2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bende akdeniz anemisi var ve hgb değerim kendimi bildim bileli 10.5 dur.

Bu gebeliğimin başında 10.6 dı. Zamanla 9.8 e düştü sonra 8.9 a düştü.

Geçen ay demir yüklemesi yaptırdım. Demir yükseldi ama hgb 8.1 e düşmüş. Aranızda benzer problem yaşayan var mı?

Yada bilgisi olan ??

Bende de akdeniz anemisi var fakat beta tasiyiciyim sen taşıyıcı misin

Günaydın cnm.. Evet az kaldı benim pazara geldiği için ben de senin gibi pazartesi alıcam raporu sonrasında da inşallah 22 mayısa kadar dayanabilirim.. Aahh ahh şu konut kredimiz olmasaydı, ücretsiz izin alabilseydim doğum sonrası, son 1 haftam kalmış olcaktı
Ama ben neden hala heyecanlı diilim anlamıyorum, ilk bi de

benımde son bır haftam haftaya cuma ayrılıyorum ay sonuna kadar yıllık ıznımı kullanacağım sonrada 1 mayıs ıtıbarı ıle rapor yazdracağım tabı ınsaşşah oyle ıstedımız zamanda rapor yazdrma ımkanımız varsa 32haftam doluyo haftaya cuma

Doktora gitmelisin eğer gidecek durumda değilsen telefonla mutlaka bilgi ver doktoruna

Bencede.. Ee illaki ucuz olmasının bir sebebi var.

Dün hamile rehberi ayse öner emzirme öncesi göğüsleri hazırlamak lazım dedi 30. Haftadan sonra gündüz alkol içerdiği için kolonya sürün akşam da nemlendirin krem le. Bu meme ucunu sertleştirirmiş dedi. Mesela eskiler de yaparmış rakı sürermiş soğan suyu da faydalı olurmuş. Deneyen varmı acaba

Hayırlı cumalar kızlar dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadim, hastane çıkışından biri çok küçükmüş 50cm boyu ama bebek 50cm den büyük doğar demişti doktor son kontrolümde daha önce doğum yapanlar hastane çıkışı 50cm alan giydiren oldu mu .

Ayşe öner in bilgisine çok güvenirim ama kolonya deyince bu garip oldum. Yapan var mi gerçekten denesek mi

Hastane çıkışları 50 cm oluyor zaten canım 0-3 aylar 56 cm oluyor. Yani ben öyle aldım.

pişmanlık sayfasını 3 aylık hamileyken okudum:) ama yinede ders almamışım. zibil gibi 0-3 ay kıyaft almışım zıbın almışım. diğer aylarıda almışım .
o yuzden sadece 0/3 leri yıkıyorum şuan. diğerlerini hemen giyemiycek, ütüleyıp yormayımda kendimi dedim.onları ayırdım. hastane çıkışı almamaya karar verdim. zaten yeterince var küçük kıyafet.

bende 32+0 da calısabılır alacagım. inşallah çabuk gecer günler.

Doktorla görştüm ilk defa demir takviyesinin bir faydası olmamasına şahit oldum, galiba senin vücudun yapım değil yıkım yapıyor dedi. Doğumdan önce 2 ünite kan veririz dedi. Bende ya acil bir durum olursa nasıl ameliyata girerim dedim. O zaman garantiye alalım şimdi kanı verelim, muhtemelen doğumdan önce yine düşer yine kan verilir dedi kabul ettim. 2 ayrı kişiden kan almam lazım. Babamın kardeşleriminki uymuyor, eşiminkide uymuyor. Kayınlarıma soracaz. Dua edin mübarek cuma gününde, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…