2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bunları duydukça inşallah sezeryan olmam diye dua ediyorum. İnşallah bir an önce geçer acıların canım
Saol canım inş. Allahtan annem yanımda. O da pazartesi gidicek. Belli etmemeye calışıyorum ama o gidince nasıl baş edicem herşeyle kara kara düşünüyorum şimdiden(

Saol canım inş. Allahtan annem yanımda. O da pazartesi gidicek. Belli etmemeye calışıyorum ama o gidince nasıl baş edicem herşeyle kara kara düşünüyorum şimdiden(
Çok erken değil mi seni yalnız bırakmak için, en azından 40 ı çıksaydı bebişin

Kizlar oglumi yatiracaktim
Yatagina cikarken kafasi karnima carpti cnm acidi
Bisi olmusmudur

Bişey olmamıştır inşallah canım gönlünü ferah tut.
bende bugün çok fena düştüm,evde ıslak zeminde popomun üstüne oturdum resmen, düşmemle karnıma sancı girmesi bir oldu,canım çok yandı ama 10 dkya geçti şok şükür.. hemen uzanıp bizim kızın sevdiği meyveden yedim,başladı ufaklık hareket etmeye

Ay dikkat et, allah korusu.. Hamilelik döneminde 3. kazan oldu dimi?

Kağıthane tarafında ablam.. memorial a gidiyor normalde fakat ultrason başka yerde daha uygunsa yaptırabilir mi diye araştırıyorum canım aklına gelirse yazar misin

Ooo baya varmış .cok farklı bi duygu oluyo sankş ilk bebegim gibi. Cinsiyerçtleri nedir. Benim ikiside kız
İlk çocuğum erkek 5. sınıfı bitiriyo bu haziranda. Şimdiki de kız olacak inşallah .Ama iyi ki bu kadar ara vermişim diyorum ben oğlum çok yardımcı oldu hamileliğim boyunca. Hiç yormadı beni gerçekten.

15 haziran benim inşallah. 35+6 bugun daha üç haftaaam var

Geçmiş olsun cnm.
Son zamanlarda denge problemi çok oluyor.

Anladım cankm ama ablama baya uzalmış avrupa yakası nda ayrıntılı yapan perinatalog bilen varsa yine yazarsa sevinirim
Ben devlete gittim. Bakırköy Sadi Konukta Atilla Bey var. İyi bir doktor. Tabi renkli fotoğraf falan vermedi ve özel kadar lüks şartlar yok ama benim için iyi oldu. Plsesanta aşağıdaydı ve 2 ay heyet raporu aldım ve bu dönem hiç okula gitmedim. Devlet olması o yönden işime yaradı.

Canım muzu ben de duymuştum takılmakta haklısın,insan hamilelikte daha bir dikkatli oluyor yediğine içtiğine.Ama yine de sakınan göze de çöp batarmış biraz daha rahat olmaya çalış sen

Hadi efefsunkar yok ortaliklarda sen nerelerdesin, yani sancım tuttu falan deme inanmam, yani gözlerim sizleri arıyor Nerelerdesiniz???

spinal sezeryan olan anneler ayaklarinizi ne kadar sonra hissettiniz ben sezeryan olucam 15 haziran da ama korkuyorum ilkimde sezeryamdi genel oldum uyandigimda agri vardi bu sefer spinal olayim diyorum ama ya basim cok agrirsa ya ayaklarimda sorun olursa die dusunmuyo degilim

benim ilk dogumum spinal oldu cnm.27 ay once kizim 27 aylik.spinal de bel altimi bir saat sonra hissettim neredeyse.bas agrim hic olmadi mide bulantisi olmadi.dikis yeri baya bir aciyor uyusukluk gecince.ben genel anestezi isticem bu sefer 15 gun var doguma kismetse.spinal de herseyi goruyosun ve korkuyosun ozellikle son anda bogrume biri oturdu sandim nefesim kesildi hissettim yani kesinlikle spinal olmucam genel en iyisi bence.ama korkma bacaklarini hussedersin bir saat icinde ayaklarinda sorun falan olmaz niye olsun.icini ferah tut hayirli kolay dogumlar

KIRMIZILIKUCUKKIZ
http://www.hafeyaz.com/ bu dr.a gitmiştim kendi dr.umun önerisiyle. 350 - 400 TL civarı idi.
Anlama ilettim anim teşekkürler.. renkli bakıyor değil mi cd de veriyor mu

Ben de devlette yaptırdım canım da ablam özelde yaptırmak istiyor

Meslektaşız sanırım :)) ben hala çalışıyorum. Millet korkuyo şirkette doğurcam diye.

Vall bu haftada iyi cesaret ediyorsunuz. Benim de en korktuğum şeydi iş yerinde Doğumun başlaması. Sonra işe dönünce utancımdan napardım.

İşte korkutucu tablo

Eklentiler

• IMG_0011.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…