İnşalalh canım öyle malesef olsada artık şükür 37haftalık oldum bir sıkıntı olmaz inşalalh...mide bulantımda vardı sabah hafiften şimdi geçtiYukselmez insallah. Artik heran tetikte bekliyiruz resmen sonlara.dogru. benim de mide bulantim basladi simdi
Ben çatı muayenesi değil ama açıklık var mı diye baktırdım geçen sancım olunca. Rahatsızlık veriyo ama öyle çok acıtmıyokızlar çatı muayenesı olan var mı ?
zor mu anlatın bırazcık hele .
ben biraz araştırdım da sanırım az çok canı yanıyor herkesin kendini kasarsan daha çok yanıyor bide cinsel ilişkiyi bırakanlarda daha cok nedense hiç bir problem olmamasına rağmen ilk baştan beri ilişkiyi bırakmış durumdayız umarım çok zorlanmayız :)kızlar çatı muayenesı olan var mı ?
zor mu anlatın bırazcık hele .
Ben 38. Hafta itibariyle 10 kilo olmuş durumdayımMcrhelena..................Erkek.....................isim........................39.Hafta 14 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE........................39. Hafta 13 kg.....25 Mayıs :)
Bihter34......................Erkek...................isim..........................38.Hafta 13 kg
Bir garip......................Erkek...................HAMZA...................38.Hafta 8 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim..........................35. Hafta 1 kg
Nursecm....................Erkek.....................isim..........................35.Hafta 9 kg
Cgdmkrks.................Erkek...............AHMET POYRAZ......36.Hafta 20kg....... 16 haziran
Alnilam........................Erkek...................isim.........................35. Hafta 11kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN....................34. Hafta 11 kg
Orangurann................Erkek...................SARP........................35. Hafta 11 kg
M123S........................Erkek.....................GİRAY...................33.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF................33.Hafta 10 kg
Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA.......................39.Hafta 12 kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN...................39.hafta 9 kg
Aydii..............................Kız........................ADA.........................38.Hafta 6 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN............38. Hafta 6 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA..............................37.Hafta 17 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA......................36. Hafta 14 kg
Monomit.......................Kız........................DERİN........................35.Hafta 20 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.............................35.Hafta 9 kg........15 Haziran
Mavi_dem....................Kız........................isim.............................35.Hafta 10 kg
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL................35.Hafta 17 kg
Frkzhd.........................Kız.......................MELEK ERVA.............34.Hafta 7 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP....................34. Hafta 11 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA.............................34.Hafta 8 kg
Lilithic..........................Kız......................isim...............................31.Hafta 11 kg
36 hafta bitti 10 kiloMcrhelena..................Erkek.....................isim........................39.Hafta 14 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE........................39. Hafta 13 kg.....25 Mayıs :)
Bihter34......................Erkek...................isim..........................38.Hafta 13 kg
Bir garip......................Erkek...................HAMZA...................38.Hafta 8 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim..........................35. Hafta 1 kg
Nursecm....................Erkek.....................isim..........................35.Hafta 9 kg
Cgdmkrks.................Erkek...............AHMET POYRAZ......36.Hafta 20kg....... 16 haziran
Alnilam........................Erkek...................isim.........................35. Hafta 11kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN....................34. Hafta 11 kg
Orangurann................Erkek...................SARP........................35. Hafta 11 kg
M123S........................Erkek.....................GİRAY...................33.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF................33.Hafta 10 kg
Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA.......................39.Hafta 12 kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN...................39.hafta 9 kg
Aydii..............................Kız........................ADA.........................38.Hafta 6 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN............38. Hafta 10 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA..............................37.Hafta 17 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA......................36. Hafta 14 kg
Monomit.......................Kız........................DERİN........................35.Hafta 20 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.............................35.Hafta 9 kg........15 Haziran
Mavi_dem....................Kız........................isim.............................35.Hafta 10 kg
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL................35.Hafta 17 kg
Frkzhd.........................Kız.......................MELEK ERVA.............34.Hafta 7 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP....................34. Hafta 11 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA.............................34.Hafta 8 kg
Lilithic..........................Kız......................isim...............................31.Hafta 11 kg
Ya ne 42si beni depresyona sokacaksınız artık
Haftamı güncelleyeyim dedim de güncelmiş zaten :))Mcrhelena..................Erkek.....................isim........................39.Hafta 14 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN............38. Hafta 10 kg
Çok güzel olmuşlar,emeğine sağlık. ben de bu fiyonklardan yapmak için kumaş aldım ama nasıl yapılıyor bilmiyorum,içine metrelik elyaftan mı koyuluyor yoksa boş mu oluyormerhaba kizlar bende son gaz calisiyorum kapi susunu ismarladim cikolata yla hastane icin kendim kokulu tas yapiyorum anne basi ve bebek basi icin sus yaptim fikir edinmek isteyen olursa cicilerimiz boyle Eki Görüntüle 1999009
Canım geçmiş olsun git bakalım neden oluyormuş.. iyi haberlerle gel inşallahTansiyonum düşmedi 13 10 doktor hastaneye çağırdı idrarda protein bakılcakmış.
Kurdeleye sıkarsın dedimHastanede silikon tabancasıyla kapılarına sıkmama izin vermezler bence :) vida girişi var bizim tablodada olmadı oradan ip geçirip kapıdan tülle birlikte dolandırsın :))
Sen haklısın cokta güzel takvim zaten söylemiştin takip etmeyenleri sileceğini sıkıntı yokkimi listeden çıkarsam mesaj atıyo senin listene mi kaldık yazmazsan yazma bilmem ne arkadaşlar burdan toplu cvp yazayım listeye yazılmak zorunlu değil takdir edersiniz ki siz bilgilerinizi vereceksiniz ben güncelleyeceğim kafama göre uydurmuyorum bu şu kilo şu şu kilo diye ...hepimiz haziran annesiyiz nasıl oluyorda biri 39. haftada iken hala 20. haftada 3 kg ile duruyorsun ...mantıken takip etmediğinizi sayfamızı kullanmadığıınızı düşünerek çıkarıyorum kimse kusura bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?