2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şu sonda olayından bende tırsıyorum oğlumda spinal sezeryanda ıyuştuktan sonra takmışlar hissizken de çıkardıkları bunda da söyledim uyuştuktan sonra takın diye takmıyoruz ki dedi hissizken ince hortum gibi bişeyle idrarı boşalttı sadece

Hakkınızda hayırlısı böyleymiş. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması. Allah ikinizin de yardımcısı olsun, kolay bir doğum olsun inşallah

Herkese merhaba, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Biz bekleyenlere de kolaylık diliyorum. Bugün kontrol vardı. Ne sancı, ne açıklık.... Tık yok bizde. Ve Dr dedi ki "daha 1 hafta 10 gün gelmez bebek "
Ayyy sana da ole dediyse 39 hafta bana da ole demesin ya hicbir belirti yok annem halam dogacak diye geldiler 10gundr gelen yok onlarda asiri skildi evde durmaktan onlar skildikca banada afakanlar basiyo

Ayyy sana da ole dediyse 39 hafta bana da ole demesin ya hicbir belirti yok annem halam dogacak diye geldiler 10gundr gelen yok onlarda asiri skildi evde durmaktan onlar skildikca banada afakanlar basiyo
Valla beni de basıyor afakanlar :) ne deyim kuzum içerde rahat demek ki, hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Ne mide kaldı, oyuncak etmediği ne mesane ne kaburga kemiği :)) bunlarla eğleniyor içerde :) ama ben çatlayacağım burda beklerken :)

Dogum öncesi belirtilerdenmis cnm çoğu kişiden duydum .internette de okumustum

Ben de onun için sordum canım. Çok sağol yanıtın için. Bugün karnım ağrıyor. İshal de olmuşum. İshalden mi ağrıyor karnım, yoksa sancı gibi bişey mi anlayamadım. İshalden ağrıyorsa da ishalin de doğum belirtisi olduğunu duymuştum. Hayırlısı inşallah.

geçen gün bendede oldu ama karın ağrısı yoktu, inşallah doğum belirtisidir canım

Bende mutluyum boyle ama bir mide yanmasi oluyor taa kulaklarima kadar yaniyorum allahtan gelip geciyo yoksa cekilir gibidegil havalar da soguk gelse cok usur diyede korkuyorum

Bende mutluyum boyle ama bir mide yanmasi oluyor taa kulaklarima kadar yaniyorum allahtan gelip geciyo yoksa cekilir gibidegil havalar da soguk gelse cok usur diyede korkuyorum
Mide yanmasında soğuk süt çok iyi geliyor bana. Ama midem tekme yemekten artık acıyor. Kaburgamdan hırt hırt ses çıkarıyor :O bi gelsin yicem o topukları. Rüyamda görüyorum. Topuklarını öperken :)) ısıtırız biz onları bişeycik olmaz :)

Sezeryan ameliyatı öncesi sonda yı uyutulunca takılan oldu mu arkadaşlar. İlla ki uyanıkken odada takılması şart mı ?

Sezeryan ameliyatı öncesi sonda yı uyutulunca takılan oldu mu arkadaşlar. İlla ki uyanıkken odada takılması şart mı ?

Narkoz bebeğe ulaşmadan doktor almak istiyor bebeği o yüzden genel anestezide ayıkken takılıyor sonda. Epidural veya spinalde uyuştuktan sonra takılıyor.

Selam kızlar doktor randevusundan geliyorum. Oğluşum sağlıklı çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Meşhur çatı muayenemizide olduk korkulacak hiç birşey yok. Olmayan arkadaşlar hiç skntı yapmayın. Çatım müsaitmiş şimdilik herşey güzel. Herşey yolunda giderse normal olacak. 3 gündür hafif hafif ağrılarım var. Çatıma baktığında doğum yakın ağrıların bu yüzden dedi doktor. Birde normal doğum olursa epidural olacakmışım. İnşallah vakitlice yavrularımızı kucaklarız.

Tamam canım sağıl deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…