- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
Aynen oyleyim tuvaletr oturtmak icin falan altini cikarmak cok zorluyo egilip kalkinca. Dizlerim agriyo. Bir dogursam da hafiflesem diyorumKarnim o kadar zorluyor ki
Bnm oglanin uzerini falan degistiremez oldum
Cnm aciyor cok
Sende durum nasil?
Sağol canım bepanthol sürmeye başladım inşallah geçer r en kısa zamandaPisik icin yapilacaklar
Asla islak mendil kullanilmayacak
Pamuk ve su ile temizlenip, tulbent gibi yumusak bu kumasla tampon hareketlerle kurulanacak
Eger siddetli bir pisik ise travazol ile herhangi bir pisik kremi karistirilarak surulebilir, ancak degilse bepanten baby, sudocrem gibi bir pisik kremi tek basina yeterli olabilir
Eger mumkunsun bes on dk alti acik birakilacak, hemen kapatilmayacak
Sende baharatli yeme, asitli yeme, mesela domates gibi, cilek gibi seyler yeme
Benim kuzuyada verdi gunde tok karnina 3 damlaTecrübeli anneler... Cocuk doktorumuz devit3 verdi. 15.günü günde bir kere 3 damla şeklinde kullanın demiş eşime.sizlerede verdimi cocuk doktorunuz.birde bu sekildeni veriliyo. Ben eşime günde üç defa birer damladır sen yanlış anlamışsındır dedim ama yok diyo böyle dedi
Kızlar bebeğinde gelişim geriliği olan varmı :/ bizim karın bölgesi geriden geliyor ilerlerse sezeryamla alacak
ayni durumu 36 haftalikken ben de yasadim iki farkli doktor geriden ölçtü hatta ikincisi iyice geride soyledi 3 kiloyu gecmez zayif olacak dedi 10 gun once gittigimde ise bir hafta ileride cikti uzman bakti bu sefer kilosu boyu gayet yerince 3400 3500 arasi dedi kafasi inmis ondan yanlis olcmuslerdir dedi bence suyu iyiyse bir sorun yoksa bi hafta bekle tekrar baksinlar belki senin de yanlis olcmuslerdirBugun bu sebepten doktordaydım bütün gün hastane hastane gezdim. 38+4 üm ama bebeğim 35 de kalmış gözüküyor. Kilosu 2800 de kalmış, içerde kalsa da daha fazla gelişmez boşuna risk alma dedi doktorlar. Yarın bi kendi doktoruma da söylücem bunları bakalım o ne diyecek. Bugun az kalsın gittiğim bi hastanede acil sezeryana alıyolardı beni. Sen kaçıncı haftadasın? Bebeğin kaç kilo ?
Bize de verdi her gün 3 damla daha biz 3 günlüğüzTecrübeli anneler... Cocuk doktorumuz devit3 verdi. 15.günü günde bir kere 3 damla şeklinde kullanın demiş eşime.sizlerede verdimi cocuk doktorunuz.birde bu sekildeni veriliyo. Ben eşime günde üç defa birer damladır sen yanlış anlamışsındır dedim ama yok diyo böyle dedi
Yani emzirirken yara olmasın kolay emzirilsin diye bir aparat yok muTatlım o kalkan değil. Kalkan çamaşırla meme arasına koyuluyor ve memeyi tahrişten kalkan gibi koruyor. Bu gösterdiğin meme ucu olmayıp, bebeği tutamayanlar için üretilmiş bir aparat. Çok kullanışlı olmuyorlar.
Ben adanalı değilim eşim adanalıAdanalılar kimyon çok sever diye bilirdim
Canım qzleem doğum yaptı pazartesi günü@qzleem nerelerdesin? @Asi4261 canım hayırlısıyla kavuş bebişine inşallah.efefsunkar biz kaldık böylece...
sudocrem kızıma iyi gelmişti. Birde trosyd@lilipit S Sosyologg_annefener50
Çok sağolun yazdıklarınızın için sabaha karşı rahatladı çok şükür azcık pişik olmuş şimdide zeytinyağı sürüyorum ama başka öneriniz varmı
Bugun 2 farklı hastanedeki 3 doktor da gelişim geriliği dedi. Sadece kilo değil bütün değerler geri gözüküyo. Hatta özele güvenmeyip zeynep kamile gittik ordaki doktor da gelişimi 36. Haftada kalmış gözüküyo dedi. Suyu ve kan akımı iyiymiş ama gelişemiyomuş. Ben çok beklemek istiyorum ama bütğn doktorlar risk alırsın dedi. Napıcam bilmiyorum. Benim bu durum baya var düzeleceğine daha da kötüye gidiyo. Bi de benim bebeğim kanala inmemiş yani yanlış ölçme gibi bi durum yok sanırımayni durumu 36 haftalikken ben de yasadim iki farkli doktor geriden ölçtü hatta ikincisi iyice geride soyledi 3 kiloyu gecmez zayif olacak dedi 10 gun once gittigimde ise bir hafta ileride cikti uzman bakti bu sefer kilosu boyu gayet yerince 3400 3500 arasi dedi kafasi inmis ondan yanlis olcmuslerdir dedi bence suyu iyiyse bir sorun yoksa bi hafta bekle tekrar baksinlar belki senin de yanlis olcmuslerdir
Hayırlısıyla doğumun gerçekleşir inş.bebeğine sağlıcakla kavusursun :) belki de kavuştun canım..Kızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim
Mrblar.Nasil ya cocuk sayisinda oyle bir detay mi var
Cok sacma
Bilmiyrdum
listenin son hali
Tesadüfen mağazasına denk geldim ve hem sütlüsünü hem bitteri denedim. Gayet makul, bebek çikolatalarına kıyasla vasatın üstünde bir lezzeti vardıKızlar hacıseriften cikolata alanlar memnunmu bende vericem şimdi
Biz nereye kadar kaldık onu merak ediyorum ben. Benim takvim bitti atacaklar beni kk dan :)@qzleem nerelerdesin? @Asi4261 canım hayırlısıyla kavuş bebişine inşallah.efefsunkar biz kaldık böylece...
Hiç kasılma vs yok mu? :)Biz nereye kadar kaldık onu merak ediyorum ben. Benim takvim bitti atacaklar beni kk dan :)
Canım ben yara olunca aldım bugün hatta arkadaşlara bunu soracaktım. Meme ucu kalkanın ucunu doldurmadı kızımda ememedi hiç. Göğüs ucumda küçük falan değil yani dolduramayacak. Wee nin almış eşim çocuk hava çekti ayrıca kalkanlı da ağrıdı. Kullanılacaksa da emzirmeye ilk başlarken kullanılmalı yara olduktan sonra yine ağrı hissediliyor çünkü.resim paylaştım hangi meme doldurur bu ucu.ben mi yanlış kullandım bir akıl verin yada başka kullanışlı marka hepsi mi böyle
Canım yediğinle de alakalı domates falan yiyormusun kahvaltıda.ben domates yediğimde çocuğun poposu hemen kızarırdı yediklerimiz sütten hemen geçiyor
Aslında 40haftayı tamamlamak isterdim hiç bir sorun olmamış olsaydı sonunda sezeryan veya normal maşallah sana imrenmiyor değilim :) ben en azından bu cumaya kadar bekleriz diyordum herkesin aksine ama hayırlısı için dua ettim hep demek hayırlısı böyleymiş :)@Asi4261 canim maşallah ya kavustun kuzuna ne gzl. sonuc odaklı konuşuyorum suan sadece. Çünkü artık normal mormal diye bi seçenek kalmadı. Hangisi gerekiyorsa o olsun. Yeterki sağlıklı kucagimiza gelsinler. Allah ayirmasin sizi.
Her firma farklı işte, bizden biri 4800 lira istedi arkadasım 3800 e yaptırmış sen de 2700 diyorsun.Ben bugün bilgi aldım. 2700 TL ücret 1 kereye mahsus alınıyor. 100 euro yıllık kira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?