2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar alkolsüz malt içeceği süt yapıyormuş ya hani simdiden içsek sorun olur mu icerigini bilmiyorum eşim almış şimdi emzirirken iciliyorsa şimdi de içilir gibi düşündüm. Maltana bu arada.

yok değildi 10 gün önce bi hafta boyunca 140/90 oldu takipteyim yemeklere dikkat ediyorum düştü suan 120/80 lerde seyrediyor

Aman iyi canım dikkat et kendine benimde 13,5/9 falan bakalım Çarşamba gidicem kontrole inşallah yükselmez

zeyden gecen hafta benim Doktorda ultrasonda baktı ilk sancin mi var senin dedi. Anlaşılıyor galiba demek ki
sonra nst ye girdin mi orda da cikti mi insallah gelsin sancimiz artik ya doguruverelim hemen iyice sabirsizlanmaya basladim ben

İdrarda bişey çıkmadı tansiyonumda 10 7 yani normal çıktı..evdeki aletmi bozuk anlamadım bidaha evde ölçmicem direk eczaneye gidicem
Olsun aklinda kalacagina bişey olmadigina emin oldun en azindan

Kızlar alkolsüz malt içeceği süt yapıyormuş ya hani simdiden içsek sorun olur mu icerigini bilmiyorum eşim almış şimdi emzirirken iciliyorsa şimdi de içilir gibi düşündüm. Maltana bu arada.
Oğlumda maltana içmiştim ben bi faydasını görmedim e bebekteki promalt ı övdüler çok süt yapıyor diye olmazsa eğer ben onu deneyeceğim

ama senin altta 24 haziran beklenen tarih, sat ın kaç senin ???
17 eylul de o tarih normal dogum icin.sezeryan 38 de olacagi icin son 10 haziran dedi dr um tabi daha erken de olabilir.8 haziran evlilik yildonumumuz insallah ogun dogar kizimiz..

Kızlar ben hala doğurmadım.bi Ünite suni sancı yedim ne sancı ne açılma hala 2 cm.onu geçtim deli gibi böbrek ağrısı çekiyorum. Ağrı kesici yaptılar en sonunda.şimdi biraz hafifledi ama hala yokluyor.birazdan yine suni sancı verecekler.doktor bu akşam yarın suni sancı veririz dedi.

beatrices sendromsuz bir pazartesi geçirdin mi :)
Öğlen 2'ye kadar mail attım, bankalarla görüştüm:) Bir şey değişmedi diye bari yarın işe gideyim diyorum:)
Ama farkettim ki, göbeğim filan ağrıyor, arabayla bile gitsem çok yorulacağım. 37. Haftada izin boşuna değil yani:)
Yani anlamadım tatil mi değil mi:)

Hay allah ya, allah yardımcın olsun Canım. İnşallah bu gece gelir bebiş daha fazla bekletmeden.. O kadar dayandın dayan biraz daha. Motive et iyice kendini

Aman sakın, iş yerinde doğuracaksın yoksa. Temizlik, çanta, ütü, Yıkamayıda atlat sonra kendinle Zaman geçir düşünme işi gücü bu kadar boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…