- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Burda akraba komsu arkadas sunu dedi kizdik diye soylenip duruyoruz da doktor bile bosbogazlik ediyosa gerisi ne ypmazEvet Doğum doktorum , lohusa psikolojisine sokuyordu beni. Sağol canım.
Oyleyse iyi valla. Ben de simdi daha dogmadan bizimki boyleyse dogana kdr hastane cikislari olmaz diyodumAlla alla ya
Foto yaniltio
Bence 6 kg gibi duruyor:)
Birde bayan doktorsunuz halden anlamanız lazım değil mi ama..
Neyse gece sürekli başında durdum uyumadım. Sürekli uyandırıp emzirdim, mama verdim.Bugün rengi düne göre daha iyi gibi.
Sizde baya ağırlaşmışsınızdır. İnşallah hepinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız kızlar.
evet baya baya ağırlaştım ben artık canım,Birde bayan doktorsunuz halden anlamanız lazım değil mi ama..
Neyse gece sürekli başında durdum uyumadım. Sürekli uyandırıp emzirdim, mama verdim.Bugün rengi düne göre daha iyi gibi.
Sizde baya ağırlaşmışsınızdır. İnşallah hepinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız kızlar.
Bebeğin nasıl :)Gecmis olsun.Allah sifa versin
Benim doğum izninden dönen arkadaşım, lohusa döneminde çevresindekilerin dediklerinden ok etkilenip iyice bunalıma girmişti. Şimdi bana her gün bunlar iyi günlerin diyip duruyor. Başına gelip bilen insan, tecrübeli bir anne bile bunu yapıyor. İnsanlar destek olmaktan ziyade yaparsın, başarırsın demekten ziyade olumsuz etkileme derdinde. çok şaşırıyorum bendeBurda akraba komsu arkadas sunu dedi kizdik diye soylenip duruyoruz da doktor bile bosbogazlik ediyosa gerisi ne ypmaz
Topuk kanını 1. Ve 5. Gün 2 defa aldılar. Doktor sarılık testi istedi.15 çıktı değerimiz. 17 ye çıkarsa ışun tedavisi gerekirmiş.
Kilomuzsa 3250den 3090 a düşmüş.
Doktor pespembe bebeği sararttınız mı dedi. Arabada eve gelene kadar ağlamaktan gözlerim şişti.
Kucağa alışmasın diye emzirip yatırıyordum. Erken doğduğu için çenesi yorulup uyuyordu. Arada mama vermeme rağmen yeterince besleyememişim.
Doktor da bırak kucağında emsin uyusun senin kokunada ihtiyacı var dedi.
Çok yoğunum üç çocuk gerçekten çok yorucuymuş
Doğum yapan kızlar hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah
Topuk kanını 1. Ve 5. Gün 2 defa aldılar. Doktor sarılık testi istedi.15 çıktı değerimiz. 17 ye çıkarsa ışun tedavisi gerekirmiş.
Kilomuzsa 3250den 3090 a düşmüş.
Doktor pespembe bebeği sararttınız mı dedi. Arabada eve gelene kadar ağlamaktan gözlerim şişti.
Kucağa alışmasın diye emzirip yatırıyordum. Erken doğduğu için çenesi yorulup uyuyordu. Arada mama vermeme rağmen yeterince besleyememişim.
Doktor da bırak kucağında emsin uyusun senin kokunada ihtiyacı var dedi.
Çok yoğunum üç çocuk gerçekten çok yorucuymuş
Doğum yapan kızlar hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bugun daha iyiyiz cok sukur.Bebeğin nasıl :)
benim kizim da ilk basta emmedi zorla emzirirdim sonra istahi acildi surekli emmek istiyodu ilk ayda 2 kiloya yakin almıştı :)Bugun daha iyiyiz cok sukur.
Sarilik gitti gibi.teni beyazpembe,gozleri nin beyazi acildi.
Ama midesi buyudu galiba,doyuramiyorum.meme emiyor.bazen sagip veriyorum.3 olcekli mama veriyorum.istahli masallah.
Geçen haftadan bu yana 200 gr almış. Yanlış ölçüm olmaması için baya bi baktı 3,700 dedi.çatım falan müsaitmiş zaten.
Doldurcam bencede , zaten kaldı 6 gün. Bir de ben hiç ağrı sancı hissetmiyorum ki. Bazen bebek kendini kasıyo. O da ağrı yaşatmadı. Ben sabırsızlandıkça kız keyif yapıyo. :)
Oyyy masallahh.sonrasinda duzene girdi mi baribenim kizim da ilk basta emmedi zorla emzirirdim sonra istahi acildi surekli emmek istiyodu ilk ayda 2 kiloya yakin almıştı :)
Sorayım canım sizin dediğinize göre baya çok çünküCnm onu bida bi dr arayip sorar misin
Kilo basina bir damla diye hatirliyrm ben
Marka ile ilgili de olabilir belki
Agri esikleri de yuksek olabiliyor demekki.
Benim nst de sancilar pik yapiyormus.ben kizin hareketini bile hissetmiyordum.
Sadece aksamdan leblebi yemistim.ayiptir soylemesi bagirsak gazi varmis gibi hissediyordum icimde.
sonraki aylar da bir bir bucuk civari aldi bir yasina kadar tombikti yürüyünce normal cocuk kivamina geldi :)Oyyy masallahh.sonrasinda duzene girdi mi bari
Benim ilk kizim hepzayifti. 3450gr dogmustu ama.10 aylik 10 kg idi. Sonra bir durdu kilo alimi taa ergenlige kadar ince uzun finduk dali gibiydi. Simdi normal oldu kg.sisonraki aylar da bir bir bucuk civari aldi bir yasina kadar tombikti yürüyünce normal cocuk kivamina geldi :)
3 ölçek mi bizimki 1 ölçekle doyuyor 1,5 bitiremiyor. Kaç günlük oldunuz canım.Bugun daha iyiyiz cok sukur.
Sarilik gitti gibi.teni beyazpembe,gozleri nin beyazi acildi.
Ama midesi buyudu galiba,doyuramiyorum.meme emiyor.bazen sagip veriyorum.3 olcekli mama veriyorum.istahli masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?