2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah bir ben daha Çatın dar değil ama sanırım o bir nebze iyi birdaha ki muayene ne zaman

Canım seni anlayabiliyorum senin yerinde olsam bende allak bullak olurdum ama bekleme şansın yoksa bi karar vermende lazım eşin ne diyo

Peki seninde dogum kanalına girmemiş miydi bide catın dar gibi bişi demişmiydi belki bana umut olursun :)

Canim genel bi durum bu. Dr un bisey demesine gerek yok. 40 sonrası beklemek ya da beklememek. Seçim senin. Yani dr su sorun var suan sende beklemek riskli dese güvenirim.
Yani ne bilyim
Bugun net birsey demedi mi su gun alalim diye
Bi sonraki kontrol ne zaman?

Peki seninde dogum kanalına girmemiş miydi bide catın dar gibi bişi demişmiydi belki bana umut olursun :)
Cnm hic bana girdi demedi zaten
41 e kadar yolu var dedi, sali gelirsin, onun haricinde nisan, su gelmesi, bebek hareketlerinde azalma olursa gelirsin demisti, bnmde cumartesi agrilarim oldu, adet agrilarima cok benzerdi, gece uykudan uyandirdi beni agri, gittik hastaneye gece ikide nst cekildi, ebe acilmaya bakti bisi yok sende dedi yolladi, pazar gun boyu agrilarim oldu, gece uykudan yine uyandim bisiler oluyordu, gittik yine acilman yok nstde sancin yok yarin sabah gel doktor bi baksin dedi ebe, eve geri geldim, dayanamiyordum, sabahi zor ettim, hastanee gittim dogurdum :))
Yani bi zamani var iste, gelecekse geliyor, insan anlayamiyr, az daha dursam evde doguracaktim :)
Sandim ki ben abartiyrm :)
Ebe muayene ediyor, kafasini gordum saclari siyah dio bana :))
Ne heyecanli ne guzel yaa
Insallah kolay dogumlarimiz olur

Kızlar nolur yardım edin bana bebeğimin 3. Günü bugün dünyaya geleli.. sürekli uyuyor.. uyandırmak için soyuyorum ayaklarının altına vuruyorum topuklarına vuruyorum.. burnunu sıkıyorum yok uyanmıyor.. az çok sütüm geliyor.. ama bi iki çekince hemen uyuyakalıyor..annem şekerli su vermek istedi karşı çıktım ama doktor sarılık başladığını söyledi.. doktora kalsa sürekli emzir diyor ama emmiyor napayım sütümü sağıp kaşıkla mı versem ağzına bi de şekerli su mu versem bi yardım edin

Amin insallah ay benimde olur insallah salı günü gidicem doktora ozamana kadar doğmazsa bakıcak kilosuna tekrar çatı muayenesi yapıcak Çarşamba suni sancı yada sezeryan dicek bende kendi sancımla normal yapmak istiyorum epudiral bile istemiyorum hiç agrım yok sıfır yani Buda beni korkutuyor tabii amin Canm insallah hepimizin gönlündeki Doğum gerçekleşir

sağıp biberonla vermeyi denesen, en azından kendini toparlayana kadar

Canim ayni durum bizdede vardi ilk 3 4 gun hep uyuyordu annem kasikla zorla minciklayip verdi sütümü bi kac kerede biberonla verdk sariligin kiyisindn döndk kasikla verebilirsn

İşte ağrı sancı yokken bebek doğmaya hazır değilken suni sancı vermek saçma dedi doktor bana. Boşuna uğraşmış oluruz.sezaryen yapalım o zaman daha iyi demişti.
Boylu poslusun normal her zaman ilk önceliğim dedi ama gelde evlatcığıma anlat.

Canım sütünğ şırıngaya çekio verebilirsin benimki küvezdeyken öle yaptılar

bizde kontrolden geldik oğlum gayet iyi, nst de 20 30, ara ara 70 80 leri gören düzensiz sancım çıktı ama hissetmiyorum. takip et dedi doktorum ağrın artarsa, suyun nişanın gelirse bekleme gel dedi. çatı muayenesi haftaya bıraktı.

Kısmet :) hastanedeki diğer Dr ları da araştırdım onlar da çok iyi drlar o yüzden sıkıntı etmiyorum. Hayırlısı bakalım, kızım ne zaman isterse gelecek :)) Ama doğru bulmuyorum Dr ların bu davranışını yolun sonuna kadar birlikte geliyoruz sonuçta

Allah sifa versin.
Bana yenidogan hemsiresi olan bir akrabam sekerli su ver dedi.
Onceleri cesaret edemedim ama sonunda meme ucuna surdum bir iki kere ikide cay kasigi ucuyla agzina verdim.
Kesinlikle bal pekmez denemeyin.bilmiyorum cunku.
Ama cay tabagina azcik suazcik seker katip karistirdim verdim.
Hepsini de 1 defada yapmayin yinede.
Mesela once agzina verin kasikla
Ertesigun meme ucuna surun

Canım 7/24 emzirmeye çalış. Sütünü sağ, kaşıkla ver. Bütün işin gücün emzirmeye çalışmak olsun. Ağlamasından korkma. Olmazsa Şekerli su yerine, kaşıkla mama vermeyi dene. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…