Önce sağlık ocağı, sonra kuaför, en son da işteyim:) Özlemişim iyi geçiyor canımbeatrices işe gittin mi, nasıl geçiyor? :)
Canım bence hareket falan yapmana rağmen gelmiyorsa şansını da zorlamasan mı? Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Hakkınızda Allahım hayırlısını versin inşallahCanim insanın vucuduna küçük bi kum tanesi koy ona bile bir müddet sonat tepki verir ama benim minik kusuma tepkim sifir:)))))
Kesinlikle durumun cok cok iyi canim. Kafan rahat tek seçeneğin vardi sonunda sapasağlam yavruna kavuştun.ben allak bullagim. Bebek saglikli sorun yok 40+2 deyim sezeryan diyo dr . Anlar insan bu durumda
arık bana ihtiyacın yok ne halin varsa gör diyo:))
Bugundu canim kontrol. Dr sezeyan diyor. 40 tan sonrasi sorunmuş dünya literatüründe bu böyle kabul görmüş. 40tan sonra bebek sıkıntıya girermiş...
canim zaten 0 20 olmus sonra hep 40 tan devam etmis 40 tan inmeyip arada 60 70 80 olmusKuzu eğer ağrı probunu çok sıkı bagladiysa öyle çıkmış olabilir yani bence nst doğru değil senin çünkü başlangıcı 20 oluyo
Tuhh ya.umutlanmistim bu sefer. Bende nst de de bisey cikmiyo, 5-20 arasi cikiyo, agrida yok. Ama bugun azicik agrim oldu nasil umutluyum gece icin anlatamamYok canim geldm geri bi suru sanci vardi ama bende agri olmayinca geri yolladi bekleyecegiz malesef
Cnm dersede sikma caniniYa bana da doktor 40 hafta oldu diye sezeryan derse
Cnm oldu mu birden oluyor zatenTuhh ya.umutlanmistim bu sefer. Bende nst de de bisey cikmiyo, 5-20 arasi cikiyo, agrida yok. Ama bugun azicik agrim oldu nasil umutluyum gece icin anlatamam
Benim Dr da yurt dışında konuşma yapmak için bir seminere katıldı aynı şeyleri o da bana söyledi benim sezeryandı tarih belliydi dönüşünün ertesi günü sabah olacaktı maalesef dönüş gününde suyum geldi yetişemedi.başka bir Dr doğumu yaptırdı.Dün kontrol vardı, doğum kanalına henüz girmemiş, benim kızım da ağzımdan çıkacağını sanıyor :) çatı muayenesi yaptı, normal doguma çok uygun, daha 1 hafta 10 gün bekleriz dedi. Bi de yurt dışına gidiyor 11 haziranda dönüyor Dr. Ben gelene kadar doğurma dedi, dalga geçer gibi. Herşey normal görünüyor canım. Umarım senin de iyidir herşey. Senin belli mi?
Vay arkadas ne ara ozledinÖnce sağlık ocağı, sonra kuaför, en son da işteyim:) Özlemişim iyi geçiyor canım
Masallah cok sevindim cnm yaYine bennnn. Kızlar önceki sezaryenimle hiç alakası yoktu. Çok az sızı şeklinde ağrım oldu ilk yarim saat. Sonra şükür ki dipçik gibiyim. Yürüyorum oturuyorum bebişime bakıyorum. Hicbir sıkıntı çekmedim. Sürekli de doktorum geldi hep durumumu takip ediyor. Hemşireler çok çok iyi. Daha ne istiyim. Darısı bekleyen tüm annelere.
Öyle tabi olmayınca olmuyor. Ama bu günlerde akintim çok artti beyaz veya düşüyor resmen. Birazda yumurta akı gibi bakalım pazartesi doktora gidicemCnm dersede sikma canini
Sonucta bebegin miadini doldurmus oluyor
Hakkinda hayirlisi olsun
Dogum seklinin bir onemi yok
Umarim saglikla kavusursun bebegine
Bnm arkadsim 41 haftasinda sezeryan oldu
Olmayinca olmuyor iste
Nasip
Benim oğlum da 3800 doğmuştu şimdi kızım 2950 minicik bacaklar eller ağız burun ufacık hiç bir kıyafeti dolduramıyor. Prematüre bebek kıyafeti alsaymışım olurmuş. Gerçekten çok fark var. Daha önce Dr zayıf derken korktuğumu söylemiştim gerçekten kilolu bebeğin bakımı daha kolayBu bebek kac kiloymus
Bu cok buyuk ya
Bnm oglum 410o gramdi, tutarken korkuyrdum minicik diye, atta dedim dhaa kucuk olsaydi napardim ben diye:)
Oy maşallah size yaYine bennnn. Kızlar önceki sezaryenimle hiç alakası yoktu. Çok az sızı şeklinde ağrım oldu ilk yarim saat. Sonra şükür ki dipçik gibiyim. Yürüyorum oturuyorum bebişime bakıyorum. Hicbir sıkıntı çekmedim. Sürekli de doktorum geldi hep durumumu takip ediyor. Hemşireler çok çok iyi. Daha ne istiyim. Darısı bekleyen tüm annelere.
Dün gece bizde de aynı olay yaşandı saat 2:30 dan 7:00 A kadar bir o meme bir bu meme emdi. Hep aranıyor üstelik 1 ölçek de mama verdim çok rahatsız oldu kustu falan uykusuz geceler...Okuduğum kitapta böyle durumlarda doyduğunun anladıktan sonra emzik verin yazıyordu canım. Emziğe karşı deilsen deneyebilirsin..
Ahh ahh arıyorum zaten canımda geçinmesi zor biri olduğu için çok zorSen görümcene bir kısmet bul bence canım
Bende zikzaklari gorunce hep 100 lerde 80lerde bide yarim saat kaldim dedim geliyo bebek ama yok nerdee ama bu hafta sonu umutluyum gelceknTuhh ya.umutlanmistim bu sefer. Bende nst de de bisey cikmiyo, 5-20 arasi cikiyo, agrida yok. Ama bugun azicik agrim oldu nasil umutluyum gece icin anlatamam
Çok zorlamiycam canim. Biraz zaman sadece. 40+2 yim su anda.Yani çok da yolun sonu değil gibi.Canım bence hareket falan yapmana rağmen gelmiyorsa şansını da zorlamasan mı? Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Hakkınızda Allahım hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?