2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben bu hafta başladım iyice, haftayada odası geliyor inşallah :) incik cinciklere kadar beziydi mendiliydi alıp koyucam kafam rahat beklerim :) bide geleceği tutar tosbaların telaşa düşeriz

ayyy odası gelince insan dahada heyecanlı olur heralde :) ben odası geldiğinde günde 50 kere girer girer bakarım artık.

Ayy nasıl güzel acıklamıssın

Çok fazla değill mi ya bildiğin valizle gidecez desenize

ben bu hafta başladım iyice, haftayada odası geliyor inşallah :) incik cinciklere kadar beziydi mendiliydi alıp koyucam kafam rahat beklerim :) bide geleceği tutar tosbaların telaşa düşeriz
Benim tosbaaaa sığmıyo artık. Sıkıldı. Fena kıvranıyor. Hiç güvenmiyorum ona ben geldiiiiim diyebilir her an. Ben şöyle bi toparlanayım kesinlikle:)

Güzel anneler dün gece serbetli tatlı yedim canınız istemesin biraz fazla kaçırmışım sanırım porsiyonu :) ... Sonuç uykusuz bir gece abartmıyorum 1 saat boyunca bebeğim yerinde durmadı ilk kez yaşadım bunu normalde iki üç dkdan fazla hareket etmezdi ... korktum da aynı zamanda anormallik var diye böyle bişey yaşayan varmı? Bebek çok hareket edince endişelenmelimiyiz sevinmelimiyiz ... ikide bir döndüm acaba rahat mı değil diye ama hareket azalmadı

Hayırlı kandiller kızlar bugünden beri gaz sancısı cekiorum işin ilginci artık yemek de yiyemıorum bulantım var ve mide yanmam da cabası bazen korkuorum normal sancı mı çekiorum die ana bildigin gaz sancısı yürüyemıorum da karnım taş oluo oglum içerde gaz olan yerlere vuruo bugün agladım artık saglıkla şu 53 günü bitirip oglumu kucagıma alaydım bi daha ne canta ne hediyelik hiçbişe hazır değil

ayyy odası gelince insan dahada heyecanlı olur heralde :) ben odası geldiğinde günde 50 kere girer girer bakarım artık.
evet bugün konuştuk bu cumartesi değil haftaya cumartesi getircez dediler çok heyecan yaptım, bu haftada badada ve duvar kağıdı yapılacak dediğin gibi düşündükçe heyecandan ağlayıp duruyorum zaten deli gibi :)

Ya tatlı tatlı saymışsın Çok fena gaza getirdin . Gittim bi göz attım aldıklarıma. O derece yani:) lohusa pedi almamıştım onu alıyım. Havlu da aklıma gelmemişti sağol:) terlik hala eksik:))

valizle canım evet :) içine de hurç yada sırt çantasına bebeğin eşyaları bunlar benim tespit ettiğim ihtiyaç listesi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir tabi
ben valizde alıcam bu pembe sert olanlardan :) orta boy yeter zaten :) normaldede kullanabileceğimiz bişi zaten ama güzel oluyor yani derli toplu :)

Ne renk olucak odası?? Duvar kağıdı yarıya kadarmı? Ya biz hala karar veremedik. Bitince foto atarmısın ?

ooo canın çok acımış olmalı...bebiş de içeride korkmuştur...
şimdi nasılsın peki? hala acıyor mu karnın..

Çok fena hem de. Ben 1 dakika da abartısız 5 kez şekil değiştiriyorum. Bence Bundan sonra böyle canım. Korkma :)

Ya tatlı tatlı saymışsın Çok fena gaza getirdin . Gittim bi göz attım aldıklarıma. O derece yani:) lohusa pedi almamıştım onu alıyım. Havlu da aklıma gelmemişti sağol:) terlik hala eksik:))
bebek yağını götürmek gerekir mi bilemedim :)

D Degemen geçmiş olsun. oğlun içinde üzüldüm suçlanmıştır canını yaktığı için.

İnşallah bebişi toparlar 1,5 kg üstünde bebiş hayata rahat tutunuyor
bunu söylediğin çok iyi oldu...çünkü kaç gündür boğazım acıyor..
bal ve ıhlamur tüketiyorum ama hala acıyor...
adaçayı ile gargara da yaptım pek fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…