2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
37. haftadan sonra neler yapmalıyıım açılma olması için, hurma, ananas yicez başka neler yapacağız?

37. haftadan sonra neler yapmalıyıım açılma olması için, hurma, ananas yicez başka neler yapacağız?
Yerleri çömelerek sil ve bol bol yürüyüş yap derler ama sakın bebeği iteyim baskı yapsın açılsın diye düşünüp ıkınma kv bana yaptırdı allahtan eşim netten baktı da çok yapmadım

ıkınınca ne oluyor, bende buradan okudum ıkınmayın diye ama wcde fln ıkınırsam allah korusun noluyor ki?

Benimki de öyle. Gece deliriyor

ıkınınca ne oluyor, bende buradan okudum ıkınmayın diye ama wcde fln ıkınırsam allah korusun noluyor ki?
Bebeğin kafasında şişme yada su toplama gibi. Doğum esnasında ıkınılması gerekiyormuş benim nişanım geldi kv başla dedi bende ne bileyim tecrübeli diye ısındım.çocuğu kanala iteklemişim kafa orda sivrilmiş doğduğunda yumurta gibiydi sonra hemen düzeldi.

Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..
Bugün doğumu olacak arkadaşlar bir çırpıda hiç acı sızı duymadan yavrularına kavuşurlar inşallah..@eshma

alya90 gözünaydın.. Allah analı babalı büyütsün.. Maşallah çok güçlü bir annesin..bol sütün olur inşallah..darısı başımıza

beatrices çarpıntı olduğu zaman mutlaka tansiyon ölçümü yaptır inşallah bir daha tekrarlamaz

@blackseea teşekkür ederim. misafirlerim geldi..artık kolay yazamam sanırım.

bu arada kızlar kalçam feci..sakat gibi geziyorum. gece birkaç saat ancak uyuyabildim
ama süsümden geri kalmam kuaföre gittim saç kaş tırnak artık doğuma haızırm

ay kıyamam ya, bebeklerin kafası zaten kanaldan rahat geçebilmesi için yumuşak olurmuş. Doğum esnasında kafasının öyle olması çok normal, sonrasında dediğin gibi normale dönüyormuş hemen. Kabız olmam inşallah ıkınmam

Senin kaçındaydı doğum canımcım

Hayırlısıyla sağlıkla Allah kurtarsın canım. Bir avazda inşallah. Bize de dua ediyorsun Allah razı olsun.

Kızlar yatışım yapıldı serum takıldı.kan talili için kan alındı.sonda takacaklardı kabul etmedim.ameliyatta istiyorum dedim.doktorunuzun haberi vaemı dediler.ewet dedim

Canım Allah kurtarsın, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Ayyy darısı başımıza ne güzel bir doğummuş :)) masallah ... Ben de böyle bir Doğum istiyorummmmmm

Normal doğum sırasında ya çişim gelirse, normal doğumdada sonda takılıyor mu?

Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtarsın sağlıkla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…