2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O soğan olayını bende yapıcam. İnşallah o panikle unutmam. Birde 7. ay itibariyle başlamak gerekiyormuş o kremlere. Ben başladım sende başla arkadaşım belki faydasını görürsün.
Biraz önce lansinohun siparişini verdim gelsin hemen başlıcam, soğanı yapalım bencede son zamanlara tekrar konuşup bunları hatırlatırız birbirimize

Kizlar 27 haftalik hamileyim ve adet olucakmisim gibi bi agri var sol kasigimda 2 defa girdi bu agri sizdede oluyor mu
Oluyo canım iki kez oldu biri geceydi. Yani o kadar adet ağrısının ta kendisiydi ki bebişten emin olmasam pedimi alır wcye öyle giderim :))) korkmadım değil ama. Sebebi ne normal mi bilmiyorum.

Hayırlı olsun arkadaşım. Güle güle oturun ailecek.kulağına giderse gitsin boşver
Göktuğ ismi de öok güzel ve farklı geldi bana..

Kizlar 27 haftalik hamileyim ve adet olucakmisim gibi bi agri var sol kasigimda 2 defa girdi bu agri sizdede oluyor mu
canım benimde şiddetli ağrım olmuştu. magnezyum eksikliğinden dedi doktor. sağ kasığım kramp tarzı şiddetli 2 3 dk süren 3 4 kez oldu ağrım vardı.

Gene beni güldürdün yaa :) çanta hazırlarken birer baş soğan atsın herkesss :) kızlarr son doğuma gitmeden muhakak konuşuruz bunları he hatırlatalım birbirimize :)
Son ay çanta hazırlarken içine konacakları tek tek yazalım. Arsinlinin cinsiyet ve kilo listesi gibi bi liste yaparız artık :)

seninbenimgibi darısı, daha iyileri , isteyen arzulayan herkese inşallah.
kv bana nasıl bir iyilik yaptı hala farkında değil:))

dün diyorumki, eşyaları yeni evime göre alcam dedim. değiştircem hepsini dedim. bu arada evleneli çok olmadı.herseyımızde yeni.
yatak odası takımımı istedi

Son ay çanta hazırlarken içine konacakları tek tek yazalım. Arsinlinin cinsiyet ve kilo listesi gibi bi liste yaparız artık :)
ben kafam da bir liste yaptım eşimide tehbimledim acil planlanmadık bişey olursa neleri evden getirmesi gerektiğini anlattım

Yalnız kasılma değil bu bahsettiğim . Kasılmalar karında gerginlik değil. Onlar başka. Bu iki kere oldu dediğim kesinlikle adet ağrısı. Çok iyi tanırım kendisini. Çünkü bilfiil her ay istisnasız kıvranırırdı beni.

Benimkide kasilma degildi adet sancisiydi

ben kafam da bir liste yaptım eşimide tehbimledim acil planlanmadık bişey olursa neleri evden getirmesi gerektiğini anlattım
Eşimi değil kendimi bile proğramlamadım daha ben önümüzdeki hafta başlıyım bişeylere. Kutusundan bile çıkmamış hastane çıkışımızı alıp gideriz anca.süt bari benle birlikte gideceği için aç kalmaz heralde kuşum:)

ALLAH korusun acil şeyler olmadığı sürece vakit var

KIRMIZILIKUCUKKIZ canım galiba sen sormustun sleepynin boyutunu.bugun paketi acıp baktım gözüme cok küçük göründü.avucum kadar bişey.yeni dogan bi bebegin boyunu unuttugum için belkide gözüme küçük göründü

Eklentiler

• IMG_1715.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…