2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

O saçma sapan konuşan insanlara şekerime diklat etmeyip ilaç kullanmak zorunda kalmamı mı bekliyonuz de bence. İnsanlar çok saçma gereksiz yprum yapmaya bayılıyolar zaten. İster istemez insan etkileniyo ama bence sen kendini çok güzel tutmuşsun, dediğin gibi doğduktan sonra yersin istediğini. Hiç üzülme. <3

Peki cnm sezeryan tarihini belirleyen etken neydi
Valla o konuda eşime güvenmek zorundaydım. Her iki çocuğumda planlı sezaryen ile 38+3 te doğdu. Hatta oğlumun doğumgünüyle eşimin doğumgünü aynı gün. Herkes aynı gün olsun diye bebeği özellikle o gün aldığını düşündü eşimin ama gerçekte 38+3 o güne denk geliyordu. Yani 38+2, 38+3 olması zaten uygun zamanlar anladığım kadarıyla...

Gozun aydin ne guzel ya masallah

@TuruncuHayal 3. Hamileliğim ve o kadar çok şey duydumki anlatamam... gebeliklerimle ilgili, emzirmeyle ilgili, bebeğimin bakımıyla ilgili...moral bozucu, akıl verici kimi makul mantıklı kimi ipe sapa gelmez bir ton şey... hiçbirine cevap vermedim, hımm aklımda bulunsun deyip kapattım konuyu... hiç de kafama takmadım olumsuzları... en güzeli de bu bence... sen de doğru olanı yaptın... o yüzden kim ne derse desin salla gitsin...

kızlar bir sorum olacak. benim sata göre doğumum 20.06.2017 olarak gözüküyordu. sonra sürekli ultrasonda 15.06.2017 olarak çıktı. son kontrolümde doktorum en geç 15 hazirana kadar doğurursun dedi. ben sata göremi yoksa 15 hazirana göremi beklemem gerekiyor?

Cnm gece doktor gelecek falan
Nobetcilerle ameliyat yapılacak
PlansiZ sezeryan iste o anlamda dr cok tercih etmio
Anladım canım şimdi. O aklıma gelmemişti. En güzeli doktoruna güvenmek tabii ki. Bebegin hazırsa neden gelmesin ki ne güzel ışte burda hasretle yananlar var

3.syn sancı takılacak şimdi doktorla konuştum pilim bitti dedim bi tane daha dedi olmazsa gece sezeryana Alıcak. Gerçekten çok yoruldum
Maşallah sana güçlü kadın. Az daha dayan. Acilman artiyor mu peki. En son 3 cm di hatirladigim

Canım kilosu çok iyi bebeğinin. Senin de öyle. Bak ben 19 kilo aldim. Diz kapaklarimin acisindan merdiven inip çıkmak eğilmek kalkmak işkence. Ve dogurunca geçecek diye düşünme kilo vücuda verilen en büyük zarar büyük ihtimal dizime uygulanan baskıdan dolayı diz kapağında aşınma oluyor ve bu beni ömür boyu rahatsız edecek. Nefes alamıyorum kendimi zor tasiyorum vücuduma resmen işkence ediyorum. Bu yüzden seni gerçekten tebrik ediyorum senin ve bebeğinin sağlığı icin çok güzel bir irade sergiledin. O patavatsizlari hiç duyma. Hepimize neler deniyor onları dinlesek hepimize zehir olurdu hamilelik. Inşallah bebeğin doğduğunda hepsi geçecek unutacaksin bunları.

TRafikte araçla giderken arkadan minibüs çarptı bizim araca, boynum fln acımıyor ama kemerin geldiği yere karnımın altında çok az baskı oldu, bebek hareket ediyor ama korktum biraz. Bişi olur mu

TRafikte araçla giderken arkadan minibüs çarptı bizim araca, boynum fln acımıyor ama kemerin geldiği yere karnımın altında çok az baskı oldu, bebek hareket ediyor ama korktum biraz. Bişi olur mu
kaza anında kemer gerdirdi mi canım karnını. çok çok geçmiş olsun. Allah korusun seni ve meleğini.

kaza anında kemer gerdirdi mi canım karnını. çok çok geçmiş olsun. Allah korusun seni ve meleğini.
O an çok anlamadım çok sıkmadı diye hatırlıyorum sonra çok dokunup bastırınca hafif acıyor ama o da normaldir heralde. Kemer etkiler mi ki?

Çok geçmiş olsun canım. Sen yine de doktorunun bilgilendir en iyisini o söyleyecektir

Ay ne güzel bak senin doktorun şimdiden tarih vermiş.. Ben olsam doktorun dediğini beklerim o gün gelmezse de endişe etmem

Çok az baskı oldu diyorsun inşallah bir sorun yoktur canım.
Çok geçmiş olsun bu arada

eshma canım ya nasıl üzülüyorum durumuna. Evde bebeğine bakmak için de enrjiye ihtiyacın olacak.
İnşallah 3. Suni sancıyı kabul ettiğine değer. Hemen olur doğumun.
Aslında doktorun biraz zorluyor gibi geliyor bana. Keşke 1 doktora daha sorsaydın. Bebeğin orda nasıl kasılıyor şimdi.

Allah her daim yardımcın olsun. Bol bol sütün olsun, küveze de ihtiyaç kalmasın inşaallah.

Geldik hastaneye, nstye aldılar direk. Başta 1 dk kalp atışını bulamadı ebe aletle arayıp durdu. O 1 dk inanılmaz kötü oldum.. nstden çıkınca dra görüncem allah korudu sanırım

kızlar selam kontrolden geliyorum...
karşılastırma yapacaklar için 37+2 3,070gr, 49,9 cm
nst de sancı yok.
yalnız dr süreklı bebegın çok aşağıda oldugundan ,sancı, ağrı aşagıya baskım olup olmadıgını soyledı.
hıc bır agrımın olmadıgını soyledım.
ustelık agrı esıgımın çok düşük oldugundan bahsettım, hamıleleıkte ağrı eşiğimin değişmiş olabilecegınden bahsetti. bu haftayı cıkarır ama pazartesı mutlaka gel dedi.
pek bekleyecek bır bebişe benzemıyor dedi...40.haftayı falan görecegını sanmıyorum. kanala ıyıce yerlesmıs akıllı bebek dedi.:) kanalda oldugu içinde yıne yenıden göremedık yüzünü tabıkı...
bızde haberler boyle.
haftasonu ağda işlerimi tamamlayım öyle olsun yoksa cok utanırım
hep içimde 1 hazıran var bakalım hislerim tutacak mı:)

benim hiç yanma olmadı midemde, saçsız mı olacak benim kızım acaba
canım hep bahsedıyorum ya ben kel doğmusum , benımde mıde yanmam yoktu hıc. ama saclıymıs bebek.32.haftadan sonra göruyor dr.lar.

beatrices uyarı için saol canım okudum malesef bebıse üzüldüm.
benım hastane değilmiş neyseki.
yalnız doğum paketi aldım demıs ya. orada 7000 tl doğum paketi. benımkı merkeze uzak olan 3bıne aldım.
yanı daha özenlı olmaları gerekıyor.
bır arkadasımında kan tahllıklerını karıstırmıs orası. çokta pahalı bır hastanedır.anlayamadım.
diğer forumda bır arkadas süreklı kadın doğum dr larının gittiğinden değiştiğinden bahsetmıstı bu koruya gidiormus.
inşallah boyle bır seyle düşmanım bıle karsılasmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…