- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Yerleri çömelerek sil ve bol bol yürüyüş yap derler ama sakın bebeği iteyim baskı yapsın açılsın diye düşünüp ıkınma kv bana yaptırdı allahtan eşim netten baktı da çok yapmadım37. haftadan sonra neler yapmalıyıım açılma olması için, hurma, ananas yicez başka neler yapacağız?
ıkınınca ne oluyor, bende buradan okudum ıkınmayın diye ama wcde fln ıkınırsam allah korusun noluyor ki?Yerleri çömelerek sil ve bol bol yürüyüş yap derler ama sakın bebeği iteyim baskı yapsın açılsın diye düşünüp ıkınma kv bana yaptırdı allahtan eşim netten baktı da çok yapmadım
Spinal olacak.hala bekliyorum serumlaSpinal veya epidural mi? Genel anestezi mi olacaksın
Benim kızım normalde de çok hareketli değil arada hareket ediyor işte. O da can acıtıcı şekilde olmuyor.kıpırdanıyo minik minik arada bi tarafa toplanıyor.gündüzden çok gece hareketli doğunca da mı öyle olacak ne
canım senin için sabah namazından sonra dua ettimSpinal olacak.hala bekliyorum serumla
Ağzın bal yesin, en büyük eksiler senin olsunAynen çıkarsın ama biraz karnın kalır o da 40 ın çıkana kadar eski haline döner.kilon belki hamile kaldığından Bile daha az olabilir bebişle uğraşmaktan
Bebeğin kafasında şişme yada su toplama gibi. Doğum esnasında ıkınılması gerekiyormuş benim nişanım geldi kv başla dedi bende ne bileyim tecrübeli diye ısındım.çocuğu kanala iteklemişim kafa orda sivrilmiş doğduğunda yumurta gibiydi sonra hemen düzeldi.ıkınınca ne oluyor, bende buradan okudum ıkınmayın diye ama wcde fln ıkınırsam allah korusun noluyor ki?
ay kıyamam ya, bebeklerin kafası zaten kanaldan rahat geçebilmesi için yumuşak olurmuş. Doğum esnasında kafasının öyle olması çok normal, sonrasında dediğin gibi normale dönüyormuş hemen. Kabız olmam inşallah ıkınmamBebeğin kafasında şişme yada su toplama gibi. Doğum esnasında ıkınılması gerekiyormuş benim nişanım geldi kv başla dedi bende ne bileyim tecrübeli diye ısındım.çocuğu kanala iteklemişim kafa orda sivrilmiş doğduğunda yumurta gibiydi sonra hemen düzeldi.
Ben 7den beri kullanmıyorum doktoruna sormamışsan aklına gelmemiştir kullanma artık canım sancı olur su olur vs ...Kızlar aranızda hala otomobil kullanan var mı? Ben kullanıyorum ama korka korka. Doktorum henüz uyarmadı. Bu konuda uyarı alan var mı?
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..
Bugün doğumu olacak arkadaşlar bir çırpıda hiç acı sızı duymadan yavrularına kavuşurlar inşallah..@eshma
alya90 gözünaydın.. Allah analı babalı büyütsün.. Maşallah çok güçlü bir annesin..bol sütün olur inşallah..darısı başımıza
beatrices çarpıntı olduğu zaman mutlaka tansiyon ölçümü yaptır inşallah bir daha tekrarlamaz
@blackseea teşekkür ederim. misafirlerim geldi..artık kolay yazamam sanırım.
bu arada kızlar kalçam feci..sakat gibi geziyorum. gece birkaç saat ancak uyuyabildim
ama süsümden geri kalmam kuaföre gittim saç kaş tırnak artık doğuma haızırm
Selam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kızlar yatışım yapıldı serum takıldı.kan talili için kan alındı.sonda takacaklardı kabul etmedim.ameliyatta istiyorum dedim.doktorunuzun haberi vaemı dediler.ewet dedim
Ayyy darısı başımıza ne güzel bir doğummuş :)) masallah ... Ben de böyle bir Doğum istiyorummmmmmherkese günaydın :) kendim doğurmadım ama sabah arkadaşımın doğum yaptığı haberini aldım gece suyu gelmiş hastaneye gitmişler 38 haftalık gebe açıklık 7cm miş gittiklerinde yatak ıslanmasa ağrım sızım çok yoktu hafif belim ağrıyordu diyor. 1 saat içinde doğurmuş. eşi içerde kontrol ediliyor hala demek ki diye düşünürken adıyla seslenip bebeği teslim etmişler darısı başımıza
Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtarsın sağlıkla gelsin bebişinSelam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?