2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam herkese... bugün kuafördeydim. Boyamı yaptırdım, kaşlarımı aldırdım, kollarıma sir ağda yaptırdım. Akşama doğru doğum yapacağım hastaneye gittik. 5 haziran pazartesi sabah 07.30 da hastanede olup, 8.30 gibi doğuma giriyoruz inşallah... bebek 50 cm 3600 gr olmuş. O yüzden 38+0 da alıcaklar...

Canım benim eşim de bekletmeyeceğini söylüyor senin gibi bir hastayı... kilolu bebeğin kanalda sıkışma oksijensiz kalma ve omuzları çıkarken köprücük kemiğinde kırılma ihtimalinin normal kilolu bebeğe göre artabileceğini söylüyor. Ben diğer iki doğumumu 38+3 te planlı sezaryenle yapmışken bu defa bebeğin kilosu ultrasonda 3600 gr çıktığı için 38+0 da alınacak...yani ben fikrine çok müdahele etmek istemem ama en ufak bir risk benim için yeterli olurdu herhalde...

Kızlar bu hafta planlı doğumu olacak var mı, bi ben değilimdir muhtemelen. Cuma günü doğumu bekliyorum çok heyecanlıyım

Bir de ben varım.Hala şaşkınım bu perşembe sabah 8de hastanede olacağız 9 da epidural sezeryan olacak inşallah.39+5 olmuş olacağız.Çatım dar,kızçem baş geliş ama kanala girmemekte ısrarlı

lilipit çok sevindim. Çok istiyodun mevla gönlüne göre verdi ne güzel yaa. İnşallah hayirkisiyla alırsın kucağına. Ben de hala doğuramadim ya inşallah uzun sürmez

Kızlar göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu aparat sizce gerekli mi ?
Mamada kararımız hipp mi? Hangi çeşidi?
Ben doktoruma depend gecelik fln almam gerek mi diye sordugumda onlar istegine bagli ama muhakkak almani istedigim tek sey gogus kalkani demisti.

Çok teşekkür ederim degemen.. esine de sana da.. içimi rahatlattı bu mesaj gerçekten.. Senin de az kaldı.. sağlıkla alalım kucagimiza inşallah

Cok derlı toplu cok guzel gorunuyor elıne saglık
Geç oldu ama super oldu :)

Cnm bnmdr miyomum vardi ve oglum asagi inmemişti, ondan midir bilmem, insallah gonlune gore dogumun olur
Endiselenme hersey guzel olacak

Seninde mi miyomun vardı, aslında konumuna hep iyi diyordu bu haftaya kadar ama şimdi bebek inmeyince o bahanesi oldu sanirim, senn ilk gebelik miydi ilkse normali deneyecekmisibiz, yoksa sana da sezeryan gibi konuşmaya başladı mı?

Hakkımızda hayırlısı ama ben kabullendim hemen sanki yaa, ilk duyduğumda çok şaşırdım ama bir yandan da bebeğimi sağ saglim elime alayım da nasıl olursa olsun diyorum, eğer doktorun dediği gibi beklersek zaten normal takvimim de bitmiş olacak ki bu bana doktorumun aceleci davranmadigini benim ve bebeğimin iyiliği icin uğraştığını hissettirdi, bugün hareketli başladı grubumuz herkes iyi haberlerle gelsin inşallah

hayirlisiyla dogumun olsun.sutun de gelir niye gelmesin ki ben 32 de dogum yaptim ilk kizim da.cesme gibi sutum geldi seninde gelir meraketme.bol su ic sutun olacaktir.

Bende bugün hafiften sarılık belirtisi gördüm ama o normal dedi annem. Emzirdikçe geçer dedi. İnşallah. Havalar sıcak olsa dediğini denerdim canım.

Merhaba kızlar sezeryan olanlar yada olacak olanlar kendi isteğinizle mi yoksa mecburiyettenmi olacak benim tüp bebek doktor istersen sezeryan istersen Normal deneriz bi sıkıntı olmazsa dedi ama ben karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…