- 18 Ekim 2016
- 768
- 1.750
- 113
iyiki varsinDoğum parası her anneye veriliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiki varsinDoğum parası her anneye veriliyor.
Saçma değil aslında, 2015 Mayıs'ından önce doğan çocuklar bu haktan yararlanamıyorlar. İstersen 20 çocuğun olsun, sadece 15 Mayıs 2015 sonrası faydalanabiliyor. Kanun geriye dönük işlemiyor.Odeme yok ama cocuk sayisi hesabinda var anladigim kadariyla
Yani mesela bnm oglum 2014 dogumlu, tamam ona odeme almayacagim ancak ikinci cocugum oldugunicin ikinci cocuk parasi seklinde alicam
Aksi cidden cok sacma bi uygulama olur
Evet cnm bunlar hazirlik sancilari, normal yani
Gercek sanci belinden kasiklarindan dogru vurur
Baya bildigin vuruyor yani
Nasil diyebilirim, en yakin tarif bu oluyor aslinda
Mesela kabizsin diyelim, birden bi sancin olur tuvalete kosarsin, vurur o sanci, kivranirsin, dogum sancisida oyle
Yani sadece kasilma seklinde degil, kasilma ile birlikte giren bir agri,
Rica ederim ne demek:) elimden geldiğince.iyiki varsinbeatrices sen olmasan bu bilgileri kimden alirdik cok sansliyiz
ne sorsak hemen cevapliyorsun
![]()
TesekkurlerDoğum parası her anneye veriliyor.

Tamam odeme yapmasin ama bnm ikinci cocugum zatenSaçma değil aslında, 2015 Mayıs'ından önce doğan çocuklar bu haktan yararlanamıyorlar. İstersen 20 çocuğun olsun, sadece 15 Mayıs 2015 sonrası faydalanabiliyor. Kanun geriye dönük işlemiyor.
http://www.aile.gov.tr/duyurular/dogum-yardimi-hakkinda-bilgilendirme
Sen hareket etmiyor diyince ne yalan soyliyim aklım sende kalmıştı. Ama çok güzel haberlerle geldin hayırlı olsun canım allah anali babalı buyutsun.rblar.
Suprizzz
Cok sukur kizim kollarimda.22 mayis kizi oldu.sonra detayli anlatirim.
Bence haber verme canım kimseye bunalirsinBende 1. Derece aile harici kimse gelmesin dedim ama bygün okulda öğrenciler sınıfca geliyoryz dedi. 1 sınıf olsa neyse bir kaç sınıftan duydum bunu![]()
E beatris linkte sayi tespittinde sayilir diyorSaçma değil aslında, 2015 Mayıs'ından önce doğan çocuklar bu haktan yararlanamıyorlar. İstersen 20 çocuğun olsun, sadece 15 Mayıs 2015 sonrası faydalanabiliyor. Kanun geriye dönük işlemiyor.
http://www.aile.gov.tr/duyurular/dogum-yardimi-hakkinda-bilgilendirme
Hah kafam şimdi bastı ne demek istediğine. Halsizlik yormuş beni. Gerçekten çelişki varmış. Yazayım bakayım Bimer ne diyecek.Tamam odeme yapmasin ama bnm ikinci cocugum zaten
İki lldugunu ya da uc oldugunu saymamasi sacma
Senden zaten iyi elektrk almiyrm soracaktimHah kafam şimdi bastı ne demek istediğine. Halsizlik yormuş beni. Gerçekten çelişki varmış. Yazayım bakayım Bimer ne diyecek.
Kesinlikle cok haklisin bende deli oluyrmuzines Geçen gün ben de bu konuda sıkıntı yaşadım. Kp ve kv doğumda kimseyi istemiyormuşsun diye sitem etti, ben de olabilecek en ayrıntılı şekilde kanamam mı olacak, bez mi değişecek, fitil mi takılacak... hepsini saydım, eşim dışında kimseyi istemiyorum; siz ailemiz olarak ziyaret edebilirsiniz ama 2.,3. Dereceler eve buyursunlar dedim.
Millet ne kadar meraklı, deli oluyorum.
Evt evt bu mantikli olan
Evdeyim diye sitenin içerisindeki eczaneden alınacaklar vardı gideyim dedim, 1km yol yürüdüm ama iki üç kere oturup banklarda dinlendim. Bir acayiplik var galiba bende, yoruldum, ter boşaldı, çarpıntı yaptı yine. Dinlendim kendime yeni yeni geliyorum.Senden zaten iyi elektrk almiyrm soracaktim
İyi misin? Dinlen biraz ya
Naptin