2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bu nst sonucundan bir yorum yapabilecek var mı acaba bişey Yok diyip yolladılar da beni

Eklentiler

• IMG_1508.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 94
magnezyumu neden biraktin doguma yakin birakmamiz mi gerekiyor bende kullaniyorum ama beni hic bilgilendirmedi doktorum bu konuda

Cnm haftalik olmasi lazim sen bakma ona
39 dan sonra uc gune bir nst giriyrdum ben

HAngi hastane canım bu

Cnm ne olursa olur sat esastir

Ay maşallah tosuncuga. Hayırlı olsun

Bana bu seer bisey demedi ama ilk dogumda bu haftalarda magnezyumu biraktirmisti
evet simdi baktimda internettede magnezyum ilacinin dogumu geciktirdi yaziyor kasilmalari engelledigi icin birakmak gerekliymis bende birakiyim bari artik 38. haftaya giriyorum

Haklısın aslında :) biraz rahatlattın teşekkür ederim canım
Bir de benim ki tüp bebek. Koca bir ameliyathane gördü yumurtalar toplanırken beni. Doktorlar hiç rahatsız edici değil o konuda çok uzmanlar sen rahat ol kendini kasarsan daha zor oluyor.

Ama cnm sen yaziodun bizim oraya :)
Ya boyle bolunmusuz yazik olmus :)
Birlikten kuvvet dogar, diger konu sabit oldugu icin gelin oraya
Simdi birlik zamani:) dogum zamani :))

evet simdi baktimda internettede magnezyum ilacinin dogumu geciktirdi yaziyor kasilmalari engelledigi icin birakmak gerekliymis bende birakiyim bari artik 38. haftaya giriyorum
Benim cok agrim var ben yuttum az once:) dr bana bisi demedi bu sefer diye ama bencede 38den sonra yutmamali ki, rahim kasilsin hazirlansin

Kızlar bu nst sonucundan bir yorum yapabilecek var mı acaba bişey Yok diyip yolladılar da beni
pek anlamam ama 100 lerde gorunuyor sancin benimki gecen gittigimde 10-20-30 lerdeydi normal demisti seninki sanki normalin ustu gibi

KIzlar depend i aldım bimden 3 yeri gezdim orto boy 18 tane 20 tl
Hastanenizin dogum paraları ne kdr öğrendiniz mi normal dogum bnmkinde 1000 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…