• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Odeme yok ama cocuk sayisi hesabinda var anladigim kadariyla
Yani mesela bnm oglum 2014 dogumlu, tamam ona odeme almayacagim ancak ikinci cocugum oldugunicin ikinci cocuk parasi seklinde alicam
Aksi cidden cok sacma bi uygulama olur
Saçma değil aslında, 2015 Mayıs'ından önce doğan çocuklar bu haktan yararlanamıyorlar. İstersen 20 çocuğun olsun, sadece 15 Mayıs 2015 sonrası faydalanabiliyor. Kanun geriye dönük işlemiyor.
http://www.aile.gov.tr/duyurular/dogum-yardimi-hakkinda-bilgilendirme

Evet cnm bunlar hazirlik sancilari, normal yani
Gercek sanci belinden kasiklarindan dogru vurur
Baya bildigin vuruyor yani
Nasil diyebilirim, en yakin tarif bu oluyor aslinda
Mesela kabizsin diyelim, birden bi sancin olur tuvalete kosarsin, vurur o sanci, kivranirsin, dogum sancisida oyle
Yani sadece kasilma seklinde degil, kasilma ile birlikte giren bir agri,

Bendeki ağrılar o kadar çeşitli ki.. bazen belim bazen kasığım bazen ikisi birden bazen sırtımın ortası bazen göğsümün biraz altı bazen çatım bazen ishal olmuşum gibi.. iyisi mi nst'de hiçbiyerim ağrımıyor. o yüzden sancıda çıkmıyor (arada bi mak 40-50) Oysa akşamları ve geceleri şekilden şekile giriyorum. Artık umursamıyorum o sancıları. inş bi gün geç kalmış olmam

.rblar.
Suprizzz
Cok sukur kizim kollarimda.22 mayis kizi oldu.sonra detayli anlatirim.
Sen hareket etmiyor diyince ne yalan soyliyim aklım sende kalmıştı. Ama çok güzel haberlerle geldin hayırlı olsun canım allah anali babalı buyutsun
Bende 1. Derece aile harici kimse gelmesin dedim ama bygün okulda öğrenciler sınıfca geliyoryz dedi. 1 sınıf olsa neyse bir kaç sınıftan duydum bunu :halay::sinirli::KK47::KK57::KK20::mad::KK31::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bence haber verme canım kimseye bunalirsin

Mcrhelena..................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:........................39.Hafta 14 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE:anneadayı::nazar:........................39. Hafta 15 kg.....25 Mayıs :)
Bihter34......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................39.Hafta 13 kg
Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA:anneadayı::nazar:.......................39.Hafta 12 kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN:anneadayı::nazar:...................39.hafta 9 kg

Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:.........................38.Hafta 6 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN:anneadayı::nazar:............38. Hafta 10 kg
Bir garip......................Erkek...................HAMZA:anneadayı::nazar:...................38.Hafta 8 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:..............................37.Hafta 17 kg

Nursecm....................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:..........................36.Hafta 10 kg
Cgdmkrks.................Erkek...............AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:......36.Hafta 20kg....... 16 haziran
Alnilam........................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:.........................36. Hafta 12 kg

Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:......................36. Hafta 14 kg
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:................................36.Hafta 10 kg
Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:........................35.Hafta 20 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:.............................35.Hafta 9 kg........15 Haziran
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:................35.Hafta 17 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................35. Hafta 3 kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:....................35. Hafta 11 kg
Orangurann................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:........................35. Hafta 11 kg

Frkzhd.........................Kız.......................MELEK ERVA:anneadayı::nazar:.............34.Hafta 7 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:.............................34.Hafta 11 kg

M123S........................Erkek.....................GİRAY:anneadayı::nazar:...................33.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:................33.Hafta 10 kg

Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:...............................31.Hafta 11 kg

uzines uzines Geçen gün ben de bu konuda sıkıntı yaşadım. Kp ve kv doğumda kimseyi istemiyormuşsun diye sitem etti, ben de olabilecek en ayrıntılı şekilde kanamam mı olacak, bez mi değişecek, fitil mi takılacak... hepsini saydım, eşim dışında kimseyi istemiyorum; siz ailemiz olarak ziyaret edebilirsiniz ama 2.,3. Dereceler eve buyursunlar dedim.
Millet ne kadar meraklı, deli oluyorum.

Yani D Degemen uc cocugu oldugu icin 600 tl alacak
Üşenmedim yazdım Bimer'e. Yazarlar yakında.

Hem önceki çocuklar için vermiyoruz deyip, hem sayı hesabına katmak çok acayip. Sanırım şöyle demek istemiş 200+400+600 alamaz, direk 600 alabilir.
D Degemen 600 alıyor bu durumda ama diğer çocuklar için ayrı ayrı alamıyor.

uzines uzines Geçen gün ben de bu konuda sıkıntı yaşadım. Kp ve kv doğumda kimseyi istemiyormuşsun diye sitem etti, ben de olabilecek en ayrıntılı şekilde kanamam mı olacak, bez mi değişecek, fitil mi takılacak... hepsini saydım, eşim dışında kimseyi istemiyorum; siz ailemiz olarak ziyaret edebilirsiniz ama 2.,3. Dereceler eve buyursunlar dedim.
Millet ne kadar meraklı, deli oluyorum.
Kesinlikle cok haklisin bende deli oluyrm
Allahtan bnm kimsem yok
Ben cok rahat olcam yine
Millet cok anlayissiz ya

Üşenmedim yazdım Bimer'e. Yazarlar yakında.

Hem önceki çocuklar için vermiyoruz deyip, hem sayı hesabına katmak çok acayip. Sanırım şöyle demek istemiş 200+400+600 alamaz, direk 600 alabilir.
D Degemen 600 alıyor bu durumda ama diğer çocuklar için ayrı ayrı alamıyor.
Evt evt bu mantikli olan
Kanun geriye yönelik islemeyecegi icin odeme olmamasi normal
Ben sayi hesabindada katilmiyor deniliyor sandim
Dogrusu bu

Senden zaten iyi elektrk almiyrm soracaktim
İyi misin? Dinlen biraz ya
Naptin
Evdeyim diye sitenin içerisindeki eczaneden alınacaklar vardı gideyim dedim, 1km yol yürüdüm ama iki üç kere oturup banklarda dinlendim. Bir acayiplik var galiba bende, yoruldum, ter boşaldı, çarpıntı yaptı yine. Dinlendim kendime yeni yeni geliyorum.
Son iş günümde bile hoplayıp zıplıyordum, şimdi enkaz gibiyim.

Back
X