- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Yok canım nerdeeeeee. Çantayı boşver anne bile hazır değil :))))Çantan hazır mı?? :) ben daha hazırlamadım
Yoktu sanki :) ben hep kullandım inş yanlışlık yapmamışımdırgüneş kremini kullanmanın belli bir ayı var mıydı :/
Biraz önce lansinohun siparişini verdim gelsin hemen başlıcam, soğanı yapalım bencede son zamanlara tekrar konuşup bunları hatırlatırız birbirimizeO soğan olayını bende yapıcam. İnşallah o panikle unutmam. Birde 7. ay itibariyle başlamak gerekiyormuş o kremlere. Ben başladım sende başla arkadaşım belki faydasını görürsün.
yok canım ayı artık güneşli günlere geldik gebelik lekeleri olmasın diye önlem almakta faydagüneş kremini kullanmanın belli bir ayı var mıydı :/
Oluyo canım iki kez oldu biri geceydi. Yani o kadar adet ağrısının ta kendisiydi ki bebişten emin olmasam pedimi alır wcye öyle giderim :))) korkmadım değil ama. Sebebi ne normal mi bilmiyorum.Kizlar 27 haftalik hamileyim ve adet olucakmisim gibi bi agri var sol kasigimda 2 defa girdi bu agri sizdede oluyor mu
@Degemen çok çok geçmiş olsun. Allahtan eşin yanıbaşında.
kızlar ben doğum hediyemi aldım..
ev benim üstüme oldu. çok önemli bişey değil ama eşimin yaptığı incelik hoşuma gitti.
kayınvalidenin kulağına gitmez inşallah. her an çatlayabilir
bende eşime jest olarak (eşimin ismi Görkem) oğlumuzun ismini Göktuğ koyma kararı aldım.. onun ismine yakın olsun diye... hemde o en çok bu isme ısınmıştı...
canım benimde şiddetli ağrım olmuştu. magnezyum eksikliğinden dedi doktor. sağ kasığım kramp tarzı şiddetli 2 3 dk süren 3 4 kez oldu ağrım vardı.Kizlar 27 haftalik hamileyim ve adet olucakmisim gibi bi agri var sol kasigimda 2 defa girdi bu agri sizdede oluyor mu
Son ay çanta hazırlarken içine konacakları tek tek yazalım. Arsinlinin cinsiyet ve kilo listesi gibi bi liste yaparız artık :)Gene beni güldürdün yaa :) çanta hazırlarken birer baş soğan atsın herkesss :) kızlarr son doğuma gitmeden muhakak konuşuruz bunları he hatırlatalım birbirimize :)
ben kafam da bir liste yaptım eşimide tehbimledim acil planlanmadık bişey olursa neleri evden getirmesi gerektiğini anlattımSon ay çanta hazırlarken içine konacakları tek tek yazalım. Arsinlinin cinsiyet ve kilo listesi gibi bi liste yaparız artık :)
Kizlar 27 haftalik hamileyim ve adet olucakmisim gibi bi agri var sol kasigimda 2 defa girdi bu agri sizdede oluyor mu
Ben magnezyum ilacida kullaniyorum neden oldu anlamadimcanım benimde şiddetli ağrım olmuştu. magnezyum eksikliğinden dedi doktor. sağ kasığım kramp tarzı şiddetli 2 3 dk süren 3 4 kez oldu ağrım vardı.
Benimkide kasilma degildi adet sancisiydiYalnız kasılma değil bu bahsettiğim . Kasılmalar karında gerginlik değil. Onlar başka. Bu iki kere oldu dediğim kesinlikle adet ağrısı. Çok iyi tanırım kendisini. Çünkü bilfiil her ay istisnasız kıvranırırdı beni.
Eşimi değil kendimi bile proğramlamadım dahaben kafam da bir liste yaptım eşimide tehbimledim acil planlanmadık bişey olursa neleri evden getirmesi gerektiğini anlattım
günde 2 doza çıkardı bende kullanıyordum ama aksattım bir dönem şikayetlerim geçti diyeBen magnezyum ilacida kullaniyorum neden oldu anlamadim
Yalnız kasılma değil bu bahsettiğim . Kasılmalar karında gerginlik değil. Onlar başka. Bu iki kere oldu dediğim kesinlikle adet ağrısı. Çok iyi tanırım kendisini. Çünkü bilfiil her ay istisnasız kıvranırırdı beni.
Benimkide kasilma degildi adet sancisiydi
ALLAH korusun acil şeyler olmadığı sürece vakit varEşimi değil kendimi bile proğramlamadım dahaben önümüzdeki hafta başlıyım bişeylere. Kutusundan bile çıkmamış hastane çıkışımızı alıp gideriz anca.süt bari benle birlikte gideceği için aç kalmaz heralde kuşum:)
Biyoloji hocam demişti ki adet ağrısı rahimin genişlemesi yüzünden oluyo o yüzden o dönemlerde karın şişiyor. Bebişler hızlı büyümeye başladı ya ondan rahimi de geriyo. Ondandır diye üstüne düşmedimdiBenimkide kasilma degildi adet sancisiydi
Sırf şeker, yağ. Tabii var:) Güzel şeyler hep zararlı :)Aynen mecbur artık uzak duracağım :) dondurmanın da mı zararı var ya ben pek sevmem gerçi de
ayağına bacağına kramp girdimi hiç onun karnına gireni şiddetli ağrı şeklinde canım karın kaslarının çok sert olduğu bir tablo oluyoKasılma oldugunu nasıl anlarız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?