2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geldik hastaneye, nstye aldılar direk. Başta 1 dk kalp atışını bulamadı ebe aletle arayıp durdu. O 1 dk inanılmaz kötü oldum.. nstden çıkınca dra görüncem allah korudu sanırım
Allah korumuş ikinizi de insallah olumsuz bisey yoktur. Cok gecmis olsun

Ben karar veremedim sizden fikir alayım dedim kızlar.. perşembe günü doktora gittim 37+4 te. Doktora tekrar ne zaman geleyim dedim önce haftaya dedi sonra gerek yok sonraki hafta gel dedi ama 39+ olucam onun dediği zamana göre ve bana geç gibi geliyor. Çünkü bebek 4 kiloyu geçerse sezeryanla alacak sanırım beni hem de son haftalarda daha sık randevu bekliyor insan. Bu yüzden cuma günü gideyim diyorum 38+5 olucam. Siz ne dersiniz bekleyeyiim mi cumaya alayım mi randevuyu

Bence git son haftalardayız artık aslında çağırması lazım her hafta içinde kalcağına git

Beni her hafta çağırıyor bence de gitmelisin Canm merak ettim hareketler azaldı biraz dersin olmadı

Allaha şükür herşey yolunda. Kalp atışı, plesanta, suyu herşey iyi dedi. Normalde kazalarda 24 saat yatış veriyorlarmış ama kabuk etmedim öyle şiddetli değildi sadece kemerin baskısından korktum içim rahatladı

Bende bugün kontroldeydim. 35+1 bugün, çalışamaz raporunu aldım. Artık evdeyim. Bebek hala ters dönmemiş, zaten kafasını hep hissediyorum göğüs kafesimin altında. Kilosu 2700 gr, boyu 49cm. Magnezyum ilacını bırakıyorum artık. Nst sancı fln yok. 2 hafta sonra görüşürüz dedik. Doğum yapanlara göz aydınlığı, yapacak olanlara da Allah kolaylık versin

Smearı biliyorum. Bebek düşünmeye başlayınca yapmışlardı bana da. Biraz yanlış ifade oldu sanırım. Çatı muayenesi smear işlemi gibi midir acaba demek istemiştim,

36.haftadan sonra her hafta cagiriyorlar aslinda benim doktor da oyle yapacakmis. Bence 38+5 e al randevunu

Rica ederim ne demek:) Ben de bugün çıkıp sitenin içinde dolanayım bir iki alışveriş yapayım dedim, perte çıktım. Şimdi yarı baygın uzanıyorum. İzin çok lazımmış.
Ayy bir haftam kaldı izne ne rahattım ben ya şu 3 gündür çatı ağrısı beni çok yordu.
Persb randevu var belki mg artırır.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı. Nst de kasılmalarım cıktı artık heran herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım magnezyumu da bıraktık azıcık rahatlatıyordu Çatı muayenesi de oldum. Açılma yok henüz ama çatı kemiğim darmış. Pazartesi tekrar gidicem kontrol e. O zamana kadar ağrılar takipte aslında şimdi bile belimde kalçamda ağrı var ufak ufak. Hemoroid sıkıntım için normal le artabilirmiş evet yaşanmış örnekleri de var önümde artık hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bakalim hangimiz once doguracak canim ayni gundeyizz bende persembe gidecegim ne diyecek acaba bizimkininde basi cok asagida ama ne agri var ne bise bekliyiruz bakalim

Ee torunları geliyor merak etmezler mi benim annem olacak zaten yardımda eder kv de olur birşey yapmaz ama olur yoksa kuruntu yapar çok meyilli sürekli antidepresam alıyor bunun için. Ben onu gözden çıkardım benim derdim başkaları gelmesin.

O an çok anlamadım çok sıkmadı diye hatırlıyorum sonra çok dokunup bastırınca hafif acıyor ama o da normaldir heralde. Kemer etkiler mi ki?

Tekrar geçmiş olsun. Hepimiz Allah a emanetiz. İyi olmanıza çok sevindim ikinizin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…