Saol canım inş. Allahtan annem yanımda. O da pazartesi gidicek. Belli etmemeye calışıyorum ama o gidince nasıl baş edicem herşeyle kara kara düşünüyorum şimdidenBunları duydukça inşallah sezeryan olmam diye dua ediyorum. İnşallah bir an önce geçer acıların canım
Çok erken değil mi seni yalnız bırakmak için, en azından 40 ı çıksaydı bebişinSaol canım inş. Allahtan annem yanımda. O da pazartesi gidicek. Belli etmemeye calışıyorum ama o gidince nasıl baş edicem herşeyle kara kara düşünüyorum şimdiden(
Kizlar oglumi yatiracaktim
Yatagina cikarken kafasi karnima carpti cnm acidi
Bisi olmusmudur
Ay dikkat et, allah korusu.. Hamilelik döneminde 3. kazan oldu dimi?Bişey olmamıştır inşallah canım gönlünü ferah tut.
bende bugün çok fena düştüm,evde ıslak zeminde popomun üstüne oturdum resmen, düşmemle karnıma sancı girmesi bir oldu,canım çok yandı ama 10 dkya geçti şok şükür.. hemen uzanıp bizim kızın sevdiği meyveden yedim,başladı ufaklık hareket etmeye
Kağıthane tarafında ablam.. memorial a gidiyor normalde fakat ultrason başka yerde daha uygunsa yaptırabilir mi diye araştırıyorum canım aklına gelirse yazar misinAblan nerede avrupa yakasında?
Bakırköyde yapan yerler var baya canım, isimlerini araştırdım ama bulamadım. Hafızamda yok. Şişlide abidei hürriyette bir yer vardı. Ben kağıthanede fehmi diye bir dr.a yaptırdım ama renkli göstermiyor hep siyah beyaz
İlk çocuğum erkek 5. sınıfı bitiriyo bu haziranda. Şimdiki de kız olacak inşallah .Ama iyi ki bu kadar ara vermişim diyorum ben oğlum çok yardımcı oldu hamileliğim boyunca. Hiç yormadı beni gerçekten.Ooo baya varmış .cok farklı bi duygu oluyo sankş ilk bebegim gibi. Cinsiyerçtleri nedir. Benim ikiside kız
15 haziran benim inşallah. 35+6 bugun daha üç haftaaam varBende senin gibi ağlıyorum bazen yatmadan önce, eşim teselli ediyorsun sağolsun. sırtım ağrıdığında masaj yapıyor, bazen kramp giriyor hemen kalkıp müdahale ediyor.
Senin ne kadar kaldı doğuma altta bilgiler yazmıyor..
Geçmiş olsun cnm.Bişey olmamıştır inşallah canım gönlünü ferah tut.
bende bugün çok fena düştüm,evde ıslak zeminde popomun üstüne oturdum resmen, düşmemle karnıma sancı girmesi bir oldu,canım çok yandı ama 10 dkya geçti şok şükür.. hemen uzanıp bizim kızın sevdiği meyveden yedim,başladı ufaklık hareket etmeye
evet canım bu 3.oldu ama hiç birinde bu kadar canım yanmamıştı. normalde sakarımdır ,elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama anca bu kadar oluyorAy dikkat et, allah korusu.. Hamilelik döneminde 3. kazan oldu dimi?
Sakarlık, denge kaybı çok normal. Allah korumuş canım valla, geçmiş olsun ikinizedeevet canım bu 3.oldu ama hiç birinde bu kadar canım yanmamıştı. normalde sakarımdır ,elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama anca bu kadar oluyor
Ben devlete gittim. Bakırköy Sadi Konukta Atilla Bey var. İyi bir doktor. Tabi renkli fotoğraf falan vermedi ve özel kadar lüks şartlar yok ama benim için iyi oldu. Plsesanta aşağıdaydı ve 2 ay heyet raporu aldım ve bu dönem hiç okula gitmedim. Devlet olması o yönden işime yaradı.Anladım cankm ama ablama baya uzalmış avrupa yakası nda ayrıntılı yapan perinatalog bilen varsa yine yazarsa sevinirim
Gurbetçiler gibi olduk hemsooo:)))
Nerelerdesiniz yaaa, dogurmadin umarım dicem ama sorarken ben bile yazdığıma inanmadim :)
Canım muzu ben de duymuştum takılmakta haklısın,insan hamilelikte daha bir dikkatli oluyor yediğine içtiğine.Ama yine de sakınan göze de çöp batarmış biraz daha rahat olmaya çalış sen
Canım mecburiyetten gitmek zorunda. O gidicek bi kaç gün sonrasındada kızkardesim gelecek. Finallerinin bitmesini bekliyoÇok erken değil mi seni yalnız bırakmak için, en azından 40 ı çıksaydı bebişin
benim ilk dogumum spinal oldu cnm.27 ay once kizim 27 aylik.spinal de bel altimi bir saat sonra hissettim neredeyse.bas agrim hic olmadi mide bulantisi olmadi.dikis yeri baya bir aciyor uyusukluk gecince.ben genel anestezi isticem bu sefer 15 gun var doguma kismetse.spinal de herseyi goruyosun ve korkuyosun ozellikle son anda bogrume biri oturdu sandim nefesim kesildi hissettim yani kesinlikle spinal olmucam genel en iyisi bence.ama korkma bacaklarini hussedersin bir saat icinde ayaklarinda sorun falan olmaz niye olsun.icini ferah tut hayirli kolay dogumlarspinal sezeryan olan anneler ayaklarinizi ne kadar sonra hissettiniz ben sezeryan olucam 15 haziran da ama korkuyorum ilkimde sezeryamdi genel oldum uyandigimda agri vardi bu sefer spinal olayim diyorum ama ya basim cok agrirsa ya ayaklarimda sorun olursa die dusunmuyo degilim
Anlama ilettim anim teşekkürler.. renkli bakıyor değil mi cd de veriyor muKIRMIZILIKUCUKKIZ
http://www.hafeyaz.com/ bu dr.a gitmiştim kendi dr.umun önerisiyle. 350 - 400 TL civarı idi.
Ben de devlette yaptırdım canım da ablam özelde yaptırmak istiyorBen devlete gittim. Bakırköy Sadi Konukta Atilla Bey var. İyi bir doktor. Tabi renkli fotoğraf falan vermedi ve özel kadar lüks şartlar yok ama benim için iyi oldu. Plsesanta aşağıdaydı ve 2 ay heyet raporu aldım ve bu dönem hiç okula gitmedim. Devlet olması o yönden işime yaradı.
Yok işte renkli bakmıyor bu, siyah beyaz. Rengi sonradan kendi katıyor o da güzel olmuyor açıkçasıAnlama ilettim anim teşekkürler.. renkli bakıyor değil mi cd de veriyor mu
Ben de devlette yaptırdım canım da ablam özelde yaptırmak istiyor
buralardayız canım. Bizim gruptan doğuran yok merak etme. :)Hadiefefsunkar yok ortaliklarda sen nerelerdesin, yani sancım tuttu falan deme inanmam, yani gözlerim sizleri arıyor Nerelerdesiniz???
Meslektaşız sanırım :)) ben hala çalışıyorum. Millet korkuyo şirkette doğurcam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?