- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Herkese merhaba
Doğum yapanlar ; Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tez vakitte herşey düzene girsin inşallah.
Doğum yapacak olanlar ; Allah kolay doğum nasip etsin.
Sabırla bekledim yarını. 34+1 de gitmiştim en son. 37+1 olacağım yarın. Umarım yarın güzel haberler alabilirim. O kadar endişeli ve gerginim ki.
Bilen bilir , gebelik şekeri var ben de. Ve oyüzden de maalesef 4 kilo aldım hamilelik boyunca. Bebek son kontrolde 2200 civarındaydı. Aklıma gelen şeyi saçma bulanlar olabilir ama nedense az kilo aldığım için mi acaba Karnım patlıcak gibi oluyor diyorum. Ödem hiç olmadı yüzüm lekelenmedi ya da karnın şişmesi hariç hiç bir değişiklik olmadı diye çevredeki garip yorumlar yüzünden zaten canım epey sıkkın. İnsan bilerek kuş kadar yemez hamileyken. Hele benim gibi tatlı canavarı biri. Doğumdan sonra Allah biliyor , her canımın çekip de yiyemediğimi yicem. Şişeyim varsın sabrımın mükafatı olsun.
Kızlar yarın kontrol de çatı kontrolü yapar inşallah benim Dr. Da artık belli olur doğum şeklim. Dua edenlerin dualarında bana da yer vermesini diliyorum.
Valla o konuda eşime güvenmek zorundaydım. Her iki çocuğumda planlı sezaryen ile 38+3 te doğdu. Hatta oğlumun doğumgünüyle eşimin doğumgünü aynı gün. Herkes aynı gün olsun diye bebeği özellikle o gün aldığını düşündü eşimin ama gerçekte 38+3 o güne denk geliyordu. Yani 38+2, 38+3 olması zaten uygun zamanlar anladığım kadarıyla...Peki cnm sezeryan tarihini belirleyen etken neydi
Gozun aydin ne guzel ya masallahHareketi yok diye acil e geldik.nst de sanci tavan cikti.ben barirsak gazi saniyordum.
Acilma parmak boyuymus.ne demekse.
Sezaryen olacan bosuna sanci cekme dedi dr.nobetci.
Yatis yapti.spinalle 20-25 dk odadaydim.
Gercekten sadece sonda sorunmus. O da surekli ciş yapiyormussun diye hissettiginden.
Sutum kesildi ama gaz sorunu hep yasadigim icin kati beslennemiyom.evde hallolur ins.
Burda mama veriyorlar
3720gr.53 cm kara sacli.ben konustukca guluyor canimin ici
Anladım canım şimdi. O aklıma gelmemişti. En güzeli doktoruna güvenmek tabii ki. Bebegin hazırsa neden gelmesin ki ne güzel ışte burda hasretle yananlar varCnm gece doktor gelecek falan
Nobetcilerle ameliyat yapılacak
PlansiZ sezeryan iste o anlamda dr cok tercih etmio
Maşallah sana güçlü kadın. Az daha dayan. Acilman artiyor mu peki. En son 3 cm di hatirladigim3.syn sancı takılacak şimdi doktorla konuştum pilim bitti dedim bi tane daha dedi olmazsa gece sezeryana Alıcak. Gerçekten çok yoruldum
Canım kilosu çok iyi bebeğinin. Senin de öyle. Bak ben 19 kilo aldim. Diz kapaklarimin acisindan merdiven inip çıkmak eğilmek kalkmak işkence. Ve dogurunca geçecek diye düşünme kilo vücuda verilen en büyük zarar büyük ihtimal dizime uygulanan baskıdan dolayı diz kapağında aşınma oluyor ve bu beni ömür boyu rahatsız edecek. Nefes alamıyorum kendimi zor tasiyorum vücuduma resmen işkence ediyorum. Bu yüzden seni gerçekten tebrik ediyorum senin ve bebeğinin sağlığı icin çok güzel bir irade sergiledin. O patavatsizlari hiç duyma. Hepimize neler deniyor onları dinlesek hepimize zehir olurdu hamilelik. Inşallah bebeğin doğduğunda hepsi geçecek unutacaksin bunları.Herkese merhaba
Doğum yapanlar ; Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tez vakitte herşey düzene girsin inşallah.
Doğum yapacak olanlar ; Allah kolay doğum nasip etsin.
Sabırla bekledim yarını. 34+1 de gitmiştim en son. 37+1 olacağım yarın. Umarım yarın güzel haberler alabilirim. O kadar endişeli ve gerginim ki.
Bilen bilir , gebelik şekeri var ben de. Ve oyüzden de maalesef 4 kilo aldım hamilelik boyunca. Bebek son kontrolde 2200 civarındaydı. Aklıma gelen şeyi saçma bulanlar olabilir ama nedense az kilo aldığım için mi acaba Karnım patlıcak gibi oluyor diyorum. Ödem hiç olmadı yüzüm lekelenmedi ya da karnın şişmesi hariç hiç bir değişiklik olmadı diye çevredeki garip yorumlar yüzünden zaten canım epey sıkkın. İnsan bilerek kuş kadar yemez hamileyken. Hele benim gibi tatlı canavarı biri. Doğumdan sonra Allah biliyor , her canımın çekip de yiyemediğimi yicem. Şişeyim varsın sabrımın mükafatı olsun.
Kızlar yarın kontrol de çatı kontrolü yapar inşallah benim Dr. Da artık belli olur doğum şeklim. Dua edenlerin dualarında bana da yer vermesini diliyorum.
kaza anında kemer gerdirdi mi canım karnını. çok çok geçmiş olsun. Allah korusun seni ve meleğini.TRafikte araçla giderken arkadan minibüs çarptı bizim araca, boynum fln acımıyor ama kemerin geldiği yere karnımın altında çok az baskı oldu, bebek hareket ediyor ama korktum biraz. Bişi olur mu
O an çok anlamadım çok sıkmadı diye hatırlıyorum sonra çok dokunup bastırınca hafif acıyor ama o da normaldir heralde. Kemer etkiler mi ki?kaza anında kemer gerdirdi mi canım karnını. çok çok geçmiş olsun. Allah korusun seni ve meleğini.
geçmiş olsun canım. istersen bi doktora görün için rahat etsinTRafikte araçla giderken arkadan minibüs çarptı bizim araca, boynum fln acımıyor ama kemerin geldiği yere karnımın altında çok az baskı oldu, bebek hareket ediyor ama korktum biraz. Bişi olur mu
Çok geçmiş olsun canım. Sen yine de doktorunun bilgilendir en iyisini o söyleyecektirTRafikte araçla giderken arkadan minibüs çarptı bizim araca, boynum fln acımıyor ama kemerin geldiği yere karnımın altında çok az baskı oldu, bebek hareket ediyor ama korktum biraz. Bişi olur mu
Ay ne güzel bak senin doktorun şimdiden tarih vermiş.. Ben olsam doktorun dediğini beklerim o gün gelmezse de endişe etmemkızlar bir sorum olacak. benim sata göre doğumum 20.06.2017 olarak gözüküyordu. sonra sürekli ultrasonda 15.06.2017 olarak çıktı. son kontrolümde doktorum en geç 15 hazirana kadar doğurursun dedi. ben sata göremi yoksa 15 hazirana göremi beklemem gerekiyor?
Çok az baskı oldu diyorsun inşallah bir sorun yoktur canım.TRafikte araçla giderken arkadan minibüs çarptı bizim araca, boynum fln acımıyor ama kemerin geldiği yere karnımın altında çok az baskı oldu, bebek hareket ediyor ama korktum biraz. Bişi olur mu
buyuk gecmis olsun Allah korumus daha beterinden canimTRafikte araçla giderken arkadan minibüs çarptı bizim araca, boynum fln acımıyor ama kemerin geldiği yere karnımın altında çok az baskı oldu, bebek hareket ediyor ama korktum biraz. Bişi olur mu
sende inşallah güzel haberler duyarsın doktorundan. takvimin yok senin doğum ne zaman canımAy ne güzel bak senin doktorun şimdiden tarih vermiş.. Ben olsam doktorun dediğini beklerim o gün gelmezse de endişe etmem
Cok cok gecmis olsun. Inşallah hersey yolundadir..Geldik hastaneye, nstye aldılar direk. Başta 1 dk kalp atışını bulamadı ebe aletle arayıp durdu. O 1 dk inanılmaz kötü oldum.. nstden çıkınca dra görüncem allah korudu sanırım
canım hep bahsedıyorum ya ben kel doğmusum , benımde mıde yanmam yoktu hıc. ama saclıymıs bebek.32.haftadan sonra göruyor dr.lar.benim hiç yanma olmadı midemde, saçsız mı olacak benim kızım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?