Kizlar eve geldim 2 saattir kendimi yavaş yavaş sezeryana aliştırmaya çalıştım tam alıştım dedim sizin yorumlarinizi okudum icim kötü oldu yanlış mi yapıyorum diye. Şu an hiç rahat değilim. Bir daha özet geceyim minyon yapiliyim ama catimda sorun çıkmadı. 3800-3900 gibi çıktı kilosu şu an ama sancı falan yok beklersek kilosu daha da artacak en baştan beri iri bebek zaten. Doktor yarın alalım dedi ama ben çarşamba olsun dedim. Kafam iyice allak bullak sevinemiyorjm bile bebegime kavusacagima D Degemen esine sorabilir misin beklemeli miyim
Kızlar bu hafta planlı doğumu olacak var mı, bi ben değilimdir muhtemelen. Cuma günü doğumu bekliyorum çok heyecanlıyım
E hadi eline sağlık.Vee inanılmaz ama gerçek, çantam hazır. Hem benimki hem bebeğinki ^^lilipit ; poşet fikirleri için sağol. Üzerine yazdım, tertemiz oldu, bizim eşimle çantamızı da ayrıca hazırladım, ona bebeğin battaniyelerini filan da koyduk.
Ben doktoruma depend gecelik fln almam gerek mi diye sordugumda onlar istegine bagli ama muhakkak almani istedigim tek sey gogus kalkani demisti.Kızlar göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu aparat sizce gerekli mi ?
Mamada kararımız hipp mi? Hangi çeşidi?
Amin canım inşallah.. karar verdim bebeğim gelsin de nasıl daha iyi olacaksa öyle gelsinAaa ben o kadar mesaj içinden seçemedim kesinleşti seninki ha, bence doğru kararı verdin canım inşallah ağrısız sorunsuz doğumlarımız olur
Çok teşekkür ederim degemen.. esine de sana da.. içimi rahatlattı bu mesaj gerçekten.. Senin de az kaldı.. sağlıkla alalım kucagimiza inşallahCanım benim eşim de bekletmeyeceğini söylüyor senin gibi bir hastayı... kilolu bebeğin kanalda sıkışma oksijensiz kalma ve omuzları çıkarken köprücük kemiğinde kırılma ihtimalinin normal kilolu bebeğe göre artabileceğini söylüyor. Ben diğer iki doğumumu 38+3 te planlı sezaryenle yapmışken bu defa bebeğin kilosu ultrasonda 3600 gr çıktığı için 38+0 da alınacak...yani ben fikrine çok müdahele etmek istemem ama en ufak bir risk benim için yeterli olurdu herhalde...
Cok derlı toplu cok guzel gorunuyor elıne saglıkVee inanılmaz ama gerçek, çantam hazır. Hem benimki hem bebeğinki ^^lilipit ; poşet fikirleri için sağol. Üzerine yazdım, tertemiz oldu, bizim eşimle çantamızı da ayrıca hazırladım, ona bebeğin battaniyelerini filan da koyduk.
Cok sagol cnmmlilipit çok sevindim. Çok istiyodun mevla gönlüne göre verdi ne güzel yaa. İnşallah hayirkisiyla alırsın kucağına. Ben de hala doğuramadim ya inşallah uzun sürmez
Cnm bnmdr miyomum vardi ve oglum asagi inmemişti, ondan midir bilmem, insallah gonlune gore dogumun olur
Endiselenme hersey guzel olacak
Geçen hafta senin durumundaydim ya ben hani. Bu hafta kabullendim biraz alıştım duruma yani. Teselli edeyim dedimdi:))))) yoksa ben 41i bekliyim diyorum durum el verdigince. Ablam 41den sonra doğum yaptı. Sabah kasilmalari başlamıştı en gec geceye dogum yapardı normal. Aldı dr suni verdi beklemek istemedi ablam dogum icin gece giderse , dr hastaneye gelmek zorunda kalacak çünkü. Birinciyi normal yapan kiz ikinciyi aceleci dr yüzünden sezeryan yapmak zorunda kaldi üstelik akşama kadar sanci çekti. kuzenim de 41den sonra yapti ama sanciyi evde cekti sonra gitti dr a. Sonuc normal dogum... bu iki ornege canli sahit olunca haliyle beklemekten yanayim. Inş yanilmiyorumdur. Bilmiyorum ki risk alıyorum da denebilir bu durumuma.
Benim bugundu kontrol canim. Baktım durumumda hiçbir değişiklik yok. Yarına erteledim. Kafa izni gibi oldu biraz:)
Canım doktor bana da takviminin bitmesini beklerim dedi en fazla o da cumartesiye denk geliyor net olmamakla birlikte cumartesi de beni ekle :)Salı Ülker in
Çarşamba kırmızılı nın
Perşembe burcu nun
Cuma da senin
Başka var mı bilmiyorum
hayirlisiyla dogumun olsun.sutun de gelir niye gelmesin ki ben 32 de dogum yaptim ilk kizim da.cesme gibi sutum geldi seninde gelir meraketme.bol su ic sutun olacaktir.Kızlar benim de bugün randevum vardı.. kendi doktorumun dışında bir başka doktora daha gittim emin olmak için.. her ikisi de suyumun azaldığını, bu durumun bebek için riskli olduğunu söyledi.. bebeğin kilosu da uygun olduğu için yarın sabah 10:00 da dünyaya gelecek inşallah yavrum.. sizden ricam bana Öneriniz nedir? Muhtemelen sütüm olmayacaktır.. napsam netsem de artırsam kızlar
Bende bugün hafiften sarılık belirtisi gördüm ama o normal dedi annem. Emzirdikçe geçer dedi. İnşallah. Havalar sıcak olsa dediğini denerdim canım.@eshma geçmiş olsun,inşallah fayda eder bebeğine.
bir de kızlar ablamdan edindiğim tecrübeyi paylaşayım sizlerle. Yeğenlerimin ikisi de hastaneden çıktıktan 2-3 gün sonra sarılık belirtileri olmuştu . Ablama biri günde 15 dk. güneşlendir demiş, bebekleri pusetiyle beraber güneşe koydu.(üstlerinde sadece bezleri kalacak şekilde ve tabii yüzlerini ince bir örtüyle kapatarak) 3-4 gün yapınca hiçbir şeyleri kalmadı.
Şimdi havalar müsait eğer sarılık olacak korkusu olanlar varsa,günde 10-15 dk denesin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?