Cnm instagram kullaniyo isen orda baya satanlar var.arama yerine yazinca cikiyo bir suru.bi bak istersenKızlar ben de babynest almaya karsr verdim. E bebekte gördüm dün 130 liraydı. Çok geldi. Kendim dikebilirim aslında ama cidden uğraşamıcam. Tatile gittiğimizde yanımızda yatar, anneme falan gidince iyi olur dedim.
Daha ucuz veya indirim yakalayan olursa bana da haber verir misiniz
Kızlar ben de babynest almaya karsr verdim. E bebekte gördüm dün 130 liraydı. Çok geldi. Kendim dikebilirim aslında ama cidden uğraşamıcam. Tatile gittiğimizde yanımızda yatar, anneme falan gidince iyi olur dedim.
Daha ucuz veya indirim yakalayan olursa bana da haber verir misiniz
Amin canım bebişlerimize bize sağlık sıhhat versinGünaydınn :) herkese hayırlı kandiller.. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yavrularımızı hayırlısıyla sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah..
Sleepy nin küçük numaralarını bilmiyorum ama büyük çocuğuma misafirlikte gece kaçırma ihtimaline karşı büyük numarasından almıştım. Kalıbı bayağı bir küçüktü. Yani 6 numarası primanın 5 inden bile küçük gelmişti neredeyse... primanın yenidoğanını bir- iki hafta kullanırsınız mutlaka çünlü bez büyük olduğu zamanda bacakları oturmadığından dışarı çıkarıyor maalesef... ama diğer markaları bilmiyorum. Ben de ilk kez premium kullanıcam, diğerlerinde yeşil paket prima kullanmıştım hepKızlar forumda konu açtım ama size de sormak istedim
sleepy nin newborn yani 1 numarası 0-3 kg 2 numarası 3-6 kg. 30 haftada bebeğim 1880 gr. Yani böyle giderse 3.5 u geçgin doğacak gibi ama tabii emin olamıyorum. 1 numara küçük gelir 2 mi almali
Kızlar hayırlı kandiller
Her ne kadar bir çocuk büyütmüş deneyimli anne olsam da aradan seneler geçti ve ben şuan doğacak bebeğime hangi beden alacağımı bilemiyorum.Malum yaz bebeği olacaklar ama 1-3 ay mı 3-6 ay mı almalıyız acaba
İlk bebeğim 4 kilo doğmuştu ama beden olarak ne almıştk hatırlamıyorum.Kıyafetlerini dağıttım bilemiyorum da
3-6 aylık alsam büyük mü gelir?
1-3 ay ve 3-6 aylıkların kilosu neye tekabül ediyor ki?
Aklımda deli sorular
Herşey kilo alımında dahil iyi duruyor, niye üzülüyorsun?Kızlar geldim kontrolden oğluşum 1258 gr 36 cm olmuş ama ben 5 kilo almışım bu ay 70 kiloyum ya
Kızlar meme uçları şimdiden hassaslaşmaya başlayan varmı?? Benim son 1 haftadır acıyo özellikle ilk giyinirken. Lansinoh krem aldım kullanıyorum ama bence hiç faydası yok. Şu meme ucu yaraları benım en büyük korkum, hatta doğumdanda öte.
İllaki herkesin başına gelirmiki yaaa?
Hayırlı kandille kızlar..
Iyi haberlerle gel inşallah canım minnagin güzel pozlar versin sana..
Amin canım amin.. hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah yavrucuklarimiza.. önde olması iri bebek olabilir demek değil mi biraz ondan korkuyorum ama sağlıkları iyi olsun da allahtan başka bişey istemem.. sen normal doğum mu istiyorsun. Dogumlairmiz adet tarihine göre olacak değil mi ultrason degil
Canım sezeryan için belli haftalar var mı, genelde 37.hafta ile alıyorlar diye okudum, seninde öyle mi olacak?Evet bence tombsler oyüzden :) Benim ki mecburi sezeryan canım maalesef trafik kazası geçirmiştim daha önce bahsetmiştim canım platin var bende oyüzden normal yapamıyorum, doktor benim adet tarihimi bir hafta öne aldı ona göre planlanacak doğum yani 5-6hafta falan var çok heyecanlıyım çantamı bebeğin odasını falan hiçbişeyi hazırlamadım daha
Doktor kiloma çok dedi ama bende hamurişi kızartma en çok onları seviyorumHerşey kilo alımında dahil iyi duruyor, niye üzülüyorsun?
Gittigidiyor a bakabilirsin.Fiyat 79,90 TL.Aslında ben de sıcak bakıyorum bu babynest lere.Bir nevi hazır yatak
Yani aslında senin haftana göre aldığın kilo da hiç sıkıntı yok hatta az bile almışsın, demekkı gebelikten önce fazlaligin varsa doktor ondan öyle demiştir, yani kilo olarak bilmem ama hamur işi kızartma zaten bebek sağlığı için de iyi değil mmkun olduğunca uzak dur yada sadece tadına bakmaya çalışDoktor kiloma çok dedi ama bende hamurişi kızartma en çok onları seviyorum
Hayırlı kandiller herkese...
Dün akşam oğlum karnıma terlik fırlattı... dünya başıma yıkıldı sanki, o kadar canım yandı ki... canımın yandığını bıraktım, bebeğe birşey olur mu diye korktum, diğer taraftan oğlum çok üzüldü suçlandı ağlamaklı oldu... ne yapacağımı şaşırdım... neyse sonra hep beraber sakinleştik ama terlik dik şekilde sertçe geldi karnıma hala yeri acıyor... görünmez kaza işte
benim hassaslaşma olmadı canım hiç ama arada göğüsüme sızı gibi bir acı giriyo ama saniyelik sanırım oda süt kanallarının oluşmasından kaynaklanıyoKızlar meme uçları şimdiden hassaslaşmaya başlayan varmı?? Benim son 1 haftadır acıyo özellikle ilk giyinirken. Lansinoh krem aldım kullanıyorum ama bence hiç faydası yok. Şu meme ucu yaraları benım en büyük korkum, hatta doğumdanda öte.
İllaki herkesin başına gelirmiki yaaa?
Birden 5 kilo alınca doktor söylendi biraz hamurişi kızartma yok dedi ben onları da yiyordum artık sadece bebiş için beslenirim napim :)Maaşallah bebeğine
Dr sorun etmiyorsa sende dert etme kilolarını eğer sağlıklı besleniyorsan.Doğumdan sonra bir şekilde gidiyor kilolar.
Bazı vücut kilo almaya müsait oluyor bazı vücut almıyor.Sen yeter ki sağlıklı beslen
Canım sezeryan için belli haftalar var mı, genelde 37.hafta ile alıyorlar diye okudum, seninde öyle mi olacak?
Hayırlı kandiller herkese...
Dün akşam oğlum karnıma terlik fırlattı... dünya başıma yıkıldı sanki, o kadar canım yandı ki... canımın yandığını bıraktım, bebeğe birşey olur mu diye korktum, diğer taraftan oğlum çok üzüldü suçlandı ağlamaklı oldu... ne yapacağımı şaşırdım... neyse sonra hep beraber sakinleştik ama terlik dik şekilde sertçe geldi karnıma hala yeri acıyor... görünmez kaza işte
Oğluna maşallah cnm..Kızlar geldim kontrolden oğluşum 1258 gr 36 cm olmuş ama ben 5 kilo almışım bu ay 70 kiloyum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?