2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
sağlık ocağında yapılan açlık şekerim normal çıkıyor ama tokluğa hiç bakmadım,annemin var o cihazdan bu akşam bi deniyeyim bakalım
Ben de annemlerinkini kullaniyorum. 10gundur takipteyim. Aclik ve 1.saat tokluk baktiriyolar. Onlarda sikinti varsa gidersin hemen doktora.

Biraz geçer gibi oldu da sersem gibiyim niye böyle oldu anlamadım
Canım valla bu bebişin bana yaşattıklarından annelik duygusu dışında anlam verebildiğim bişey yok:) ishal oldum , ellerim karıncalanıyor, acayip unutkanım, ayakta durunca sırtıma giren o bıçağımsı ağrı... neyse canım tadını çıkaralım biz. Bir daha asla bu kadar yakı olamıycaz onlara:)

Bana az gibi geldi canım. Hediyeye güvenemem ben ama sen bilirsin.

canım, ben gebeliğimin başından beri omega 3 kullanıyorum, günde 1 tane, balık tüketemiyorum, toplasan 4 yada 5 kere yemişimdir

Aynen canım , bende anca o kadar yemişimdir. Bu yüzden hergün almaya devam ediyorum omegayı.
Ama demir ilacına yeni başladım , 11 in altına düşmüş değerim. Gyno ferro aldım ama kabızlık yaptı. Naapcam bilmiyorum

Kabızlık yaptığını söyle başka ilaçla değiştirsin doktorun. Ferro sanol duodenal kullanıyorum ben aynı sebepten

Insallah canim.bende dun park besik siparis verdim.ama.icinin yatağını almadim.sen ne.aldin.yatak olarak canim.en sagliklisi.yun yatak diyorlar ama.yeni doganlar icin yun nasil olur ki bilemedim

canım yün sağlıklı ama alerjik bebek olabilir..bir de akarlar açısından önerilmiyor
ben kraftın pamuk yatağını aldım
çok yumuşak yataklar da bebeğin omurga gelişimi açısından önerilmiyor

Geçmüş olsun canım kahval
geçmiş olsun canım kahvaltını geciktirdiysen ondanda olur

Geçmüş olsun canım kahval
geçmiş olsun canım kahvaltını geciktirdiysen ondanda olur
Sağol canım aslında her zamankinden biraz daha erken kalktım. Çok şükür akşamüstü geçti. Çok korktum bayılcam diye

Kızlar forumda konu açtım ama size de sormak istedim
sleepy nin newborn yani 1 numarası 0-3 kg 2 numarası 3-6 kg. 30 haftada bebeğim 1880 gr. Yani böyle giderse 3.5 u geçgin doğacak gibi ama tabii emin olamıyorum. 1 numara küçük gelir 2 mi almali

Benimde baliktan midem bulaniyor, yiyemiyrm
Doktorum balik yagi onermiyor
Ceviz midemi yakiyor
Napcaz boylee

Sleepy kalibini bilmiyrm cnm ancak 4100 gr dogan ogluma bir numara prima premium care iki hafta boyunca kullandim diye hatirliyrm

Sleepy kalibini bilmiyrm cnm ancak 4100 gr dogan ogluma bir numara prima premium care iki hafta boyunca kullandim diye hatirliyrm
Işte canım kafam orda karışıyor primanin 1 numarası 2-5 kg sleepynin 0-3 kg. Newborn yazıyo ama prematüre kilosu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…