- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Anladım cankm ama ablama baya uzalmış avrupa yakası nda ayrıntılı yapan perinatalog bilen varsa yine yazarsa sevinirimEvet ama Anadolu yakasında o da. Mehmet Uludoğan
benim de özel sigortam var. Muayenehanesine gitmiştim %60ını ödedi sigorta.
Şehir dışından bile gelenler var bu doktorlara. Araştırın bakalım vardır Avrupa yakasında da. Ama içinize sinmezse ben tavsiye ederimAnladım cankm ama ablama baya uzalmış avrupa yakası nda ayrıntılı yapan perinatalog bilen varsa yine yazarsa sevinirim
Cok kotu oldum yaKolay gelsin işler çabuk bitsin.
Benimki iyilik değil de, insanlarınki büyük kötülük. Şurada masum masum uyuyor kuzum bakıyorum da.
Bırakan vicdansız, bari bırakırken bir not bırak, hastalığı şu, ismi şu diye. Ölüp gidebilirdi. Hala ismini merak ederim, ailesini özlüyor mu diye düşününce gözlerim yaşarıyor. İnsanlar çok korkunç gerçekten.
Pudra gözenekleri kapatıyormuş ve deri nefes alanadığı için daha çok pişik oluşturuyor, batikon kullanıldığını bilmiyorum ama kimyasal olduğu içindir belki.Be oğlumda kullanmıştım valla her şeyi kullanmayın diyorlar. Eğer isilik okursa ben kullanırım birebir çünkü hemen geçiriyor. Göbeğine de önceden batikon sürdürürlerdi bir kaç senedir onuda sürdürmüyorlar aslında çabuk göbeğin düşmesini sağlıyor. Eğer düştükten sonra. Göbekte kan sızıntısı falan olursa kendileri hemen sürüyor. Bende anlamadım önceden kullanılan bir çok şeyi şimdi kullandırmıyorlar
Tecrübeli bayanlar kızımın göbegi düştü. Oraya bişey sürmeme gerek varmı acaba. Doktor benim için baticon vermişti o tarz bişeye gerek varmı yada baska bişey
düştükten sonra son banyosunda son kez sürmüştüm. Gözünüz aydın :)Tecrübeli bayanlar kızımın göbegi düştü. Oraya bişey sürmeme gerek varmı acaba. Doktor benim için baticon vermişti o tarz bişeye gerek varmı yada baska bişey
Ya bakma boyle yazdıgıma denk geldi bir önceki gece dönemediğim için ağlıyordum eşim bana dayan biraz daha az kaldı geçecek diyordu.Ne güzel değerlendirmişsiniz. Ama ben bu uykusuzluğu bayadır yaşadığım için artık yatakta tarlası yanmış köylü modunda oturuyorum. Kendi kendime konuşuyorum, bazen ağlıyorum. Eşime çemkiriyorum, tabi sabah hiç birini hatırlamıyo
Kivi yedinmiYa öldürdün beni yine.Ben temmuz annelerine geçiş yapıyorum takvimimi düzenleyip
Allah yar ve yardımcın olsun canım. Belkide doğdu inşallah. Ne güzellllKızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Yanlış kişileri idolümüz belledik bknz:Valla bizim minnaklar inatçı çıktı
Bepanten ve pişik önleyici sudocremBen bepanytenden memnunum
Sebamed onleyici krem
Sevmedimm onu hic
sen hala çocuk mu diyosun ona. Sivilcedir dedik ya.Kuzum en güzeli beklemeden olması,biz bekliyoruz olmuyor:)) hayırlı haberlerle gel inşallah
Bende senin gibi ağlıyorum bazen yatmadan önce, eşim teselli ediyorsun sağolsun. sırtım ağrıdığında masaj yapıyor, bazen kramp giriyor hemen kalkıp müdahale ediyor.Ya bakma boyle yazdıgıma denk geldi bir önceki gece dönemediğim için ağlıyordum eşim bana dayan biraz daha az kaldı geçecek diyordu.ama geçecek ve özleyeceğiz az kaldı dayanalım accık daha :)
Canım ablam çalışıyor eşi de haftasonu dahil çalışıyor kendi başına gitmesi gerekiyor araba da yok o yüzden avrupa olursa daha iyi olurŞehir dışından bile gelenler var bu doktorlara. Araştırın bakalım vardır Avrupa yakasında da. Ama içinize sinmezse ben tavsiye ederim
Bugun benimde kontrolüm vardı.idrar sorununu söyledim.tek kullanımlık bi toz verdi.gece yatarken içecekmişim.bugun doktor bantı kopardı biraz daha rahatladım inanki.iki gün pansuman yap iki gün sonra duşada girebilirsin dedi.yani tam yedinci günü.inş gelip gecicek bu günler.bebeklerimiz saglıklı olsunda gerisi önemli deilCanım ben de aynı durumdayım
Hiçbir hacetimi tek başıma yapamıyorum
3.gün duş aldım su geçirmez bant yapıştırdılar
Pansuman yok pazar günü bantı kopar dedi
Dış dikişler değil ama iç dikişler beni çok zorluyor
Bebeğim ağlarken kalkıp bakamıyorum bile
İdrar yaparken zorluk yaşıyorum
Bir de belimde alerji gibi kabarıyo kabarıyo bişiler oldu
Süreç beni çok zorluyor
Saol canım tesekkür ederim .güya ikinci cocugum ama arada altı yıl olunca haliyle herşeyi unutmusumMaşallah. Hiç bişey yapmana gerek yok canım. Daha kolay tutabilirsin artık korkmadan.
Ablan nerede avrupa yakasında?Canım ablam çalışıyor eşi de haftasonu dahil çalışıyor kendi başına gitmesi gerekiyor araba da yok o yüzden avrupa olursa daha iyi olur
Bunları duydukça inşallah sezeryan olmam diye dua ediyorum. İnşallah bir an önce geçer acıların canımBugun benimde kontrolüm vardı.idrar sorununu söyledim.tek kullanımlık bi toz verdi.gece yatarken içecekmişim.bugun doktor bantı kopardı biraz daha rahatladım inanki.iki gün pansuman yap iki gün sonra duşada girebilirsin dedi.yani tam yedinci günü.inş gelip gecicek bu günler.bebeklerimiz saglıklı olsunda gerisi önemli deil
Saol canım tesekkür ederim .güya ikinci cocugum ama arada altı yıl olunca haliyle herşeyi unutmusum
Ooo baya varmış .cok farklı bi duygu oluyo sankş ilk bebegim gibi. Cinsiyerçtleri nedir. Benim ikiside kızBen de senin gibiyim 11 yıl sonra yeniden.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?