2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bugün eşimin yengesini aradım,kadın bende şimdi seni aklımdan geçiriyordum arayacaktım dedi. Dayı eşine sormadan bizi aramış,eşi de duyunca kızmış sen kız ne haldedir biliyor musun demiş. Müsaitseniz siz gelin bir akşam dedi. Bende pek gözüm almıyor yenge,doğum sonrası görüşürüz inşallah dedim.Bu dert de aradan çıktı böylece.

@zehrayalcin87 senin hastane çantan hazır mı? ben daha epey vakit var diye hazırlamadım,malum çalışmaya devam edince çok da vakit olmuyor evde. Dün akşam yavaştan etiket kesmeye başladım sanırım bu hafta sonu çanta işim bitmiş olur.

Genel olunca ne kadar süre sonra ayiliyorsun, çocuğu görme değil de hemen emzirmek için epidural mı olsam diye düşünüyorum da, ayy çevremde hiç sezeryan olan yok, kafamda deli sorular
Canım genel anestezide narkoz süte geçiyor diye bişey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Benimki epidural olacak.

Bende çalışmaya devam ediyorum canım, çantamı 2 hafta önce hazırladım çok erkenci davrandım kapağını kapamadm arada birşeyler çıkarıp ekliyorum, havalandırıyorum..
yıkama işi kolay ama ütü işi çok zorluyor, bence başla sende artık çünkü beden olarak artık hiç iş yapcak hal kalmıyor insanın. Birde eksikleri görme açısından iyi oluyor. Bir iki şey kaldı onlarıda halledince tamamız.
Çatı muayenesi yaptı mı senin dr un?

Ben lazerliyim ama bu hormonlar yüzünden uygunsuz yerlerimde tüy çıktı kaç yıl sonra. Ama jilet mantıklıymış koyayım ben de.
Bende de tüy çıkmadı hiç anlamadım neden. Normalde ayda bir ağda yaptırırdım şimdi hiç bişey yok usulen hafta sonu tekrar gideceğim. İnşallah çıkmaz doğuma kadar.Bu arada dolunayda değilde ay'ın en ince halinde yaptırın diyen bir arkadaş vardı. Ben de özellikle öyle yaptırmıştım ondan mı acaba?

Akm kızlar pazartesi dr a gittim dr suyun sınırda bi de perinatolog görsün o doğum olsun derse alırız dedi perinatolog da bir hafta daha idare eder hareketlerine dikkat et bir hafta sonra yine gel dedi nst de şancı yok ama bebiş kanala girmiş bakalım oğlum ne zamana gelecek

Yok yapmadı. En son 2 hafta önce gittim,ilk doğumlarda çatı muayenesini son haftalarda yapıyoruz dedi.Bu cuma tekrar kontrolüm var bakalım yapacak mı..
Çanta işini de artık halletmem lazım,ani bir şey olsa gerçekten açıkta kalırız herhalde.

yok yok panik olma, yavaş yavaş yap bu hafta ama tek başına yapma. Biri yardım etsin tek başına çok zorlanırsın canım.
Benimde cumartesi kontrolüm var, bu hafta yapmazsa bir sonraki hafta yapar heralde artık

Canım garip bir şekilde benim de çok azaldı hamilelikte. Normalde hamilelikte kıl tüy artar derler ama benimki aksine azaldı. Gittiğim ağdacı her seferinde gitmemi gereksiz buluyor. Tek tük çıkıyor ama yine de rahatsız ediyor uzuyorlar az da olsa diye gidiyorum.

Kızlar ben artık kontrole gittiğimde ultrasona almıyor doktorum.dolayısıyla kilo boy öğrenemiyorum.devlete gidiyorum.sizin doktorlar bakıyorlarmı

Kızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim

Allah yardimcin olsun saglikla kavus bebegine

M monomit allah anali babali buyutsun yavrunu.masallah kilo olarak iyiymis kuzun .bil sutlu gunler olsun insallah
Bebis olunca

Kızlar doğum yapanlardan, yada önceden tecrübeli annelerden doğumdan önce ishal olan oldu mu?

Herkese merhaba, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Biz bekleyenlere de kolaylık diliyorum. Bugün kontrol vardı. Ne sancı, ne açıklık.... Tık yok bizde. Ve Dr dedi ki "daha 1 hafta 10 gün gelmez bebek "

Kızlar ben artık kontrole gittiğimde ultrasona almıyor doktorum.dolayısıyla kilo boy öğrenemiyorum.devlete gidiyorum.sizin doktorlar bakıyorlarmı

O da bi garip. Bebeğin su kontrolü yapılması lazım. Daha doğrusu önce nst sonra rutin tansiyon kilo kontrolü en son da ultrason takibi yapılıyor. 2 hamileligimde böyle oldu.

Belki bi bildiği vardır.

Daha önceden tecrübe edindiğim için benim yaptıklarımla aynısını yazmışsın oğlumda bende hiç gaz damlası kullanmadım beslenmeden hemen sonra direk yaptırmadan gazını çıkardım rezene tohumu alıp kaynatıp suyunu içtim süt artırıcı özelliği var. Yemeklere bol kimyon attım böyle o günler geçti bakalım kızım da işe yarayacak mı

O da bi garip. Bebeğin su kontrolü yapılması lazım. Daha doğrusu önce nst sonra rutin tansiyon kilo kontrolü en son da ultrason takibi yapılıyor. 2 hamileligimde böyle oldu.

Belki bi bildiği vardır.

Ben artık gittiğimde kan idrar tansiyon kilo nst , sonra sancı çıkıyor haydi doğumhaneye, tekrar nst sonra çatı muayenesi...ama ultrason yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…