- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
Canım benim de dün geldi, görünüşü güzel, çikolatalarını bilemiyorum ama iyidir internette ve buradaki yorumlara bakarak almıştım. Hatta fotosunu yolluyorum, kurdelasını bi kere çözdüm aynı güzellikte bağlayamadm oyüzden açmıyorum tekrar artık :)Kızlar hacıseriften cikolata alanlar memnunmu bende vericem şimdi
doğru diyorsun, yenemesem kaç yazarYenemesen ne olacak ki zaten? Çıkacak işte bir şekilde. Bunu kabullenirsen, asıl korkman gerektiğinin doğum sonrası olduğunu anlarsın
Ben doğduktan sonra başıma geleceklerden daha çok korkuyorum. Ağlayan dili olmayan bir bebe, uykusuzluk, düzensizlik...
Korkunu başka şeylere yönelt bence.
Çok tatlı canım Allah ağız tadıyla ikram etmeyi yemeyi nasip etsin bitane yede annesi bebişinde kendi cikolatasının tadına baksın :) ben kutusuz aldım tepside ikram ederiz diye ama kutusuda çok güzelmişCanım benim de dün geldi, görünüşü güzel, çikolatalarını bilemiyorum ama iyidir internette ve buradaki yorumlara bakarak almıştım. Hatta fotosunu yolluyorum, kurdelasını bi kere çözdüm aynı güzellikte bağlayamadm oyüzden açmıyorum tekrar artık :)
Güzel haberlerini bekliyoruz, sağ salim kavuş bebeğinleKızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim
Kızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim
Gözün aydın canım.Kizlar cumartesi yani 35+6 haftda sabah suyumun gelmesiyle prensesimizi kucagimiza aldik.Herhangi bir problem olmadı sezeryan dogum oldu ben hamilelik sekeri nedeniyle insülin kullaniyordum o konudada problem yasamadim.Bebegin kilosu 3250 oldugu icin kuveze gerek kalmadi.Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin,5 günün özeti uykusuz geceler aciyan göğüs yaralari,gaz sancilari ama dunyanin en guzel duygusu şükürler olsun...
Ben lazerliyim ama bu hormonlar yüzünden uygunsuz yerlerimde tüy çıktı kaç yıl sonra. Ama jilet mantıklıymış koyayım ben de.doğru diyorsun, yenemesem kaç yazar
bende sonrasından hiç korkmuyorum, doğumdan sonrasını pek düşünmüyorum o yüzden korkmuyorum, doğumu atlatayım sonrasına bakarım, huyu suyu nasıl bir bakalım
Neyse normal olursada epidural olacak çok kasmama gerek yok, en fazla 4-5 cmlik açıklığın sancısını çekerim. Epidurali düşününce bile rahatlıyor insan
Bende süslü püslü geziyorum, her an hazırlıklıyım sadece şu tüy olayını ayarlayamadıım, tam ağda yaptırıyorum bu beni doğuma kadar götürür diyorum, götürmüyor :) şimdi haftasonu bir kez daha gitsem doğum tam 28 gün sonra olursa yine çıkar o zamaana kadar, 1-2 gün öncesinde yaptırırım ama erken gelirse bu kez doktora rezillik, birde gecelik koydum valize ikiside kısa, hastane çantasına jilet koyan bir arkadaş vardı neden koyduğunu şimdi anlıyorum
Kızlar hacıseriften cikolata alanlar memnunmu bende vericem şimdi
çenemde ki bir kaç tüy ve bıyık için gitmiştim lazere, hamilelikte haliyle gidemedim ve tekrar eski haline döndü, sanki hiç lazere gitmemişim gibi. Doğumdan sonra komple vücut gidicemBen lazerliyim ama bu hormonlar yüzünden uygunsuz yerlerimde tüy çıktı kaç yıl sonra. Ama jilet mantıklıymış koyayım ben de.
allah analı babalı büyütsün :)Kizlar cumartesi yani 35+6 haftda sabah suyumun gelmesiyle prensesimizi kucagimiza aldik.Herhangi bir problem olmadı sezeryan dogum oldu ben hamilelik sekeri nedeniyle insülin kullaniyordum o konudada problem yasamadim.Bebegin kilosu 3250 oldugu icin kuveze gerek kalmadi.Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin,5 günün özeti uykusuz geceler aciyan göğüs yaralari,gaz sancilari ama dunyanin en guzel duygusu şükürler olsun...
Allah yardımcın olsun canım sağ sağlim kucağına al bebişini inşallahKızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim
doğru diyorsun, yenemesem kaç yazar
bende sonrasından hiç korkmuyorum, doğumdan sonrasını pek düşünmüyorum o yüzden korkmuyorum, doğumu atlatayım sonrasına bakarım, huyu suyu nasıl bir bakalım
Neyse normal olursada epidural olacak çok kasmama gerek yok, en fazla 4-5 cmlik açıklığın sancısını çekerim. Epidurali düşününce bile rahatlıyor insan
Bende süslü püslü geziyorum, her an hazırlıklıyım sadece şu tüy olayını ayarlayamadıım, tam ağda yaptırıyorum bu beni doğuma kadar götürür diyorum, götürmüyor :) şimdi haftasonu bir kez daha gitsem doğum tam 28 gün sonra olursa yine çıkar o zamaana kadar, 1-2 gün öncesinde yaptırırım ama erken gelirse bu kez doktora rezillik, birde gecelik koydum valize ikiside kısa, hastane çantasına jilet koyan bir arkadaş vardı neden koyduğunu şimdi anlıyorum
söyleye söyleye getiriyorsun bebişi he :)Kızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim
Kızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?