2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canım ya çok dikkat ediyorum çiğ sebze meyve yemiyorum hiç bugün değişik yediğim tahin pekmez di süt yapıyor diye duyunca yediydim

Ben kullanamadım yada kullanmayı beceremedim bunu bana da çok lazım

Yok canım ya çok dikkat ediyorum çiğ sebze meyve yemiyorum hiç bugün değişik yediğim tahin pekmez di süt yapıyor diye duyunca yediydim
Tahin pekmez benim de aklımda hem kan da yapar. Ben demir ilacını içemiyorum diğer ilaçlardan ona sıra gelmiyor.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun canım

beatrices az kaldı artık, vücut kendini hazırlıyor. Çok ayakta kalmamanı öneririm, ılık duş iyi gelir, bir de ayakları üşütünce çok oluyo bende sancı. Çok şiddetli oludsa sol tarafına uzan o zaman rahatlıyorsun.

Avent kalkan benim de çok işime yarıyor. İçine süt birikiyor. Göğüs uçlarım açıkta atlete değmeden hava alıyor. Daha göğüs pedi hiç kullanmadım. Dışarı çıkarken bile bol bir tshirt le kalkanı takıp geziyorum valla.

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Oğlum 3413 gram olmuş. Haftasonundan beri kasılma oluyordu. Rahim kasılmasıymış nstde de çıktı. Sancı 60lara kadar çıktı ama ben sadece o sertleşmeyi hissettim. Sezeryan tarihini de 12 Haziran'a aldı. Ama kasılmalar evde de devam etti ediyor ama düzenli değil. Galiba 12sini de beklemicek

Tecrübeli anneler... Cocuk doktorumuz devit3 verdi. 15.günü günde bir kere 3 damla şeklinde kullanın demiş eşime.sizlerede verdimi cocuk doktorunuz.birde bu sekildeni veriliyo. Ben eşime günde üç defa birer damladır sen yanlış anlamışsındır dedim ama yok diyo böyle dedi

Tatlım o kalkan değil. Kalkan çamaşırla meme arasına koyuluyor ve memeyi tahrişten kalkan gibi koruyor. Bu gösterdiğin meme ucu olmayıp, bebeği tutamayanlar için üretilmiş bir aparat. Çok kullanışlı olmuyorlar.

Kızlar kordon kanı alımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Adanalılar kimyon çok sever diye bilirdim

Kızlar kordon kanı alımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bir kuzenin dr aldır diyor bir arkadasım anlaştı 3800 liraya aldırdı, biz burada bir ark atastırdık tanıdık dr a sorduk o da bu işin ehli bşr kaç dr la konuştu ve çözünme sürecinin başarısı net değil, henüz kulkanabilecek bir teknoloji yok falan deddiler gerek yok dediler bizde vazgectik böylece

Zorunlu sezeryanmi olacaksın cnm

Yurtdışında olsam bir saniye düşünmezdim yaptırırdım, ama bu ülkede aşıyı bile doğru koşullarda saklayamıyorlar. Cesaret edip saklatamayacağım.
Akdeniz üniversitesi Antalya teknokentte yapılıyormuş. Aradım bilgi aldım fiyat çok tuzlu

Ben bugün bilgi aldım. 2700 TL ücret 1 kereye mahsus alınıyor. 100 euro yıllık kira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…