evde yattigimiz yerden dusunmedigimiz sey kalmiyorNormal doğum sırasında ya çişim gelirse, normal doğumdada sonda takılıyor mu?
hahahah ben işteyim hala, işteyken aklıma bunlar geliyor evdeyken bakalım neler olacakevde yattigimiz yerden dusunmedigimiz sey kalmiyordogum sirasinda bende cisim gelirse diye dusunmeye basladim batti balik yan gider valla napalim doktorlae ebeler aliskindir heralde kiz hemde sondayi nasil taksinlar bebekler nerden ciksin ay ne cahil hissettim suan kendimi
İşe gelip giderken kullanıyorum. Servis çok sarsıyor. Başka şekilde de gelemem. Çarşamba sorcam ama kesin kullanmasan daha iyi dicekBen 7den beri kullanmıyorum doktoruna sormamışsan aklına gelmemiştir kullanma artık canım sancı olur su olur vs ...
İnşallah en büyük + lar bendeydi büyük büyük de gitsin diyecem de zooorrrAğzın bal yesin, en büyük eksiler senin olsun
Ben oğluma normal doğum beklerken çişi geçtim ya büyük tuvaletimi yaparsam diye düşünüyordum yapanlar oluyormuş ıkınırken farkında olmadan. Sanırım artık lavman falan yapıyorlardır öncesinde yoksa olur mu olurevde yattigimiz yerden dusunmedigimiz sey kalmiyordogum sirasinda bende cisim gelirse diye dusunmeye basladim batti balik yan gider valla napalim doktorlae ebeler aliskindir heralde kiz hemde sondayi nasil taksinlar bebekler nerden ciksin ay ne cahil hissettim suan kendimi
Allah yardımcın olsun canım çabucak kucağına al inşalalhSelam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
parmak kaldırıyorum beeenn :) hala kusuyorum canım sabahları özellikle, yemek sonraları öğürüyorum, zor tutuyorum kendimi yediğimi kusmamak için falan ama alıştım artık 7. haftadan beri kusunca bana nefes almak gibi geliyo artık kusmak :) bazen ağlıyorum sinirim bozuluyo ama bişi kalmadı en fazla 20 gün daha kusarım yani :)Kızlar ya bi dert de benden. Son bikaç haftadır sürekli midem bulanıyor. Benim ilk 3 ay bile bi damla mide bulantım olmadı çok rahat geçirdim ama şimdi hergün midem bulanıyor kusucak gibi hissediyorum heran. Bi de baş dönmesi ve halsizlik de oluyor. Benim gibi mide bulantısı yaşayan var mı son haftalarda ? Doktora gitsem mi yoksa ?
Demek öyle her türlü işimiz zor deseneCanım ben bugün dayanamadım gittim kendi doktoruma sordum. Önemli olduğunu sanmıyorum dedi. Ben de genel cerrahiye gittim. Muayene etti. Nrmal doğumu etkilemez ama doğumdan 1 ay sonra gelmemi istedi. Anestol ve procto diye iki krem verdi sadece.
Bir de dedikİ hemoroidin var zaten sezaryen de olsa normalde olsa aynı baskıyı alacaksın. O yüzden doğum sonrası tedaviyi ihmal etme dedi. İçim rahatladı.
Selam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Yapıldı mı tekrar ölçüm?Bebeğin nabzı 160 170 arası , sancımda 50 60 arası çıktı. Bişeyler ye gel dedi. Tekrar ölçülecek şimdi.
İşe gelip giderken kullanıyorum. Servis çok sarsıyor. Başka şekilde de gelemem. Çarşamba sorcam ama kesin kullanmasan daha iyi dicek
Cnm zamanindan once ikinilirsa sanirim bebek kanala giriyor ve sikisiyorıkınınca ne oluyor, bende buradan okudum ıkınmayın diye ama wcde fln ıkınırsam allah korusun noluyor ki?
Dogunca yikasaydinGünaydın :) Ben de bugün evdeyim, bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım. Evde yardımcı var, diyor ki artık cumaya kadar halledelim bu işleri olmaz böyleO bile kızdı
Stres olacak bir şey yok, bir şekilde çıkacak nasılsa :)
Ay cnm naptinnnKızlar yatışım yapıldı serum takıldı.kan talili için kan alındı.sonda takacaklardı kabul etmedim.ameliyatta istiyorum dedim.doktorunuzun haberi vaemı dediler.ewet dedim
Ben bugun doktorumdan alicam cnm aile hekimi veriyor mu hic biomiyrmArkadaşlar, şu çalışamaz raporlarınızı nerden aldınız? Aile hekimleri de yazıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?