D Degemen çok çok geçmiş olsun. Allahtan eşin yanıbaşında.
kızlar ben doğum hediyemi aldım..
ev benim üstüme oldu. çok önemli bişey değil ama eşimin yaptığı incelik hoşuma gitti.
kayınvalidenin kulağına gitmez inşallah. her an çatlayabilir
bende eşime jest olarak (eşimin ismi Görkem) oğlumuzun ismini Göktuğ koyma kararı aldım.. onun ismine yakın olsun diye... hemde o en çok bu isme ısınmıştı...
D Degemen çok çok geçmiş olsun. Allahtan eşin yanıbaşında.
ev benim üstüme oldu. çok önemli bişey değil ama eşimin yaptığı incelik hoşuma gitti.
bende eşime jest olarak (eşimin ismi Görkem) oğlumuzun ismini Göktuğ koyma kararı aldım.. onun ismine yakın olsun diye... hemde o en çok bu isme ısınmıştı...
Sırf şeker, yağ. Tabii var:) Güzel şeyler hep zararlı :)
Canım yalancı kasılmayı anlatan bi yazı okudum geçen. Toplanma gerilme tepeleşme yığılma büzülme vs diye tabir ettiklerimizin kasılma olduğunu anlatıyordu . Adet ağrısı hamileyken ne anlama geliyo onu da anlamış değilimKasılma oldugunu nasıl anlarız peki?
Allah gule güle oturmak nasıl etsin canım inşallah eşinin yaptığı çok güzel bu jest ve bu arada oğlun adıyla yaşasın ben cok beğendim ismini..D Degemen çok çok geçmiş olsun. Allahtan eşin yanıbaşında.
Oyuncak bebek için gibi.. ya ben hiç anlamam ilk bebeğim ve yeğenim falan da yok.. Ben 2 numara sleepy ali cam galiba canım. Teşekkür ederim ilgin icinKIRMIZILIKUCUKKIZ canım galiba sen sormustun sleepynin boyutunu.bugun paketi acıp baktım gözüme cok küçük göründü.avucum kadar bişey.yeni dogan bi bebegin boyunu unuttugum için belkide gözüme küçük göründü
Eki Görüntüle 1975035 Kızlar nihayet cantam hazır sayılır.sadece kendi pijama takımım ve ped kaldı
Aciliyeti gözardı etmemeye çalışma çalışmaları bunlar:) yumurta-kapı meselesi olmaz inş:)ALLAH korusun acil şeyler olmadığı sürece vakit var
Haftada bir mini magnum ya da iki top dondurma yiyorum :) Ölçülü yedikten sonra bişi olmaz. Dondurma yediğim günler ekmek vs yemiyorum :)ah o dondurma yok mu o dondurma beni benden alıyor. dondurmanın evde sağlıklı yapılma şekillerini araştırıyorum bulursam ondan yapıcam yoksa bu diyette herşeye dayanırım ama dondurmaya asla
Canım yalancı kasılmayı anlatan bi yazı okudum geçen. Toplanma gerilme tepeleşme yığılma büzülme vs diye tabir ettiklerimizin kasılma olduğunu anlatıyordu . Adet ağrısı hamileyken ne anlama geliyo onu da anlamış değilim
canım ben biraz detaycı bir tipim ağrım sızımda olunca geçen hafta herşeyi tek tek gösterdim eşime acil durum planı çıkardım kendimce oda pimpirikli bir tip zaten eee bunları yıkayıp ütüleyip saklayalım moduna geçti birbirimizi gaza getirmenin yansıması :) bizim planAciliyeti gözardı etmemeye çalışma çalışmaları bunlar:) yumurta-kapı meselesi olmaz inş:)
Bende de oluyo. Daha çok hatta. Ama bebeğin hareketi onlar ondan da eminim. Toplanıyo sonra kendini yavaşça bırakıyo. Sancı değil de rahatsızlık veriyor zaten sadece. Kasılma sanırım ağrı veriyormuş.O tepecik ile sertleşme günde 3-4 ten fazla oluyo bende, ben doktoruma yazdım dedim böyle böyle bişey oluyo 15-20 sn sürüyo diye, bol bol su iç korkulcak bişey değil dedi. Heralde değildir.
Ohoooo. Ben bunları duydum ya tamam . Başlarım çok yakında sormaya buraya şunu da koymalı mı bunu da yanıma almalı 3 tane aldım yeter mi ki... :)canım ben biraz detaycı bir tipim ağrım sızımda olunca geçen hafta herşeyi tek tek gösterdim eşime acil durum planı çıkardım kendimce oda pimpirikli bir tip zaten eee bunları yıkayıp ütüleyip saklayalım moduna geçti birbirimizi gaza getirmenin yansıması :) bizim plan
seninbenimgibi darısı, daha iyileri , isteyen arzulayan herkese inşallah.
kv bana nasıl bir iyilik yaptı hala farkında değil:))
dün diyorumki, eşyaları yeni evime göre alcam dedim. değiştircem hepsini dedim. bu arada evleneli çok olmadı.herseyımızde yeni.
yatak odası takımımı istedi
ben sana yazayım kafamda planladıklarımı :) 2 adet lohusa pijama takımı yedek alt pijama,terlik lohusa kilodu, göğüs pedi meme başı kremi, havlu, tarak, diş fırçası,diş macunu, ped, kenarları yırtılmış bebek bezi en yoğun kanama anları için. fotoğraf makinesi. bebek için 3 hastane çıkışı biri onlu olan diğer 2 si 5'li, iki pamuklu battaniye bez ıslak mendil pişik kremi biberon (ne olur ne olmaz diye) ağız mendilleri, kapı süsü, tül dağıtılacak hediyeler açık olan ve bakımına düşkün arkadaşlar için saç düzleştiricisi makyaj malzemeleri taçlar bende lohusa takımlarıma uygun örtülerimi de koyacağımOhoooo. Ben bunları duydum ya tamam . Başlarım çok yakında sormaya buraya şunu da koymalı mı bunu da yanıma almalı 3 tane aldım yeter mi ki... :)
Eşimi değil kendimi bile proğramlamadım dahaben önümüzdeki hafta başlıyım bişeylere. Kutusundan bile çıkmamış hastane çıkışımızı alıp gideriz anca.süt bari benle birlikte gideceği için aç kalmaz heralde kuşum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?