- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
ay aynı benimki de öyle ya, gece alıp elini koyuyorum çünkü korkuyorum kendine zarar verecek diye :))beni tınlamıyor ama eşimin eli benim kurtarıcım. çok yorulduğum zamanlar elini koyduruyorum iki tarafa. o zaman duruyor benim kızım. eşimin elini nasıl hissediyor bilmiyorum ama işe yarıyor.
Zor oldu ama oldu, sağlıklısınız ikinizde maşallah.. allah bizede normal doğum nasip eder inşallah ve senin kadar güç verirHerkese çok teşekkür ederim kızlar. Biz eve geldik bugün çok şükür.doktor çıkarken kontrolde düşük kilolu bebeklere mama takviyesi yapılmalı dedi.bizde ilk önce emzirmeyi demiyoruz sonra mama takviyesine başladık. Şırınga ile veriyoruz damla damla.benim 2.doğumum ama küçük olduğu için ilk gibi hissediyorsun kucağına alırken giydirirken
Normal doğum yapacak arkadaşlar sancı kolay değil kolay diyemem Epidural tercihimdir.ama sonrası çok kolay. Mesela ben şimdi kalkıp kızımla kendim ilgilenebiliyorum. Mesela eve.gelir gelmez korsemi de taktım.
Bu arada benimki suni sancı ıle olduğu için açılma için birşey yaptırmadılar.çünkü nst derken açılma olup suyum patladı sonra direk doğumhaneye.
canım bi önce ki kontrolde ne kadardı kilosuYok sezeryan olcak benimki :) doktor da ben de rahatız o yüzden. Doktor 13 gün önde olması normal dedi. Haftaya gelcek bu çocuk tosun
canım bi önce ki kontrolde ne kadardı kilosuYok sezeryan olcak benimki :) doktor da ben de rahatız o yüzden. Doktor 13 gün önde olması normal dedi. Haftaya gelcek bu çocuk tosun
gozunuz aydin canim insllah kizin cabucak kilo alir dogurdun ya bundan sonrasi kolay allahin izniyle ikinci dogumda kesi olmaz diyorlar dikisin var mi hic merak ettimHerkese çok teşekkür ederim kızlar. Biz eve geldik bugün çok şükür.doktor çıkarken kontrolde düşük kilolu bebeklere mama takviyesi yapılmalı dedi.bizde ilk önce emzirmeyi demiyoruz sonra mama takviyesine başladık. Şırınga ile veriyoruz damla damla.benim 2.doğumum ama küçük olduğu için ilk gibi hissediyorsun kucağına alırken giydirirken
Normal doğum yapacak arkadaşlar sancı kolay değil kolay diyemem Epidural tercihimdir.ama sonrası çok kolay. Mesela ben şimdi kalkıp kızımla kendim ilgilenebiliyorum. Mesela eve.gelir gelmez korsemi de taktım.
Bu arada benimki suni sancı ıle olduğu için açılma için birşey yaptırmadılar.çünkü nst derken açılma olup suyum patladı sonra direk doğumhaneye.
Korkulacak hiç bir.şey yok iğnenin girdiğini bile anlamadım ben.hiç canım yanmamıştı zaten hemen uyuşuyorsun. 5-6 saat hissizlik devam ediyor ben ağrım olur diye bacağımı azıcık hissetmeye başladığımda ağrım var ağrı kesici yaparmısınız dedim hemen yaptılar hiç ameliyat ağrısı da çekmedim sadece yürümeye kalkarken ve yatarken ağrıdı o da çok normal karın kasını kullanıyoruz ve ben karın kasımı ne kadar çok kullandığımızı doğumla öğrenmiş oldum :) başdan ziyade boyun ağrım oldu hemen çıkışımızda onun da normal olduğunu söyledi Dr kafeinli içecek tüket dedi kahve çeşitlerini yani. Bide hatırladığım çıktığınızda eliniz istemsiz titriyor sakın ha korkmayın zaptedemiyorsunuz o da anestezinin etkisiymiş üşümeden değilmişsezeryan spinal olan arkadaşlar, fırsatınız olur ise bilgi verir misiniz? korkulcak bir şey midir spinal? uyuşma geçtikten sonra sezeryan yeri çok acıyor mu? Baş ağrınız oldu mu ?
Evet senle benim kaderim bebişler ters bende 2 gündür aşağıya çok baskı sızlama.ve adet sancısı gibi ağrı çekiyorum ters olduğu için normalmişYok cnm sanci degil tam olarak
Ters duran bebek te agri cok olurmus oyle diyorlar
Hafif ssncim var
Bakalim ptesi dr ne dicek
Cok sagol :)
2664 gramdı geçen haftacanım bi önce ki kontrolde ne kadardı kilosu
Her doğum farklıdır ama kendi açımdan söyleyim. Hiç korkulacak bişey yok. Uyuşturulurken anestezi uzmanı ne derse sakinliğini koruyarak kendini onun ellerine bırak. İşini kolaylaştırırsın. Sonra 5 dk olmadan uyuşmuş oluyorsun. Ağrı sızıda yok zaten.sezeryan spinal olan arkadaşlar, fırsatınız olur ise bilgi verir misiniz? korkulcak bir şey midir spinal? uyuşma geçtikten sonra sezeryan yeri çok acıyor mu? Baş ağrınız oldu mu ?
oyyy maşAllah ne yedin ne içtin :)2664 gramdı geçen hafta
A Acemianne42 ne zaman ben de sanci çıkmıyor koşuyorum buraya asiye sorayım ins onda güzel bi haber vardır diye:) yok yok yok ... yokus mokus çıkmıyorsunuz hep ondan oluyor:) benim niye olmuyor dr da anlamadı valla. Adam cati muayenesi yapacak artık cumaya, belki bi hareketlilik olur diye. Çatı muayenesi yapan var mi??
Ben de senin gibi korkuyordum ebelerden ama şansıma doğum yapacağım hastanedeki ebelerin hepsi eşimin akrabaları o yüzden çok şanslı hissediyorum kendimi gerçekten. Onların söylediklerine göre 'uyumlu ve bizim sözümüzü dinleyen hiç kimseyle problem yasamiyoruz..'diyorlar. Biz iyiliği için bişey söylüyoruz dinlerlerse sorunsuz güzel doğum yaptırıyoruz zaten diyorlar.ebeler ebeler ahhhh ah ebeler. ben de hep bunu düşünüyorum. normal doğumda insaflı iyi kalpli ebe çok önemli. eskiden çok kötü hikayeler anlatılırdı malum. hoş artık o kadar değildir ama yine de Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri.
Güzel günler hep sizin olsun inşallah. Bebeğini öpüyorum kocamanHerkese çok teşekkür ederim kızlar. Biz eve geldik bugün çok şükür.doktor çıkarken kontrolde düşük kilolu bebeklere mama takviyesi yapılmalı dedi.bizde ilk önce emzirmeyi demiyoruz sonra mama takviyesine başladık. Şırınga ile veriyoruz damla damla.benim 2.doğumum ama küçük olduğu için ilk gibi hissediyorsun kucağına alırken giydirirken
En iyisini yapmışsın bence sorun olursa gidersin zatenKızlaaar ... Bugün kontrole gittim.Açılmam başlamış.Yatış veriyorlardı . Evim yakın ben eve gitsem bişey olursa gelsem dedim . Olur dediler.Bendende bugün böyle bi gelişme:) Tam açılma bu gecede olabilir on gün de sürebilir dedi.ben napcam o kadar hastanede ki.o yüzden çıktım...
Kızlar karnınız aşağı indimi benim hala yukarıda
Bide geçen nst de kalp atışı 160 larda ydi en son cekindigim nst 140 lara düşmüş bi sorun mu var acaba kafama takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?