ben bu hafta başladım iyice, haftayada odası geliyor inşallah :) incik cinciklere kadar beziydi mendiliydi alıp koyucam kafam rahat beklerim :) bide geleceği tutar tosbaların telaşa düşeriz
Evet buldum:) tesekkürlercanım ben telimde kullanıyorum hamilelik ve gebelik takibi diye pembe bir kadın karnınıda kalp var 4,5 oranı :)
Ayy nasıl güzel acıklamıssınSağolun arkadaşlar... allaha emanetler, rabbim korusun hepsini. A aydogdu06 güle güle oturun, eşin çok güzel bir jest yapmış. Bizim ilk evimizi de eşim benim bana almıştı, ailesi çok bozulmuştu. Bana araba aldığımızı da 3 ay söyleyememişti eşim annesine... o zaman da ben çok üzülmüştüm, sanki metresi gibi hissetmiştim kendimi... maalesef damat kızına jest yapsa çok mutlu olacakları şeyleri oğulları geline yaptığında çok rahatsız oluyorlar... ne yapalım dünyanın düzeni bu
Yaa ben de de korku başladı biraz Doğum korkusu ... 30 haftayı geçtik az kaldı Allah kısmet ederse .. Ayyy çok heyecanlııııYok canım nerdeeeeee. Çantayı boşver anne bile hazır değil :))))
Yoktu sanki :) ben hep kullandım inş yanlışlık yapmamışımdır
Çok fazla değill mi ya bildiğin valizle gidecez desenizeben sana yazayım kafamda planladıklarımı :) 2 adet lohusa pijama takımı yedek alt pijama,terlik lohusa kilodu, göğüs pedi meme başı kremi, havlu, tarak, diş fırçası,diş macunu, ped, kenarları yırtılmış bebek bezi en yoğun kanama anları için. fotoğraf makinesi. bebek için 3 hastane çıkışı biri onlu olan diğer 2 si 5'li, iki pamuklu battaniye bez ıslak mendil pişik kremi biberon (ne olur ne olmaz diye) ağız mendilleri, kapı süsü, tül dağıtılacak hediyeler açık olan ve bakımına düşkün arkadaşlar için saç düzleştiricisi makyaj malzemeleri taçlar bende lohusa takımlarıma uygun örtülerimi de koyacağım
Benim tosbaaaa sığmıyo artık. Sıkıldı. Fena kıvranıyor. Hiç güvenmiyorum ona ben geldiiiiim diyebilir her an. Ben şöyle bi toparlanayım kesinlikle:)ben bu hafta başladım iyice, haftayada odası geliyor inşallah :) incik cinciklere kadar beziydi mendiliydi alıp koyucam kafam rahat beklerim :) bide geleceği tutar tosbaların telaşa düşeriz
1 ay önce arkadaşım doğum yaptı. Elinden düşürmüyo hiç kızını. İçim gidiyo sormaYaa ben de de korku başladı biraz Doğum korkusu ... 30 haftayı geçtik az kaldı Allah kısmet ederse .. Ayyy çok heyecanlıııı)
valizle canım evet :) içine de hurç yada sırt çantasına bebeğin eşyaları bunlar benim tespit ettiğim ihtiyaç listesi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir tabiÇok fazla değill mi ya bildiğin valizle gidecez desenize
evet bugün konuştuk bu cumartesi değil haftaya cumartesi getircez dediler çok heyecan yaptım, bu haftada badada ve duvar kağıdı yapılacak dediğin gibi düşündükçe heyecandan ağlayıp duruyorum zaten deli gibi :)ayyy odası gelince insan dahada heyecanlı olur heralde :) ben odası geldiğinde günde 50 kere girer girer bakarım artık.
Ya tatlı tatlı saymışsın Çok fena gaza getirdin . Gittim bi göz attım aldıklarıma. O derece yani:) lohusa pedi almamıştım onu alıyım. Havlu da aklıma gelmemişti sağol:) terlik hala eksik:))ben sana yazayım kafamda planladıklarımı :) 2 adet lohusa pijama takımı yedek alt pijama,terlik lohusa kilodu, göğüs pedi meme başı kremi, havlu, tarak, diş fırçası,diş macunu, ped, kenarları yırtılmış bebek bezi en yoğun kanama anları için. fotoğraf makinesi. bebek için 3 hastane çıkışı biri onlu olan diğer 2 si 5'li, iki pamuklu battaniye bez ıslak mendil pişik kremi biberon (ne olur ne olmaz diye) ağız mendilleri, kapı süsü, tül dağıtılacak hediyeler açık olan ve bakımına düşkün arkadaşlar için saç düzleştiricisi makyaj malzemeleri taçlar bende lohusa takımlarıma uygun örtülerimi de koyacağım
ben valizde alıcam bu pembe sert olanlardan :) orta boy yeter zaten :) normaldede kullanabileceğimiz bişi zaten ama güzel oluyor yani derli toplu :)valizle canım evet :) içine de hurç yada sırt çantasına bebeğin eşyaları bunlar benim tespit ettiğim ihtiyaç listesi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir tabi
evet bugün konuştuk bu cumartesi değil haftaya cumartesi getircez dediler çok heyecan yaptım, bu haftada badada ve duvar kağıdı yapılacak dediğin gibi düşündükçe heyecandan ağlayıp duruyorum zaten deli gibi :)
Hayırlı kandiller herkese...
Dün akşam oğlum karnıma terlik fırlattı... dünya başıma yıkıldı sanki, o kadar canım yandı ki... canımın yandığını bıraktım, bebeğe birşey olur mu diye korktum, diğer taraftan oğlum çok üzüldü suçlandı ağlamaklı oldu... ne yapacağımı şaşırdım... neyse sonra hep beraber sakinleştik ama terlik dik şekilde sertçe geldi karnıma hala yeri acıyor... görünmez kaza işte
Çok fena hem de. Ben 1 dakika da abartısız 5 kez şekil değiştiriyorum. Bence Bundan sonra böyle canım. Korkma :)Güzel anneler dün gece serbetli tatlı yedim canınız istemesin biraz fazla kaçırmışım sanırım porsiyonu :) ... Sonuç uykusuz bir gece abartmıyorum 1 saat boyunca bebeğim yerinde durmadı ilk kez yaşadım bunu normalde iki üç dkdan fazla hareket etmezdi ... korktum da aynı zamanda anormallik var diye böyle bişey yaşayan varmı? Bebek çok hareket edince endişelenmelimiyiz sevinmelimiyiz ... ikide bir döndüm acaba rahat mı değil diye ama hareket azalmadı
bebek yağını götürmek gerekir mi bilemedim :)Ya tatlı tatlı saymışsın Çok fena gaza getirdin . Gittim bi göz attım aldıklarıma. O derece yani:) lohusa pedi almamıştım onu alıyım. Havlu da aklıma gelmemişti sağol:) terlik hala eksik:))
kızlar merhaba bugun bi tanıdığım doğum yaptı 7 bucuk aylık 1700 doğdu bebeği kız grip olmuş doktoruda düşük dozlu grip ilacı vermiş sanırsam o ilaç neden oldu erken doğuma çunkü bebek plesantadan ayrılmış sakın ola ki grip falan olursanız ilaç içmeye kalkmayın Allah korusun erken doğumu tetikliyor ben migren hastasıyım ama parol bile içemiyorum korkumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?