2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Genel anestezi mi olacaksın?
Eğer bronşit oluşum engel teşkil etmiyorsa genel isteyeceğim.
Anestezi Dr u epidural spinal olarak uygun görürse de degemen in dediği gibi hafif uyutulmayı talep edecem. Sonda olayı da burcunun dediği gibiymiş onu da öğrenmiş olduk.

Bu sağdan belimden girip kasıklarımı sızlatan şey sancı olabilir mi sizce? Nasıl bir şey sancı?
Doktorumun söylediklerini aktarıyorum canım. Benim hiç bir tecrübem yok öncelikle belirtryim. Belden kasıklara doğru yayılan bir ağrı sancı artık nasıl adlandırılırsa. Pozisyon değiştirmeyle düzelmeyen. Sıklığı ve şiddeti giderek artan. Ben nasıl anlayabilirim diye sormuştum doktora bana özetle bu şekilde dedi.

Kızlar bebeğinde gelişim geriliği olan varmı :/ bizim karın bölgesi geriden geliyor ilerlerse sezeryamla alacak

Kızlar göğüs kalkanı almak gerekir mi ? açıkçası ne ise yaradığını bilmiyorum.. göğüs pediyle farklı sanırım..

fener50 @lilipit çok yararlı bilgiler veriyorsunuz, rezene ve kimyonu yazdım aklıma
Toz kimyonlu su daha kolay içiliyor.1 çay kaşığı kadar kimyonla bir yemek kaşığı suyu içiyorum arada ben kimyonu çok sevmiyorum yemekte de pek sevmem böyle bir anda içiliyor yemeklerin tadını bozmak istemiyorum

Kızlar ara mesajları okuyamadım, saat dört gibi kızımı elime aldım, şimdi emzirmeye çalışıyorum, artan şiddette ama dayanilmayacak değil ama agrilarim var, dayanılmaz olduğunda ağrı kesici vereceklermis, rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah, hepinizin iyi dileklerini hissettim, fırsat buldukça yazarım

Bende sevmiyorum bunu dediğin iyi oldu nasıl yiyecem diye düşünüyodum çok sağol :)

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Rica ederiz birbirimizin bilgisine ihtiyacımız var. Ben pişik önleyici krem olarak mustela kullanıyorum çok memnunum ama pek gerek kalmıyor altını hemen değişiyorum ve kaka olsun olmasın her zaman hakiki zeytinyağı ile siliyorum oğlumda ıslak mendil de kullanmazdım eskiyen pamuklu atlet bluz ne varsa minik minik kesip ılık suyla temizlşyordum hiç pişik nedir bilmedik kızımda unibaby nin ıslak pamuk mendilini kullanıyorum şimdilik pişik yok ama olursa yine hemen bezlere geçiş yaparım.

Sezeryan ameliyatı öncesi sonda yı uyutulunca takılan oldu mu arkadaşlar. İlla ki uyanıkken odada takılması şart mı ?
Bana oğlumun doğumunda takılmıştı spinaldi uyuşukken takmışlar uyuşukluk geçmeden çıkardılar hiç ağrı sızı hissetmedim kızımda hiç takmadılar yine uyuşukken ince hortum boru gibi bişeyle mesaneyi boşalttı bir kez sonra ben kendim wc ye gittim

Bu sağdan belimden girip kasıklarımı sızlatan şey sancı olabilir mi sizce? Nasıl bir şey sancı?
Valla benim suyum gelince hemen Sezeryan A almadılar 3-4 saat bekledim sancım başladı ama şiddetli değildi en fazla 60-75 falan oldu.oğlumda da ben sancı çektim bnim ikisinde de adet sancısının şiddetli ve kısa kısa haliydi gaz sancısına da benziyordu. Çoğu kişi belden geldiğini söylüyor ama

Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle güzel günlerde büyüt kızını.Darısı bizim başımıza artık.Müsait olunca haberdar et bizi biliyosun aynı şekilde bekliyorduk seninle sıra bizde artık bizi neler bekliyor paylaşırsın:))

Gözün aydın canım. İnşallah en kısa zamanda ağrıların da geçer. Hayırlı evlat olsun inşallah

Sağol canım bende bebek temizleme pamuğu kullanıyorum ılık suyla ıslatıp kaka olsun olmasın da temizliyorum daha dün yoktu bişey sabah hemen kızarmış nasıl oldu anlamadım

Sağol canım, sanırım yalancı sancıydı dolandım geçti.

Sağol canım hafif bir sancı ama dolanınca geçti. Yalancı sancıydı sanırım.

Kızlar göğüs kalkanı almak gerekir mi ? açıkçası ne ise yaradığını bilmiyorum.. göğüs pediyle farklı sanırım..
Canım ben yara olunca aldım bugün hatta arkadaşlara bunu soracaktım. Meme ucu kalkanın ucunu doldurmadı kızımda ememedi hiç. Göğüs ucumda küçük falan değil yani dolduramayacak. Wee nin almış eşim çocuk hava çekti ayrıca kalkanlı da ağrıdı. Kullanılacaksa da emzirmeye ilk başlarken kullanılmalı yara olduktan sonra yine ağrı hissediliyor çünkü.resim paylaştım hangi meme doldurur bu ucu.ben mi yanlış kullandım bir akıl verin yada başka kullanışlı marka hepsi mi böyle
Sağol canım bende bebek temizleme pamuğu kullanıyorum ılık suyla ıslatıp kaka olsun olmasın da temizliyorum daha dün yoktu bişey sabah hemen kızarmış nasıl oldu anlamadım
Canım yediğinle de alakalı domates falan yiyormusun kahvaltıda.ben domates yediğimde çocuğun poposu hemen kızarırdı yediklerimiz sütten hemen geçiyor

Eklentiler

• IMG_20170531_191457.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 99
Göğüs kalkanını iki gündür soruyorum cevreme cok memnunlar yara olmasını engelliyor emzirdikten sonra takıp sütyeni üstüne geciriyormuşsun delikleri sayesinde göğüs ucu hava alıyor rahatlıyor kuru kalıyormus eger sütün akarsada küçük haznede birikiyormuş avent al dediler n11 de uygun sanırım alıcam
fener50 nin paylastıgı emzirmede kullanılıyormuş bunu kullananda var kullanamayanda...iki bedeni var bende hangisini alacagımı bilemedim ama bulundurmak lazım kullananlar varsa yardım lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…