- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Allah yardımcın olsun kolaylıklar dilerim umarım sütün de hemen gelirKızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim
Canım genel anestezide narkoz süte geçiyor diye bişey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Benimki epidural olacak.Genel olunca ne kadar süre sonra ayiliyorsun, çocuğu görme değil de hemen emzirmek için epidural mı olsam diye düşünüyorum da, ayy çevremde hiç sezeryan olan yok, kafamda deli sorular
Bende çalışmaya devam ediyorum canım, çantamı 2 hafta önce hazırladım çok erkenci davrandım kapağını kapamadm arada birşeyler çıkarıp ekliyorum, havalandırıyorum..bugün eşimin yengesini aradım,kadın bende şimdi seni aklımdan geçiriyordum arayacaktım dedi. Dayı eşine sormadan bizi aramış,eşi de duyunca kızmış sen kız ne haldedir biliyor musun demiş. Müsaitseniz siz gelin bir akşam dedi. Bende pek gözüm almıyor yenge,doğum sonrası görüşürüz inşallah dedim.Bu dert de aradan çıktı böylece.
@zehrayalcin87 senin hastane çantan hazır mı? ben daha epey vakit var diye hazırlamadım,malum çalışmaya devam edince çok da vakit olmuyor evde. Dün akşam yavaştan etiket kesmeye başladım sanırım bu hafta sonu çanta işim bitmiş olur.
Bende de tüy çıkmadı hiç anlamadım neden. Normalde ayda bir ağda yaptırırdım şimdi hiç bişey yok usulen hafta sonu tekrar gideceğim.Ben lazerliyim ama bu hormonlar yüzünden uygunsuz yerlerimde tüy çıktı kaç yıl sonra. Ama jilet mantıklıymış koyayım ben de.
Yok yapmadı. En son 2 hafta önce gittim,ilk doğumlarda çatı muayenesini son haftalarda yapıyoruz dedi.Bu cuma tekrar kontrolüm var bakalım yapacak mı..Bende çalışmaya devam ediyorum canım, çantamı 2 hafta önce hazırladım çok erkenci davrandım kapağını kapamadm arada birşeyler çıkarıp ekliyorum, havalandırıyorum..
yıkama işi kolay ama ütü işi çok zorluyor, bence başla sende artık çünkü beden olarak artık hiç iş yapcak hal kalmıyor insanın. Birde eksikleri görme açısından iyi oluyor. Bir iki şey kaldı onlarıda halledince tamamız.
Çatı muayenesi yaptı mı senin dr un?
yok yok panik olma, yavaş yavaş yap bu hafta ama tek başına yapma. Biri yardım etsin tek başına çok zorlanırsın canım.Yok yapmadı. En son 2 hafta önce gittim,ilk doğumlarda çatı muayenesini son haftalarda yapıyoruz dedi.Bu cuma tekrar kontrolüm var bakalım yapacak mı..
Çanta işini de artık halletmem lazım,ani bir şey olsa gerçekten açıkta kalırız herhalde.
Bende de tüy çıkmadı hiç anlamadım neden. Normalde ayda bir ağda yaptırırdım şimdi hiç bişey yok usulen hafta sonu tekrar gideceğim.İnşallah çıkmaz doğuma kadar.Bu arada dolunayda değilde ay'ın en ince halinde yaptırın diyen bir arkadaş vardı. Ben de özellikle öyle yaptırmıştım ondan mı acaba?
Kızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim
Kizlar cumartesi yani 35+6 haftda sabah suyumun gelmesiyle prensesimizi kucagimiza aldik.Herhangi bir problem olmadı sezeryan dogum oldu ben hamilelik sekeri nedeniyle insülin kullaniyordum o konudada problem yasamadim.Bebegin kilosu 3250 oldugu icin kuveze gerek kalmadi.Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin,5 günün özeti uykusuz geceler aciyan göğüs yaralari,gaz sancilari ama dunyanin en guzel duygusu şükürler olsun...
Aynen ya hiç zaman geçmiyor sanki doğmayacak gibi oğlan doğumları duydukça hevesleniyor insanAhh son zamanlar geçmek bilmiyor sankii :)
Kızlar ben artık kontrole gittiğimde ultrasona almıyor doktorum.dolayısıyla kilo boy öğrenemiyorum.devlete gidiyorum.sizin doktorlar bakıyorlarmı
Daha önceden tecrübe edindiğim için benim yaptıklarımla aynısını yazmışsın oğlumda bende hiç gaz damlası kullanmadım beslenmeden hemen sonra direk yaptırmadan gazını çıkardım rezene tohumu alıp kaynatıp suyunu içtim süt artırıcı özelliği var. Yemeklere bol kimyon attım böyle o günler geçti bakalım kızım da işe yarayacak mıCnm gaz sanciisi oldugunda bebek emmek ister, emmek bebegi rahatlatir, o yuzden emzirebilirsib rahatlasin yavrucuk
Her emzirmenden sonra hemen yatirma, dik tut omzuna koy, sirtini oksa ki gazi olmasi, 5-10 dk bekle sonra yatir
Yine ayni sekilde, gaz sancisi vurdugu zaman omzuna al, karnina senin sicakligin vuracak ya, sirtinida pitpitladiginda o cok rahatlar, sakinlestigi an yerine yatir ama, hep orda durursa surekli ister
Ayak bileklerinden tutup, dizlerini yavasca bukmesinj saglayabilirsin, kolay gaz cikarir
Karnini saat yonunde yavas yavas ovarak masaj yapabilirsin
Bide diizinin uzerine yuzustu yatirirsan pispislarsan rahatlar
Rezene cayi, yemeklere konulan kimyon gaz olayinda fayda ediyor
Ben hic damla kullanmadim, doktorum gerek ykk uc ay olacak annesi normal surec demisti
Gercekten oyle
O da bi garip. Bebeğin su kontrolü yapılması lazım. Daha doğrusu önce nst sonra rutin tansiyon kilo kontrolü en son da ultrason takibi yapılıyor. 2 hamileligimde böyle oldu.
Belki bi bildiği vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?