- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Biz evde yapicaz canım hastanede pek kimse olmayacak. Oruç zamanı da olursa zaten hastanede bişey yapmak istemiyorum benLohusa şerbeti evde mi yapılıyor yoksa hastanede mi
yok değildi 10 gün önce bi hafta boyunca 140/90 oldu takipteyim yemeklere dikkat ediyorum düştü suan 120/80 lerde seyrediyor
sonra nst ye girdin mi orda da cikti mi insallah gelsin sancimiz artik ya doguruverelim hemen iyice sabirsizlanmaya basladim benzeyden gecen hafta benim Doktorda ultrasonda baktı ilk sancin mi var senin dedi. Anlaşılıyor galiba demek ki
aynen cnm elyaf aldim bir metre yetiyo kafama gore buyukluklerini olcup kestim terziye verdim cevirdiÇok güzel olmuşlar,emeğine sağlık. ben de bu fiyonklardan yapmak için kumaş aldım ama nasıl yapılıyor bilmiyorum,içine metrelik elyaftan mı koyuluyor yoksa boş mu oluyor
Evet canım nstye gönderdi orda da çıktı sancı.sonra nst ye girdin mi orda da cikti mi insallah gelsin sancimiz artik ya doguruverelim hemen iyice sabirsizlanmaya basladim ben
İyi olmanıza çok sevindim. Varsın alet yanlış olsun. Geçmiş olsun.İdrarda bişey çıkmadı tansiyonumda 10 7 yani normal çıktı..evdeki aletmi bozuk anlamadım bidaha evde ölçmicem direk eczaneye gidicem
Olsun aklinda kalacagina bişey olmadigina emin oldun en azindanİdrarda bişey çıkmadı tansiyonumda 10 7 yani normal çıktı..evdeki aletmi bozuk anlamadım bidaha evde ölçmicem direk eczaneye gidicem
Sağol teşekkür ederim iyi şükür inşallah bidaha olmazİyi olmanıza çok sevindim. Varsın alet yanlış olsun. Geçmiş olsun.
Evet en azından içim rahatladı biraz yordum kendimi bugün başdönmesi ondan oldu sanırımOlsun aklinda kalacagina bişey olmadigina emin oldun en azindan
Şerbet takımlarına baktım hepsi çok kro ya, evde şarap sürahisine yapcam :)Biz evde yapicaz canım hastanede pek kimse olmayacak. Oruç zamanı da olursa zaten hastanede bişey yapmak istemiyorum ben
Oğlumda maltana içmiştim ben bi faydasını görmedim e bebekteki promalt ı övdüler çok süt yapıyor diye olmazsa eğer ben onu deneyeceğimKızlar alkolsüz malt içeceği süt yapıyormuş ya hani simdiden içsek sorun olur mu icerigini bilmiyorum eşim almış şimdi emzirirken iciliyorsa şimdi de içilir gibi düşündüm. Maltana bu arada.
17 eylul de o tarih normal dogum icin.sezeryan 38 de olacagi icin son 10 haziran dedi dr um tabi daha erken de olabilir.8 haziran evlilik yildonumumuz insallah ogun dogar kizimiz..ama senin altta 24 haziran beklenen tarih, sat ın kaç senin ???
Öğlen 2'ye kadar mail attım, bankalarla görüştüm:) Bir şey değişmedi diye bari yarın işe gideyim diyorum:)beatrices sendromsuz bir pazartesi geçirdin mi :)
Hay allah ya, allah yardımcın olsun Canım. İnşallah bu gece gelir bebiş daha fazla bekletmeden.. O kadar dayandın dayan biraz daha. Motive et iyice kendiniKızlar ben hala doğurmadım.bi Ünite suni sancı yedim ne sancı ne açılma hala 2 cm.onu geçtim deli gibi böbrek ağrısı çekiyorum. Ağrı kesici yaptılar en sonunda.şimdi biraz hafifledi ama hala yokluyor.birazdan yine suni sancı verecekler.doktor bu akşam yarın suni sancı veririz dedi.
Aman sakın, iş yerinde doğuracaksın yoksa. Temizlik, çanta, ütü, Yıkamayıda atlat sonra kendinle Zaman geçir düşünme işi gücü bu kadar boşverÖğlen 2'ye kadar mail attım, bankalarla görüştüm:) Bir şey değişmedi diye bari yarın işe gideyim diyorum:)
Ama farkettim ki, göbeğim filan ağrıyor, arabayla bile gitsem çok yorulacağım. 37. Haftada izin boşuna değil yani:)
Yani anlamadım tatil mi değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?