- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Evet doktorum da oyle diyo. Ilk dogum oldugu icin surec uzun olur bu agrilar cok yakin demek degil dedi. Saglikla helsin hepimizinki de gerisi onemli diilDuzenli degilse sorun yook cnm
Siklasirsa acilmalar basliyor demektir
Ama duzensizse normal agrilar
Bu bebek kac kiloymusCok güldüm yaa.. ben de esime bu fotoyu yolladim tam olarak suan bu kiloda diye. Adam diyo baya tosun olacak masallah. Dedim onu tasimasi var bi de nasil agirlastim artik
KesinlikleeCanim ilk dogumum 37.haftada oldu 3200 du kızım sezeryan istemiyorum normalde de bebek riske girer diye korkuyorum druma güveniyorum insllah en doğru kararı verecektir umarım
Valla bende diyorum çıkta sevelim yetti içerde kaldığın. Şimdi ayaklarının altı yuvarlak yuvarlaktırPofuduk pofuduk ne sevilir :))
Topuk kanını 1. Ve 5. Gün 2 defa aldılar. Doktor sarılık testi istedi.15 çıktı değerimiz. 17 ye çıkarsa ışun tedavisi gerekirmiş.Kızlar aman topuk kanını ihmal etmeyin. Çok çok önemli bir test. Bebeklerimize Rabbim sağlık versin. D vitamini fazla olduğu zaman bıngıldak erken kapanır kemikler erken olgunlaşır bu da gelişim geriliklerine sebep olur Allah korusun. Dozu mutlaka doğru öğrenin Dr dan.
Bak bnm profil fotom oglumun ayagi:) altlari puf pufValla bende diyorum çıkta sevelim yetti içerde kaldığın. Şimdi ayaklarının altı yuvarlak yuvarlaktır
Doktoruna uyuz oldum lafa bakTopuk kanını 1. Ve 5. Gün 2 defa aldılar. Doktor sarılık testi istedi.15 çıktı değerimiz. 17 ye çıkarsa ışun tedavisi gerekirmiş.
Kilomuzsa 3250den 3090 a düşmüş.
Doktor pespembe bebeği sararttınız mı dedi. Arabada eve gelene kadar ağlamaktan gözlerim şişti.
Kucağa alışmasın diye emzirip yatırıyordum. Erken doğduğu için çenesi yorulup uyuyordu. Arada mama vermeme rağmen yeterince besleyememişim.
Doktor da bırak kucağında emsin uyusun senin kokunada ihtiyacı var dedi.
Çok yoğunum üç çocuk gerçekten çok yorucuymuş
Doğum yapan kızlar hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah
Evet Doğum doktorum , lohusa psikolojisine sokuyordu beni. Sağol canım.Doktoruna uyuz oldum lafa bak
Insanlarin cani burnundayken dedigine bak
Cok gecmis olsun
Hayırlı olsun canımSelam kızlar bebişimi aldım kucağıma. 3.100 gr 50 cm şükür çok iyiyiz. Genel anestezi oldum. Ağrım sizim çok az. Biraz daha rahat edeyim detaylı yazarım . Öptüm hepinizi.
Geçmiş olsun canım, sen aldırma ya şu dönemleri bir atlatalım uzun süre dr ve hastane görmek istemiyorum. Bu dr ların huyu bu heraldeEvet Doğum doktorum , lohusa psikolojisine sokuyordu beni. Sağol canım.
Bundan sonra o kadar kilo almaz cnm
Bende oglumun dogumunda ayni senin gibiydim
Persembe gitmistim, sali gelirsindemisti, pazartesi dogurmustum
Her an hersey olabilir artik, ama icimden bi his sende 40 doldurursun gibi
Bende yine doldururum diye dusunuyrm
Aslinda 40 hafta olagan surec, hep erken gelen bebekler yuzunden sartliyoruz kendimizi:)
Cnm normal bunlarlilipit dünden beri sürekli karnımda bir yerlerde toplanıyor bugünde hafif regli ağrısı gibi bişey var. oturup kalkarken çok zorlanıyorum kaldıramıyorum artık kendimi bunlar belirti mi acaba ya da kafası fln mı yerleşiyor napıyor
Tartiya gore 3370. Masallahi varBu bebek kac kiloymus
Bu cok buyuk ya
Bnm oglum 410o gramdi, tutarken korkuyrdum minicik diye, atta dedim dhaa kucuk olsaydi napardim ben diye:)
Birde bayan doktorsunuz halden anlamanız lazım değil mi ama..Geçmiş olsun canım, sen aldırma ya şu dönemleri bir atlatalım uzun süre dr ve hastane görmek istemiyorum. Bu dr ların huyu bu heralde
Alla alla yaTartiya gore 3370. Masallahi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?