- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Ben oldum canim 2 3 saate hafif karincalanma seklinde hissettim 6 saat sonra ayaga kalktim. Bol su ve neskafe ictim bas agrim olmadi cok sukur.spinal sezeryan olan anneler ayaklarinizi ne kadar sonra hissettiniz ben sezeryan olucam 15 haziran da ama korkuyorum ilkimde sezeryamdi genel oldum uyandigimda agri vardi bu sefer spinal olayim diyorum ama ya basim cok agrirsa ya ayaklarimda sorun olursa die dusunmuyo degilim
Tecrübeli bayanlar kızımın göbegi düştü. Oraya bişey sürmeme gerek varmı acaba. Doktor benim için baticon vermişti o tarz bişeye gerek varmı yada baska bişey
Kivi yedinmi
Allah yar ve yardımcın olsun canım. Belkide doğdu inşallah. Ne güzellll
Yanlış kişileri idolümüz belledik bknz:mcrhelena
Bepanten ve pişik önleyici sudocrem
sen hala çocuk mu diyosun ona. Sivilcedir dedik ya.Offff yazarken gözümde canlandı dünkü mazi
Hadi @efefsunkar yok ortaliklarda sen nerelerdesin, yani sancım tuttu falan deme inanmam, yani gözlerim sizleri arıyor Nerelerdesiniz???
Benim kiviler hala yumuşamadı elmanın yanına koy demişti forumdan biri elmanın yanına koydum bekliyo 2 gündür tık yok hala sert kivi taş gibi. Eşim naptıysa gitmiş dalından mı koparmış hayret daha kivi kivi olduğunun farkında değilOoof dün resmen ağladım ya hele o sert kivi yok mu
Kalbini ferah tut, doktorun çok ilgili ve makul bir kişiye benziyor. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar yatışım yapıldı.
Doktorum hemşireyle konuştu. Büyük ihtimal akşam bebeği alıcam dedi. Bebek çok stresli ve gergin , kalp atışları düzensiz , annenin sancıları var. Riske atmak istemiyorum. 2 günün hesabını yapmıcam dedi. Bebek 36+5 ama ölçüleri güzel küveze almam büyüm ihtimal dedi. Çok korkuyorum ya. Sağ salim kucağıma almak nasip olur inşallah. Eşim ptesiye kalsa diyor ama hemşireler ameliyat önlüğünü giydirdiler bile. Ptesi ye kalırsa önlüğü çıkarırız sorun değil biz hazırlayalım dediler.
Bide genel anesteziyi sordum. O bebeğe zarar verebilir ama belden uyuştuktan sonra hafif uyku hali için ilaç vereceklermiş
Kızlar yatışım yapıldı.
Doktorum hemşireyle konuştu. Büyük ihtimal akşam bebeği alıcam dedi. Bebek çok stresli ve gergin , kalp atışları düzensiz , annenin sancıları var. Riske atmak istemiyorum. 2 günün hesabını yapmıcam dedi. Bebek 36+5 ama ölçüleri güzel küveze almam büyüm ihtimal dedi. Çok korkuyorum ya. Sağ salim kucağıma almak nasip olur inşallah. Eşim ptesiye kalsa diyor ama hemşireler ameliyat önlüğünü giydirdiler bile. Ptesi ye kalırsa önlüğü çıkarırız sorun değil biz hazırlayalım dediler.
Bide genel anesteziyi sordum. O bebeğe zarar verebilir ama belden uyuştuktan sonra hafif uyku hali için ilaç vereceklermiş
Canım hiç gerilme, doktoruna güven allahın izniyle sağlıkla kavuşcaksın bebeğine.. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yatışım yapıldı.
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an evvel kavuşursun bebeğine. Kolayliklar dilerim.Kızlar yatışım yapıldı.
Ya ben de bişey unuttum ne diyordum halıları yıkamaya vericektim ama aklımdan çıkmış , ben baya geç kaldım ya artık şu saatten sonra vermiyim halısız kalmiyim napalım zaten benim büyük halım yok hepsi kilim gibi olmadı makinaya atar yıkarımKızlar konuyla alakasız ama belki benim gibi son dakikaya bırakan vardır dedim. Bugün halılarımı yıkamaya verdim. 1 hafta sonra getiriyorlarmış. Ramazan geliyor diye herhalde yoğun. Bizim kız halısız eve gelecek bu gidişle
Halılarını yıkatmak için son zamanı bekleyen varsa benden başka, duyurulur
Tabii ki ben varımKızlar konuyla alakasız ama belki benim gibi son dakikaya bırakan vardır dedim. Bugün halılarımı yıkamaya verdim. 1 hafta sonra getiriyorlarmış. Ramazan geliyor diye herhalde yoğun. Bizim kız halısız eve gelecek bu gidişle
Halılarını yıkatmak için son zamanı bekleyen varsa benden başka, duyurulur
Allah yardımcınız olsun canım doktoruna güven, sağlıkla kavuşun bebeğinize ve insallahSağolun kızlar dualarınıza ihtiyacım var.
Canım bol su iç ve dümdüz yatma yarı oturur şekilde ol baş agrısı filan olmuo ben daha yeni oldum ayaklarını 4 5 saat sonra hissediosun 6 saat sonra yürüdüm ben öle col agrı filan da olmadıspinal sezeryan olan anneler ayaklarinizi ne kadar sonra hissettiniz ben sezeryan olucam 15 haziran da ama korkuyorum ilkimde sezeryamdi genel oldum uyandigimda agri vardi bu sefer spinal olayim diyorum ama ya basim cok agrirsa ya ayaklarimda sorun olursa die dusunmuyo degilim
canım hayırlısıyla sag salim alırsın inş bebeğini gönlünü ferah tut doktoruna güvenKızlar yatışım yapıldı.
Dualarımız seninle. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar yatışım yapıldı.
cok arastirdim yok ayagina pihti olmus yurumekte zorlanmislar filan bnm anestezi uzmani en iyilerinden biriymis dr oyle dedi heyecan yaparmiyim bilmiyorum ama genelde hic bisey hatirlamadim ilk zmnlari oglum odaya geldi ben sarhos gibi ilk anlarimizi pek hatirlamiyirum bu sefer kizimi ilk ben gormek istiyorum insallh iyi olir hersey gun yaklastikca heyecanlaniyirumbenim ilk dogumum spinal oldu cnm.27 ay once kizim 27 aylik.spinal de bel altimi bir saat sonra hissettim neredeyse.bas agrim hic olmadi mide bulantisi olmadi.dikis yeri baya bir aciyor uyusukluk gecince.ben genel anestezi isticem bu sefer 15 gun var doguma kismetse.spinal de herseyi goruyosun ve korkuyosun ozellikle son anda bogrume biri oturdu sandim nefesim kesildi hissettim yani kesinlikle spinal olmucam genel en iyisi bence.ama korkma bacaklarini hussedersin bir saat icinde ayaklarinda sorun falan olmaz niye olsun.icini ferah tut hayirli kolay dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?