2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlarrr buhar makinesi hangi marka aldınız ya da alacaksınızzz

ben demir ilacını bayadır kullanıyorum, benim normalde bağırsaklarımda sorun vardı, gebelikle kabızlık sorunum daha da arttı, bundan dolayı doktorum kabız yapmayacak demir ilacı verdi, solgarın demir ilacını kullanıyorum, birde bu aralar hergün düzenli magnezyum içince çok daha iyi oldu

Maşallah canım bebeğinin gelişimi çok iyi önde olması 3haftadan büyük olursa sorun oluyo takma kafana benim bebeğim de bir hafta önde doktor hiç olumsuz bişey demiyor suan 33haftalık Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Tşk ederim hoş buldum.:) Benim takvimde gözükmez oldu dün. Uyku problemi çekiyorum gece kaç kere uyandım bilmiyorum. Hayırlısıyla bi doğuraydık :)
Ben de öyle bi gecenin sonunda bi de sabahın 6sında uyanır mı insan

hareketlerini hissediyorum ama cok cok derinden bekledim acaba yorgunmuyum ondan mi diye gecmedi yarina kadar hareketleri kuvvetlenmezse gidecegim saglik ocagina en azindan kalp atim sayisini ogrenirim.
Benim durumum 2 haftadır öyle. Geçen hafta doktor bebeğin herşeyi normal hissedemeyebilirsin bazen dedi. Minik kıpırdanma dikkat edersem günde 10 defayı ya bulur ya bulmaz. Dikkat etmezsem 1 yada 2 hareket hissediyorum. Kız bebekte öyle oluyor diyorlar. Seninki kız mı?

Günaydın sevgili bebişlerin anneleri:) bişey takıldı kafama. Buhar makinası almayı düşünmüyorum.almam için Ya bebişin özel bi durumu olmalı ya da yaşadığım ilin hava şartları buna zorlamalı diye düşünüyorum. Bu düşümcemde yanlış bişeyler var mı araştırma yapan oldumu bu konuda düzeltirseniz sevinirim :)

Kizlar gunaydin hayirli kandiller bu karnimizin sertligini nasil gecirebiliriz dun 2lt serum yedim ama yine gecmedi iki kez nst ye girdm ikisindede samci gozukuyor napsam da gecer ki

Günaydın kızlar. Kandiliniz mübarek olsun. Bugünün hayrina, sağlık ve başka problemi olanlara Allah yardım etsin. Ben de dün gittim kontrole. Hareketlerini hissetmezsen bol su iç tatlı ye karnını iyice sağa sola salla ve sol tarafına yat dedi. Hala hareket olmazsa gel dedi. Haberiniz olsun. İkinci doz aşımı da sağlık ocağında oldum. Bugün kolum fena ağrıyo. İkinci dozu yaptırmayanlar 32.haftayi doldurmadan gidin. Yoksa yapmıyorlar.
Bu arada bebisin sağlığı yerinde. Esnetken yakaladık yavruyu, çok tatliydi. Ultrason kağıdına göre 1300 Gr, 38 cm. Gobegi 2 gün geri, baş çevresi ise iki olcumden birinde 2 hafta diğerinde 3 hafta ileri gorunuyor. Doktor bişey demedi oysa. Acaba endiselenmeli miyim. Eşimin de kafası büyük. Bu sonraki randevum ise 24 nisan. Çalışır raporu verebilecekleri tarih bu. Daha önce gel demediler..Bende sormadim

Insallah canim.bende dun park besik siparis verdim.ama.icinin yatağını almadim.sen ne.aldin.yatak olarak canim.en sagliklisi.yun yatak diyorlar ama.yeni doganlar icin yun nasil olur ki bilemedim

park yatağın üst katları için ince yataklar var ilk önce onlardan alabilirsin. visco diyorlar galiba. benim park yatak kraft , kraftın yatağını almıştım. alt kata geçince e-bebekten yarı ortapedik yatak aldım. çok rahat ettik. yün yatak belki sağlıklı ama alerjik bi çocuk olursa kullnamazsın. bi de ilk başlarda omurga gelişimi için yün yatak iyi olmaz bence.

güle güle kullanın cicilerinizi

bende almayı düşünmüyorum canım hele bi dogsun duruma göre ihtiyacı olursa alırız daha erken diye düşünüyorum

Hayırlı kandille kızlar..

Günaydın kızlar bugün kontrolümüz var bir ay oldu çok heyecanlıyım inşallah iyi haberler alırım
Iyi haberlerle gel inşallah canım minnagin güzel pozlar versin sana..

Amin canım amin.. hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah yavrucuklarimiza.. önde olması iri bebek olabilir demek değil mi biraz ondan korkuyorum ama sağlıkları iyi olsun da allahtan başka bişey istemem.. sen normal doğum mu istiyorsun. Dogumlairmiz adet tarihine göre olacak değil mi ultrason degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…