2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar meme uçları şimdiden hassaslaşmaya başlayan varmı?? Benim son 1 haftadır acıyo özellikle ilk giyinirken. Lansinoh krem aldım kullanıyorum ama bence hiç faydası yok. Şu meme ucu yaraları benım en büyük korkum, hatta doğumdanda öte.
İllaki herkesin başına gelirmiki yaaa ?

Cnm instagram kullaniyo isen orda baya satanlar var.arama yerine yazinca cikiyo bir suru.bi bak istersen

Gittigidiyor a bakabilirsin.Fiyat 79,90 TL.Aslında ben de sıcak bakıyorum bu babynest lere.Bir nevi hazır yatak

Amin canım bebişlerimize bize sağlık sıhhat versin

Sleepy nin küçük numaralarını bilmiyorum ama büyük çocuğuma misafirlikte gece kaçırma ihtimaline karşı büyük numarasından almıştım. Kalıbı bayağı bir küçüktü. Yani 6 numarası primanın 5 inden bile küçük gelmişti neredeyse... primanın yenidoğanını bir- iki hafta kullanırsınız mutlaka çünlü bez büyük olduğu zamanda bacakları oturmadığından dışarı çıkarıyor maalesef... ama diğer markaları bilmiyorum. Ben de ilk kez premium kullanıcam, diğerlerinde yeşil paket prima kullanmıştım hep

Ben sadece hastane çıkışları ile bir kaç tane tulumu ve ilk etapta giydireceğim birkaç pijamayı 0,-3 aldım geri kalanların hepsi 3-6 aldım. mesela çıtçıtlı badiler büyük olsada çok sorun olmuyor hatta daha rahat oluyor. tulumlarda öyle . benim kızım 3300 doğmustu bir ay hiç kilo almadı ama bir ay sonra 3-6 ya geçmiştik. çünkü boyu uzadı ayaklı tulumlar falan hep kasmaya başlamıştı. kısa kollu şortlu takımlarda sadece kol ve bacak boyu biraz uzun kalmıştı ama onlarda öylece idare etti. kıyafetlerde kilo yanında boyda çok etkiliyor.

ay yemin ederim doğumdan bukadar korkmuyorum biliyomusun ben ama benim hamile kaldım kalalı acıyor ve hassas, dönem dönem hassasiyet azalıyor yada çoğalıyor ama hiç geçmiyor bende aventin göğüs kalkanını birde yine aventin kelebek silikon göğüs ucunu alıcam, lansinoh ve evitamini kapsülde kullanıcam, birde bi postta okumuştum, biri bahsetmiş bebeği emzirmeden önce bir soğanı 2 ye bölüp meme uçlarına sürüyormuşuz sonra silip bebeği emziyormuşuz ve göğüsler yara olmuyormuş deneyen herkes fayda görmüş, ilk emzirmeden bunu yaparsak yarılmıyormuş, ben deneyeceğim valla, ne kaybederim ki

Evet bence tombsler oyüzden :) Benim ki mecburi sezeryan canım maalesef trafik kazası geçirmiştim daha önce bahsetmiştim canım platin var bende oyüzden normal yapamıyorum, doktor benim adet tarihimi bir hafta öne aldı ona göre planlanacak doğum yani 5-6hafta falan var çok heyecanlıyım çantamı bebeğin odasını falan hiçbişeyi hazırlamadım daha

Hayırlı kandiller herkese...
Dün akşam oğlum karnıma terlik fırlattı... dünya başıma yıkıldı sanki, o kadar canım yandı ki... canımın yandığını bıraktım, bebeğe birşey olur mu diye korktum, diğer taraftan oğlum çok üzüldü suçlandı ağlamaklı oldu... ne yapacağımı şaşırdım... neyse sonra hep beraber sakinleştik ama terlik dik şekilde sertçe geldi karnıma hala yeri acıyor... görünmez kaza işte

Canım sezeryan için belli haftalar var mı, genelde 37.hafta ile alıyorlar diye okudum, seninde öyle mi olacak?

Gittigidiyor a bakabilirsin.Fiyat 79,90 TL.Aslında ben de sıcak bakıyorum bu babynest lere.Bir nevi hazır yatak

Beşiğim sabit olmasa katlanır olsa almayı düşünmüyodum. Ama tatile çıkmayı düşünüyoruz bu yaz. O yüzden yanımda yatırmaya korkarım. Böyle bişey mantıklı geldi.
İnstagramda buldum babybests hesabında 90 liraya. Ordan sipariş verebilirim.

Doktor kiloma çok dedi ama bende hamurişi kızartma en çok onları seviyorum
Yani aslında senin haftana göre aldığın kilo da hiç sıkıntı yok hatta az bile almışsın, demekkı gebelikten önce fazlaligin varsa doktor ondan öyle demiştir, yani kilo olarak bilmem ama hamur işi kızartma zaten bebek sağlığı için de iyi değil mmkun olduğunca uzak dur yada sadece tadına bakmaya çalış

Ah ya geçmiş olsun. Gerçekten görünmez kaza. Bişey olacağını sanmıyorum ama işte benim başıma gelse ben de çok üzülürüm.

benim hassaslaşma olmadı canım hiç ama arada göğüsüme sızı gibi bir acı giriyo ama saniyelik sanırım oda süt kanallarının oluşmasından kaynaklanıyo

Birden 5 kilo alınca doktor söylendi biraz hamurişi kızartma yok dedi ben onları da yiyordum artık sadece bebiş için beslenirim napim :)

Canım sezeryan için belli haftalar var mı, genelde 37.hafta ile alıyorlar diye okudum, seninde öyle mi olacak?

Evet canım genelde iki hafta önce oluyor sezeryan, herşey yolundaysa 38de alıyorlar bazen 37de oluyor kuzenim öyle oldu benim 8 nisanda nst var sanırım daha net bi bilgi verir nstden sonra

Çok geçmişolsun.Allah korusun.Gerçi kaza olmuş oğlun da üzülmüş O da ne yaptığını bilmeden yapmıştır annesi.

Kızlar geldim kontrolden oğluşum 1258 gr 36 cm olmuş ama ben 5 kilo almışım bu ay 70 kiloyum ya
Oğluna maşallah cnm..

Sen bu 5 kiloyu 1 ayda mı aldın yoksa hamilelik boyunca mı 5 kilo aldın? Bana göre de normal 5 kilo. Çünkü ben de 30.haftada toplamda 3 kilo aldım. Dr bebek için yararlı şeyler ye diye kesmiştir hamur işi kızartmayı. Bu aylar çok önemliymiş direk yediklerimizi bebek özümsüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…