2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar sağ bacağımda sabahtan beri ağrı var şiddetli yaşayan var mı hamilelikle mi alakalı acaba birde dünden beri afedersiniz ishalim oda cabası
Benimde Sağ bacağım fena çok ağrıyo belimde öyle. İshal yok ama tam tersi çıkamıyorum onunda ağrısı var. Nezle oldum üstüne oyy oyy son düzlük ya sabır diyorum artık hayırlısıyla bi alalım kucağımıza. Magnezyum içince hakkaten rahatlatıyordu şimdi içmiyorum kopacak sanki damarlarım varisi olanlara allah yardim etsin

canim.belki de acilman olmustur yalanci sanci bu kadar uzun surmez uyuyunca da gecmezse belki de dogumun baslamistir :)

Bende gece huzursuz bacak sendromu oluyor sadece. 1 kezde kramp girdi ama gün boyu devam eden bir ağrım olmadı hiç.. beatrices bir sinirine baskı yaptığı için topallıyordu, öyle bişey olmuş olabilir
K Kbrtzcn Evet, siyatik sinirime baskı yapıyordu, 3 hafta bacağımı arkamdan sürükledim sürekli ağrıyla. Sonra bebek yer değiştirdi bir sabah kalktığımda, yeniden yürüyebilir hale geldim. Geçmiş olsun.

La havle ya valla sabır taşısın canım benim maşallah sana. Allah yardımcın olsun ne zor adammış yahu, senin eline düşer elbet bir gün o da
Benim elime düşse bile onun gibi davranmayacağımı biliyor.
İşten geldiğinde bir posta tartıştık zaten. Tutmuş 400 tl ye 2 tshirt almış . Çok sinirlendim. Her kuruşun hesabını yapan adam kendine gelince hiç kısmıyor. Çocukların ihtiyacı olduğunda da kısmıcaksın dedim. Başladı saymaya ben nankörmüşümde bilmem ne. İnsan bir sorar nasıl oldun canım der. Ondansonea dışarı hava almaya diye çıktı arkadaşla geliyoruz dedi.
Hala sormadı sancın var mı diye. Var dediğimde abartıyorum sanıyor, asla yalan söylemeyeceğimi adı gibi biliyor da naz çekmek istemiyor. Beni hiç nazlamaz pohpohlamaz. Napim o da öyle işte, değiştiremiyorum..

milletin ağzına bakıp öyle hareket ediyor. Ne kv den ne görünceden çekmiyorum. Arkadaşları ne derse doğru o.Geçen hadi gidip stüdyo da aile fotosu çekelim dedim, millet duysa gülermiş. Böyle bir değişik..........

90 altı için tehlikeli diye biliyorum. Benim 140-180 arasında geziyor. Karnım sanki midemi sıkıştırmıyor eskisi gibi. Midemi içime çekebiliyorum. Galiba aşağı mı inmiş acaba??
Göğüs ile karnın arasında açıklık 4 parmaksa inmiş oluyormuş canım bnim hiç boşluk yok geçen doktor çatı muayenesinde çok yürümen lazım kafası hiç elime gelmiyo dedi doğumun zor olur dedi sıkıntıya girdim

canim.belki de acilman olmustur yalanci sanci bu kadar uzun surmez uyuyunca da gecmezse belki de dogumun baslamistir :)
Bende açılma mı diye korktum. Yarın bakıcam duruma göre çünkü doktor 1 saatlik mesafe eşim herzaman izin alamıyor. Şuan hafifledi baya.Ama akşam yattığım yerde bile sancılanıyordum.

aynen bende iğneyi hic anlamadim omuzlarini yorulmussun gibi düsür one dogru egil dedi dedigini yaptim ve bitti bu kadarcikti hersey. Bende ilk dogumumda odama cikarildigimda titriyordum anestezinin etkisi miymis o hic bilmiyordum ogrenmis oldum belki bunda da yasarim ayni seyi

Amin canım valla Allah bize de yardım etsin sağlıkla gelsin bebişler inşallah geçmiş olsun sana da

Yokuş falan bayağı zorluyor. Geçen haftalarda ben çıkmak zorunda kaldım kanama falan oldu. İşe yarayabilir belki. Çok yormadan kendini yapabilirsin

Benim de kafam çok karışık eşime de anlattım durumu.
Haftaya pazartesiye kadar doğurmazsam kontrölüm var bakalım ne diyecek. Eğer kemikle ilgili yine bişey derse ben başka bi doktora gideceğim ne düşünürse düşünsün artık napim...

canım kesınlıkle cukurambar koru.
ekşi de yayınladıkları sonuclarda koru hastanesı yazıyor.sıncan oldugu zaman mutlaka belırtılıyor sıncan koru dıye...
ben sana yazacaktımda aklını bulandırmak ıstemedım.

Valla inanılmaz üzüldüm o bebek ve ailesi için.Benim takıldığım konu belki böyle olaylar diğer hastanelerde de oluyor ama hastane yönetimi kayıtları falan silmiş arkasında durmamış,hatta ekşide entryleri falan da sildirmişler.Bir sorun varsa arkasında durun dimi? Ne yapacağımı bilemiyorum çok memnun kalanlar da var ama aklım karışmadı değil tabi biz de olabiliriz o aile Allah korusun ya

bebegın fotoları cok fena yazık yaa.
sureklı kotu yorumlar sılınıyor dunden berı.
benımde oraya gıden sayısız arkadasım var.
ama ben bırkaç sıkıntı daha duymustum orda.
tabıkı heryerde oluyordur boyle seylerde ne bılım...bayagıda pahalı bı yer. secılmıs ınsanlar braz daha özenlı olsalardı keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…