2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Güle güle huzurla oturun :)

hayırlısı olsun canım güle güle iyi günlerde oturun evinizde. allah evinizden sağlık mutluluk ve huzuru eksik etmesin inşallah. bu arada eşinin yaptığı gerçekten güzel bi incelik . ama neden se kv deler böyle seylerden hiç hoslanmıyor. bizde arsa almıştık arsayı benim üstüme yaptık kv bi hayırlısı olsun bile demedi. bide yetmezmiş gibi benim üstüme yapsaydınız emlak vergisi ödemezdiniz diyor. ben dünyanın kredisini ödüyorum bi emlak vergisi ödememek için onun üstüne yapıcam çok bekler öyle saflığı.

göktuğ ismide çok güzel bi isim . hayılısı olsun.

Sırf şeker, yağ. Tabii var:) Güzel şeyler hep zararlı :)

ah o dondurma yok mu o dondurma beni benden alıyor. dondurmanın evde sağlıklı yapılma şekillerini araştırıyorum bulursam ondan yapıcam yoksa bu diyette herşeye dayanırım ama dondurmaya asla

Kasılma oldugunu nasıl anlarız peki?
Canım yalancı kasılmayı anlatan bi yazı okudum geçen. Toplanma gerilme tepeleşme yığılma büzülme vs diye tabir ettiklerimizin kasılma olduğunu anlatıyordu . Adet ağrısı hamileyken ne anlama geliyo onu da anlamış değilim

Allah gule güle oturmak nasıl etsin canım inşallah eşinin yaptığı çok güzel bu jest ve bu arada oğlun adıyla yaşasın ben cok beğendim ismini..

Oyuncak bebek için gibi.. ya ben hiç anlamam ilk bebeğim ve yeğenim falan da yok.. Ben 2 numara sleepy ali cam galiba canım. Teşekkür ederim ilgin icin

ah o dondurma yok mu o dondurma beni benden alıyor. dondurmanın evde sağlıklı yapılma şekillerini araştırıyorum bulursam ondan yapıcam yoksa bu diyette herşeye dayanırım ama dondurmaya asla
Haftada bir mini magnum ya da iki top dondurma yiyorum :) Ölçülü yedikten sonra bişi olmaz. Dondurma yediğim günler ekmek vs yemiyorum :)

ben bazen kızımın ilk kıyafetlerine bezine falan bakıyorum bunları benim kızım mı giydi bu kadar kucuk muydu falan oluyorum. ama öyle çok miniklerdi ve allah herkesin evladına sağlık versin cabuk büyüyorlar tadını çıkarmak lazım her anın.

O tepecik ile sertleşme günde 3-4 ten fazla oluyo bende, ben doktoruma yazdım dedim böyle böyle bişey oluyo 15-20 sn sürüyo diye, bol bol su iç korkulcak bişey değil dedi. Heralde değildir.

Sağolun arkadaşlar... allaha emanetler, rabbim korusun hepsini. @BahaRaslan99 güle güle oturun, eşin çok güzel bir jest yapmış. Bizim ilk evimizi de eşim benim bana almıştı, ailesi çok bozulmuştu. Bana araba aldığımızı da 3 ay söyleyememişti eşim annesine... o zaman da ben çok üzülmüştüm, sanki metresi gibi hissetmiştim kendimi... maalesef damat kızına jest yapsa çok mutlu olacakları şeyleri oğulları geline yaptığında çok rahatsız oluyorlar... ne yapalım dünyanın düzeni bu

Aciliyeti gözardı etmemeye çalışma çalışmaları bunlar:) yumurta-kapı meselesi olmaz inş:)
canım ben biraz detaycı bir tipim ağrım sızımda olunca geçen hafta herşeyi tek tek gösterdim eşime acil durum planı çıkardım kendimce oda pimpirikli bir tip zaten eee bunları yıkayıp ütüleyip saklayalım moduna geçti birbirimizi gaza getirmenin yansıması :) bizim plan

ben bitkisel içerikli diye en baştan beri kullanıyorum canım nuxe 30 fakt.

D Degemen Rabbim korusun bebeğini de seni de :) Dikkat ediyoruz ama bazen olabiliyor işte böyle görünmez kazalar. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun, kollasın inşallah. Şu mübarek günde hepimiz için dua edeceğim

O tepecik ile sertleşme günde 3-4 ten fazla oluyo bende, ben doktoruma yazdım dedim böyle böyle bişey oluyo 15-20 sn sürüyo diye, bol bol su iç korkulcak bişey değil dedi. Heralde değildir.
Bende de oluyo. Daha çok hatta. Ama bebeğin hareketi onlar ondan da eminim. Toplanıyo sonra kendini yavaşça bırakıyo. Sancı değil de rahatsızlık veriyor zaten sadece. Kasılma sanırım ağrı veriyormuş.

Ohoooo. Ben bunları duydum ya tamam . Başlarım çok yakında sormaya buraya şunu da koymalı mı bunu da yanıma almalı 3 tane aldım yeter mi ki... :)

Pes kere pes diyorum. Senin kayınvalide efsaneymiş yani

Ohoooo. Ben bunları duydum ya tamam . Başlarım çok yakında sormaya buraya şunu da koymalı mı bunu da yanıma almalı 3 tane aldım yeter mi ki... :)
ben sana yazayım kafamda planladıklarımı :) 2 adet lohusa pijama takımı yedek alt pijama,terlik lohusa kilodu, göğüs pedi meme başı kremi, havlu, tarak, diş fırçası,diş macunu, ped, kenarları yırtılmış bebek bezi en yoğun kanama anları için. fotoğraf makinesi. bebek için 3 hastane çıkışı biri onlu olan diğer 2 si 5'li, iki pamuklu battaniye bez ıslak mendil pişik kremi biberon (ne olur ne olmaz diye) ağız mendilleri, kapı süsü, tül dağıtılacak hediyeler açık olan ve bakımına düşkün arkadaşlar için saç düzleştiricisi makyaj malzemeleri taçlar bende lohusa takımlarıma uygun örtülerimi de koyacağım

ben bu hafta başladım iyice, haftayada odası geliyor inşallah :) incik cinciklere kadar beziydi mendiliydi alıp koyucam kafam rahat beklerim :) bide geleceği tutar tosbaların telaşa düşeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…