2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben oğlumda şortlu olandan kullanmaya çalıştım onu giyene kadar çok sıkıntı yaşadım. Aldığımda m bedendim rahat giyebiliyordum sonra xl hatta xxl olunca giyene kadar çabaladım dikiş yerim falan acıdı hiç kullanamadım arkadaşım bel almış kullanıyordu. Ben korselerin pek.işe yaradığını düşünmüyorum önceden göbekliyseniz maalesef korse de taksanız gitmiyor spor yapacaksın anca öyle. Yani bende öyle oldu doğum sonrası fotolarıma bakıyorum resmen 3 boğum derler ya öyleyim sporla zayıfladım 64,5kg ya kadar minicik göbeğim vardı. Öyle bi korse takayım hemencecik göbeğim gitsin olmuyor yani en azından ben bende olacağını düşünmüyorum

Ben de koşu bandında her gün 1 saat koşu+yürüyüş yaptım akşamları da leslie mil1+2+3 yapıyordum ekstra akşam yürüyüşlerimizde oluyordu 77 kg dan 64 e 3-4 ayda indim günde 20 bin üstü adım oluyordu ortalama. Ben hareket etmezsem veremiyorum.

Herkese çok teşekkür ederim. Sabah 7.30 da suyum geldi. Su gelmesi cidden anlaşılmayacak gibi değil yatak falan battı. Doktorumu aradım duşunu falan yap gel dedi. Hastanem 1 saat mesafede. Çantamızı aldık çıktık. Bu arada depend külot çok işe yaradı çünkü yol boyu suyum geldi. Pedle falan olacak gibi değildi. Spinal sezaryen oldum. Ameliyat iğne çok basit. Ekip çok eğlenceliydi. Gayet kolay yarım saatte bitti. Sadece bi ara midem bulandı. Biraz sedasyon verdiler. Bebeğim 2700 gr doğdu. Küçük ama sağlıklı. Sadece bir saat takip için yoğun bakımda kaldı. Şimdi yanımda emzirme çalışmaları yapıyoruz fena gitmiyor. 2 kat alt giydirdiler ve 2 kat battaniye örttüler. Ona göre götürün kıyafet. Hasta bezi verdiler hastanede henüz getirdiklerimden kullanmadım. Bi de doğumdan bu yana kahve içiyorum baş ağrısı için gayet güzel çok özlemişim

Bu arada bende su gelmesini merak ediyorum doğuma girmeden gelse keşke o durumu da yaşasam :) oğlumda nişan geldi su gelmeden sezeryana girdim bunda 28 i gecesi gelse zaten 29 û sabah doğuma girmem
Merak işte...

beatrices canım tansiyonuna bi baktır bide kontrole gittiğim günlerden bi gün hastanede bi gebede çarpıntı şikayetiyle gelmişti gözetim altına almışlardı maalesef bi sıkıntısı vardı../Keşkenin dönüşü olmaz ihmal etme kontrole git mutlaka.

beatrices canım benimde dogumdan bi gün evvel çarpıntım hat safhadaydı su limon falan toparladım sandım ama akşamüzeri tekrarlamıştı dr u aradıgımda gel hastaneye cantamı alıp demişti ve ertesi gün dogurdum bilgin olsun ihmal etme bence

Aa ben de aldım bir tane ondan. Hipp marka 1lt mama suyu. Millet deli misib dedi ama bence çok mantıklı.
Ben almadım henüz ama diyorlar ki kandırmaca şişe suyu da kullanabilirsin erikli fal
Aa ben de aldım bir tane ondan. Hipp marka 1lt mama suyu. Millet deli misib dedi ama bence çok mantıklı.
Biz zaten hazır su kullanıyoruz bir de bebek için akırız ekstradan :)

Zaman daraldıkça acaba ne zaman doğum yaparım diye düşünüyorum.Ciğer geliştirici iğneyi doktorlar 20-37. gebelik haftaları arasında erken doğum ihtimalinin düşünüldüğünde vurdurma kararı alırlarmış.Bu iğneyi bende vuruldum.Aranızda bu iğneyi vurulan var mı varsa kaçıncı haftada doğum gerçekleşti.

Onu demeye çalıştım her içmeden sonra kaynatamam diye. Arkadas surekli nasıl kaynatacagız gibi yazmış anladım ben. Hem plastik bunlar bozulmaz mı surekli kaynar su. Umaeım benim de sütüm de sıkıntı olmaz da mama derdiyle uğraşmayız

Bana 32. Haftada vurdular ama doğum gerçekleşmedi daha :) şimdilik herşey yolunda zamanında bekliyorlar, her ihtimale karşı 36. Haftaya kadar progestan kullanıyorum

Canım bence panik yapma. Benim akıntım hep öyle geliyor. Hamileliğin daha önceki dönemlerinde bu akıntının artmaya başladığı bir dönem oldu bende, böyle nasıl desem adet olurken arada aktığını hissedersin ya öyle oluyordu. Panik yaptım su mu geliyor diye. 3 kez doktora gittim hiçbirşey çıkmadı. Normal akıntı. Benim akıntı da senin dediğin gibi oluyor ortada beyaz bişey oluyor etrafı su gibi ıslak oluyor. Kaç aydır var. Ben de araştırmıştım işte bebeğin suyunda öyle oluyormuş falan diye, korkmuştum. Bebeğin suyu değilmiş. Suyumda da eksilme yok. Bebeğin suyu olsa kaç aydır eksilirdi. Hiç canını sıkma.

Emire27xxx bir kaç gündür bendede var dediğin akıntı, dün dr a dedim ama normal dedi. Ultrasondada baltı su normal görünüyor. Normal akıntı yani bu haftalarda yoğunlaşabilir çok normal

Ben 30.haftada vuruldum şükür hala doğum olmadı

Evet Jillian çok faydalı. Onun devamını yaptım bir de. Ripped in 60. Shred 30 dakika sürdüğü için, evde yardımcı varken bile yapar geçerim diyorum. Tabii hayaller/ hayatlar :)
Ben de bol bol yüzmeyi düşünüyorum. Hr uyuduğunda bebiş 1-2 tur kulaç atıp gelsem süper olur umarım gücüm olur.

Hayirli olsun.cok gecmis olsun.
Allah bebegine saglikli uzun omurler versin

Kızlar ya bi dert de benden. Son bikaç haftadır sürekli midem bulanıyor. Benim ilk 3 ay bile bi damla mide bulantım olmadı çok rahat geçirdim ama şimdi hergün midem bulanıyor kusucak gibi hissediyorum heran. Bi de baş dönmesi ve halsizlik de oluyor. Benim gibi mide bulantısı yaşayan var mı son haftalarda ? Doktora gitsem mi yoksa ?

yaa inan cok mutlu oldum senin adina cok sukur kurtuldun darisi bizlerin basina gozun aydin Allahim anali babali cok guzel omurler nasip etsin bebegine

Gözün aydın canım, sağlıklı olmanıza çok sevindim. İlk kavuşma anı çok güzel olmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…