- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 37
Bende de akdeniz anemisi var fakat beta tasiyiciyim sen taşıyıcı misinKızlar bende akdeniz anemisi var ve hgb değerim kendimi bildim bileli 10.5 dur.
Bu gebeliğimin başında 10.6 dı. Zamanla 9.8 e düştü sonra 8.9 a düştü.
Geçen ay demir yüklemesi yaptırdım. Demir yükseldi ama hgb 8.1 e düşmüş. Aranızda benzer problem yaşayan var mı?
Yada bilgisi olan ??
Günaydın cnm.. Evet az kaldı benim pazara geldiği için ben de senin gibi pazartesi alıcam raporu sonrasında da inşallah 22 mayısa kadar dayanabilirim.. Aahh ahh şu konut kredimiz olmasaydı, ücretsiz izin alabilseydim doğum sonrası, son 1 haftam kalmış olcaktıGunaydın
Hayırlı cumalar
Herkes guzel bır gun gecırır umarım
Iyı haberlerınızı duymak dılegıyle
32 haftaya az kaldı
Calısabılır raporu alma zamanı
Ben tam 32-0 oldugum gune doktor randevusu alacagım oda Pazartesi ye denk gelıyor
17 nısanda alır, 22 mayısta ayrılısımı verırım
Az kaldı, cok heyecanlanıyorummm
E korkuyorum sankı bırde
Aslında korkmak gereksız bunun farkındayım, Allah yardımcımız olsun hepımızın
Doktora gitmelisin eğer gidecek durumda değilsen telefonla mutlaka bilgi ver doktorunagünaydın kızlar ben 29+2günlük hamileyim dün kahverengi leke geldi gecede adet sancısı gibi sancım oldu takip ettim 3kez 1 saat de bir oldu bebekde çok hareketliydi gece sizce erken doğum falan mı olucak korktum baya kontrolüme de daha 15 gün var
Gunaydın kızlar ,
Aliexpressten bebegını herhangı bır urun almayın benden sıze tavsıye .
Kendınız ıcın olabılır ama bebekler ıcın almayın asla .
Kullandıkları malzeme hep sahte ve kaçak , bebegınızın tenı okadar hassaski en basit zararı alerji bile yapabılır .
Ayşe öner in bilgisine çok güvenirim ama kolonya deyince bu garip oldum. Yapan var mi gerçekten denesek miDün hamile rehberi ayse öner emzirme öncesi göğüsleri hazırlamak lazım dedi 30. Haftadan sonra gündüz alkol içerdiği için kolonya sürün akşam da nemlendirin krem le. Bu meme ucunu sertleştirirmiş dedi. Mesela eskiler de yaparmış rakı sürermiş soğan suyu da faydalı olurmuş. Deneyen varmı acaba
Hastane çıkışları 50 cm oluyor zaten canım 0-3 aylar 56 cm oluyor. Yani ben öyle aldım.Hayırlı cumalar kızlar dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadim, hastane çıkışından biri çok küçükmüş 50cm boyu ama bebek 50cm den büyük doğar demişti doktor son kontrolümde daha önce doğum yapanlar hastane çıkışı 50cm alan giydiren oldu mu .
Aynen bende meraklandımAyşe öner in bilgisine çok güvenirim ama kolonya deyince bu garip oldum. Yapan var mi gerçekten denesek mi
Mrblar
Dikkat alişverişten önce bilginize.
- kadin,anne & çocuk sagligi-alt basligina gec
- dogum ve sonrasi-alt basligina gec
- bebeklerimiz ve cicileri- alt basligina gec
Başliklarindan ensonuncusuna ulaşip
- bebeginize aldiginiz pişman oldugunuz kullanmadiginiz şeyler başligini bi okuyun boş zamaninizda 33 sayfa toplam.
Alişveriş için luzumsuz olanlari paylasmis anneler.dogum oncesi alip kullanamadiklari urunlerden bahsetmisler.
Bende pisman oldum simdi.bazi kiyafetler icin.
Ozellikle bebek arabalarinda ciddi pismanliklar var.bilginize
benımde son bır haftam haftaya cuma ayrılıyorum ay sonuna kadar yıllık ıznımı kullanacağım sonrada 1 mayıs ıtıbarı ıle rapor yazdracağım tabı ınsaşşah oyle ıstedımız zamanda rapor yazdrma ımkanımız varsa 32haftam doluyo haftaya cuma
canım günaydın, lohusa sepeti die bir site var 2li 3lü pijamalarda 40 ile 60 tl arası olanlar var haberin olsun, mağazalara göre daha uygun
pişmanlık sayfasını 3 aylık hamileyken okudum:) ama yinede ders almamışım. zibil gibi 0-3 ay kıyaft almışım zıbın almışım. diğer aylarıda almışım .
o yuzden sadece 0/3 leri yıkıyorum şuan. diğerlerini hemen giyemiycek, ütüleyıp yormayımda kendimi dedim.onları ayırdım. hastane çıkışı almamaya karar verdim. zaten yeterince var küçük kıyafet.
O sayfanın linkini atabilirmisin? bende okumak istiyorum
Evet taşıyıcıyımBende de akdeniz anemisi var fakat beta tasiyiciyim sen taşıyıcı misin
Ben de aynısından aldım :)Kizlar bebisin kuvveti icin bundan aldım.. fileden daha çok oneriliyordu. Umarım doğru yapmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?