- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Kızlar ortalama kilo ve boy oranları haftalara göre
Ben de annemlerinkini kullaniyorum. 10gundur takipteyim. Aclik ve 1.saat tokluk baktiriyolar. Onlarda sikinti varsa gidersin hemen doktora.sağlık ocağında yapılan açlık şekerim normal çıkıyor ama tokluğa hiç bakmadım,annemin var o cihazdan bu akşam bi deniyeyim bakalım
Bu listeye göre benim 26. hafta 791 Gr. gayet normal o zaman :)
Canım valla bu bebişin bana yaşattıklarından annelik duygusu dışında anlam verebildiğim bişey yok:) ishal oldum , ellerim karıncalanıyor, acayip unutkanım, ayakta durunca sırtıma giren o bıçağımsı ağrı... neyse canım tadını çıkaralım biz. Bir daha asla bu kadar yakı olamıycaz onlara:)Biraz geçer gibi oldu da sersem gibiyim niye böyle oldu anlamadım
Tabii kiii
Aynı fiyata almışız. Güle güle giysinler inşallahçok güzeller, bende nakışlı olan setten aldım, havuzluhandan 90tl'ye
Bana az gibi geldi canım. Hediyeye güvenemem ben ama sen bilirsin.Günaydın kızlar omega takviyesi alan varmı ben başladım doktor istedi bu ay sinir sistemi gelişiyormuş bu ay iç dedi ocean plus zor içtim ama balık yağı olduğunu düşünmek herhalde zorlaştırıyor :) annemler 3-6. Alma hem hediye gelir hemde mevsim değişikliği olucak belki çabuk büyür alırız sonra diyorlar siz ne diyorsunuz 0-3 ay için bir hastane çıkışı 4 zıbınlı takım 2 li 3 Alt 3 kısa kol çıt çıtlı hadi ağız bezi falan yelek 2 tane battaniye var ama bana az geliyor tulum alıcam birde bir hastane çıkışı daha 3-6 ay çıtçıtlı badi bir iki tane pıjama takımı falan var yeterlimi sizce
canım, ben gebeliğimin başından beri omega 3 kullanıyorum, günde 1 tane, balık tüketemiyorum, toplasan 4 yada 5 kere yemişimdir
Kabızlık yaptığını söyle başka ilaçla değiştirsin doktorun. Ferro sanol duodenal kullanıyorum ben aynı sebeptenAynen canım , bende anca o kadar yemişimdir. Bu yüzden hergün almaya devam ediyorum omegayı.
Ama demir ilacına yeni başladım , 11 in altına düşmüş değerim. Gyno ferro aldım ama kabızlık yaptı. Naapcam bilmiyorum
Insallah canim.bende dun park besik siparis verdim.ama.icinin yatağını almadim.sen ne.aldin.yatak olarak canim.en sagliklisi.yun yatak diyorlar ama.yeni doganlar icin yun nasil olur ki bilemedim
@tencerekapakmisali canım aslında şeker yuklemesinde korkacak hiçbirşey yok biraz ac kalıyorsun o kadar. Ki ben açlığa tahammülü olmayan biri olmama rağmen zorlanmadım..
Peki kızlar balikyagini hergün mu içiyorsunuzefsunsuz @kardelen2558
geçmiş olsun canım kahvaltını geciktirdiysen ondanda olurKızlar bu arada sabah kalktığımdan beri başım çok dönüyor. Tansiyonumu ölçtüm 11/6 çıktı. Şekerim düşmüş olabilir diye zorla kahvaltı hazırladım. Yedim ama düzelmedi hala ya. Normal mi böyle bişey yaşayan var mı?
Benimde uyku seti geldi çok şükür.Eki Görüntüle 1974763 Eki Görüntüle 1974764
Tesekkur ederiz. Karaca homeden aldimNerden aldın canım? Çok şirin gülegüle kullanın
Sağol canım aslında her zamankinden biraz daha erken kalktım. Çok şükür akşamüstü geçti. Çok korktum bayılcam diyeGeçmüş olsun canım kahval
geçmiş olsun canım kahvaltını geciktirdiysen ondanda olur
Benimde baliktan midem bulaniyor, yiyemiyrmBen de hiç vitamin ilacı kullanmadım. Demir desteği için de ilaç almıyorum. Tek aldığım kalsiyum magnezyum çinko desteği olan osteocare... balık ben de yiyemiyorum. Normalde çok severim ama bu hamileliğimde resmen tiksindim. Daha dün eşimle tartıştıkbu yüzden. Yaklaşık iki aydır bugün yarın diye diye erteledim. Dün için söz vermiştim ama akşama doğru aklıma geldikçe midem bulandı. Ben yiyemiycem dedim diye çokkızdı bana... çocuklarla kendine sipariş etti ben de helva ekmek yedim
Sleepy kalibini bilmiyrm cnm ancak 4100 gr dogan ogluma bir numara prima premium care iki hafta boyunca kullandim diye hatirliyrmKızlar forumda konu açtım ama size de sormak istedim
sleepy nin newborn yani 1 numarası 0-3 kg 2 numarası 3-6 kg. 30 haftada bebeğim 1880 gr. Yani böyle giderse 3.5 u geçgin doğacak gibi ama tabii emin olamıyorum. 1 numara küçük gelir 2 mi almali
Işte canım kafam orda karışıyor primanin 1 numarası 2-5 kg sleepynin 0-3 kg. Newborn yazıyo ama prematüre kilosu yahuSleepy kalibini bilmiyrm cnm ancak 4100 gr dogan ogluma bir numara prima premium care iki hafta boyunca kullandim diye hatirliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?