2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben oldum canim 2 3 saate hafif karincalanma seklinde hissettim 6 saat sonra ayaga kalktim. Bol su ve neskafe ictim bas agrim olmadi cok sukur.

Tecrübeli bayanlar kızımın göbegi düştü. Oraya bişey sürmeme gerek varmı acaba. Doktor benim için baticon vermişti o tarz bişeye gerek varmı yada baska bişey

Ayy ne güzelll
Meraktan soruyorum göbeği napçaksınız şimdi? Bir yere gömülüyor değil mi?

Ooof dün resmen ağladım ya hele o sert kivi yok mu

Hadi @efefsunkar yok ortaliklarda sen nerelerdesin, yani sancım tuttu falan deme inanmam, yani gözlerim sizleri arıyor Nerelerdesiniz???

Canım benden herkes çoktaaaan ümidi kesti sormuyorlar bile.Sen hala soruyosun sağolasın ama bugün kontrolüm vardı sancı grafiğim bahtımdan temiz,dümmmdüz bir çizgi haftaya kadar hareket olmazsa haftaya yine konuşacaz dedi ama gelip böyle karşımda koltuğa oturma artık dedi doktor bile isyanlarda

Ooof dün resmen ağladım ya hele o sert kivi yok mu
Benim kiviler hala yumuşamadı elmanın yanına koy demişti forumdan biri elmanın yanına koydum bekliyo 2 gündür tık yok hala sert kivi taş gibi. Eşim naptıysa gitmiş dalından mı koparmış hayret daha kivi kivi olduğunun farkında değil

Kızlar yatışım yapıldı.
Doktorum hemşireyle konuştu. Büyük ihtimal akşam bebeği alıcam dedi. Bebek çok stresli ve gergin , kalp atışları düzensiz , annenin sancıları var. Riske atmak istemiyorum. 2 günün hesabını yapmıcam dedi. Bebek 36+5 ama ölçüleri güzel küveze almam büyüm ihtimal dedi. Çok korkuyorum ya. Sağ salim kucağıma almak nasip olur inşallah. Eşim ptesiye kalsa diyor ama hemşireler ameliyat önlüğünü giydirdiler bile. Ptesi ye kalırsa önlüğü çıkarırız sorun değil biz hazırlayalım dediler.

Bide genel anesteziyi sordum. O bebeğe zarar verebilir ama belden uyuştuktan sonra hafif uyku hali için ilaç vereceklermiş

Kalbini ferah tut, doktorun çok ilgili ve makul bir kişiye benziyor. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Hayırlısı olsun inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla gelsin kuzucuk.

Canım hiç gerilme, doktoruna güven allahın izniyle sağlıkla kavuşcaksın bebeğine.. Güzel haberlerini bekliyoruz

Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an evvel kavuşursun bebeğine. Kolayliklar dilerim.

Kızlar konuyla alakasız ama belki benim gibi son dakikaya bırakan vardır dedim. Bugün halılarımı yıkamaya verdim. 1 hafta sonra getiriyorlarmış. Ramazan geliyor diye herhalde yoğun. Bizim kız halısız eve gelecek bu gidişle
Halılarını yıkatmak için son zamanı bekleyen varsa benden başka, duyurulur

Ya ben de bişey unuttum ne diyordum halıları yıkamaya vericektim ama aklımdan çıkmış , ben baya geç kaldım ya artık şu saatten sonra vermiyim halısız kalmiyim napalım zaten benim büyük halım yok hepsi kilim gibi olmadı makinaya atar yıkarım

Tabii ki ben varım
Eve makine ile gelip temizleyen bir şirket varmış koltuğu halıyı filan. Onlardan fiyat alacağım bu hafta.
Olmadı Haziran başı itibariyle eve gelen yardımcım haftada 3 gün gelecek, ondan rica edeceğim.

Canım bol su iç ve dümdüz yatma yarı oturur şekilde ol baş agrısı filan olmuo ben daha yeni oldum ayaklarını 4 5 saat sonra hissediosun 6 saat sonra yürüdüm ben öle col agrı filan da olmadı
canım hayırlısıyla sag salim alırsın inş bebeğini gönlünü ferah tut doktoruna güven

Dualarımız seninle. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim eşim de yarın alsınlar diyecem diyor bebeği. Eşim benden daha çok gergin. Hadi canım bekliyoruz msj ını. Sevgiler.

cok arastirdim yok ayagina pihti olmus yurumekte zorlanmislar filan bnm anestezi uzmani en iyilerinden biriymis dr oyle dedi heyecan yaparmiyim bilmiyorum ama genelde hic bisey hatirlamadim ilk zmnlari oglum odaya geldi ben sarhos gibi ilk anlarimizi pek hatirlamiyirum bu sefer kizimi ilk ben gormek istiyorum insallh iyi olir hersey gun yaklastikca heyecanlaniyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…