Ah bir ben daha Çatın dar değil ama sanırım o bir nebze iyi birdaha ki muayene ne zamanKızlar ben de geldim şimdi doktordan . 39+1 oldum. Nst de sancı ağrı çıkmadı.
Yine pelvik muayene yaptı, açılmam yokmuş, şu an 3700 gr.
4 kiloyu ölçersem sezaryen düşünürüz dedi.
Ama normal doğurmamı benden çok istiyo doktor.
Gelesi yok tosun kızımın. Salı yine gidicez..
lilipit benden haberler böyle :) kızımın keyfi yerinde yani.pek gelesi yok :)
Canım seni anlayabiliyorum senin yerinde olsam bende allak bullak olurdum ama bekleme şansın yoksa bi karar vermende lazım eşin ne diyoCanim insanın vucuduna küçük bi kum tanesi koy ona bile bir müddet sonat tepki verir ama benim minik kusuma tepkim sifir:)))))
Kesinlikle durumun cok cok iyi canim. Kafan rahat tek seçeneğin vardi sonunda sapasağlam yavruna kavuştun.ben allak bullagim. Bebek saglikli sorun yok 40+2 deyim sezeryan diyo dr . Anlar insan bu durumda
arık bana ihtiyacın yok ne halin varsa gör diyo:))
Bugundu canim kontrol. Dr sezeyan diyor. 40 tan sonrasi sorunmuş dünya literatüründe bu böyle kabul görmüş. 40tan sonra bebek sıkıntıya girermiş...
Peki seninde dogum kanalına girmemiş miydi bide catın dar gibi bişi demişmiydi belki bana umut olursun :)Bundan sonra o kadar kilo almaz cnm
Bende oglumun dogumunda ayni senin gibiydim
Persembe gitmistim, sali gelirsindemisti, pazartesi dogurmustum
Her an hersey olabilir artik, ama icimden bi his sende 40 doldurursun gibi
Bende yine doldururum diye dusunuyrm
Aslinda 40 hafta olagan surec, hep erken gelen bebekler yuzunden sartliyoruz kendimizi:)
Canim genel bi durum bu. Dr un bisey demesine gerek yok. 40 sonrası beklemek ya da beklememek. Seçim senin. Yani dr su sorun var suan sende beklemek riskli dese güvenirim.Ee gun verdi mi
Yani ne bilyimCanim genel bi durum bu. Dr un bisey demesine gerek yok. 40 sonrası beklemek ya da beklememek. Seçim senin. Yani dr su sorun var suan sende beklemek riskli dese güvenirim.
Cnm hic bana girdi demedi zatenPeki seninde dogum kanalına girmemiş miydi bide catın dar gibi bişi demişmiydi belki bana umut olursun :)
Ay beni de ekle ama daha doğum yapmadımhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...mdan-sonra-hep-birlikte-zayifliyoruz.1009634/
Kızlar Doğumda aldığımız kiloları bu topikten devam ederek vereceğiz.
Doğum yapan arkadaşlar; Doğuma giderken ve gelirken kilolarınız kaçtı? Listeye ekleyelim.
Amin insallah ay benimde olur insallah salı günü gidicem doktora ozamana kadar doğmazsa bakıcak kilosuna tekrar çatı muayenesi yapıcak Çarşamba suni sancı yada sezeryan dicek bende kendi sancımla normal yapmak istiyorum epudiral bile istemiyorum hiç agrım yok sıfır yani Buda beni korkutuyor tabii amin Canm insallah hepimizin gönlündeki Doğum gerçekleşirCnm hic bana girdi demedi zaten
41 e kadar yolu var dedi, sali gelirsin, onun haricinde nisan, su gelmesi, bebek hareketlerinde azalma olursa gelirsin demisti, bnmde cumartesi agrilarim oldu, adet agrilarima cok benzerdi, gece uykudan uyandirdi beni agri, gittik hastaneye gece ikide nst cekildi, ebe acilmaya bakti bisi yok sende dedi yolladi, pazar gun boyu agrilarim oldu, gece uykudan yine uyandim bisiler oluyordu, gittik yine acilman yok nstde sancin yok yarin sabah gel doktor bi baksin dedi ebe, eve geri geldim, dayanamiyordum, sabahi zor ettim, hastanee gittim dogurdum :))
Yani bi zamani var iste, gelecekse geliyor, insan anlayamiyr, az daha dursam evde doguracaktim :)
Sandim ki ben abartiyrm :)
Ebe muayene ediyor, kafasini gordum saclari siyah dio bana :))
Ne heyecanli ne guzel yaa
Insallah kolay dogumlarimiz olur
sağıp biberonla vermeyi denesen, en azından kendini toparlayana kadarKızlar nolur yardım edin banabebeğimin 3. Günü bugün dünyaya geleli.. sürekli uyuyor.. uyandırmak için soyuyorum ayaklarının altına vuruyorum topuklarına vuruyorum.. burnunu sıkıyorum yok uyanmıyor.. az çok sütüm geliyor.. ama bi iki çekince hemen uyuyakalıyor..annem şekerli su vermek istedi karşı çıktım ama doktor sarılık başladığını söyledi.. doktora kalsa sürekli emzir diyor ama emmiyor napayım sütümü sağıp kaşıkla mı versem ağzına bi de şekerli su mu versem bi yardım edin
Canim ayni durum bizdede vardi ilk 3 4 gun hep uyuyordu annem kasikla zorla minciklayip verdi sütümü bi kac kerede biberonla verdk sariligin kiyisindn döndk kasikla verebilirsnKızlar nolur yardım edin banabebeğimin 3. Günü bugün dünyaya geleli.. sürekli uyuyor.. uyandırmak için soyuyorum ayaklarının altına vuruyorum topuklarına vuruyorum.. burnunu sıkıyorum yok uyanmıyor.. az çok sütüm geliyor.. ama bi iki çekince hemen uyuyakalıyor..annem şekerli su vermek istedi karşı çıktım ama doktor sarılık başladığını söyledi.. doktora kalsa sürekli emzir diyor ama emmiyor napayım sütümü sağıp kaşıkla mı versem ağzına bi de şekerli su mu versem bi yardım edin
Ah bir ben daha Çatın dar değil ama sanırım o bir nebze iyi birdaha ki muayene ne zaman
Amin insallah ay benimde olur insallah salı günü gidicem doktora ozamana kadar doğmazsa bakıcak kilosuna tekrar çatı muayenesi yapıcak Çarşamba suni sancı yada sezeryan dicek bende kendi sancımla normal yapmak istiyorum epudiral bile istemiyorum hiç agrım yok sıfır yani Buda beni korkutuyor tabii amin Canm insallah hepimizin gönlündeki Doğum gerçekleşir
Canım sütünğ şırıngaya çekio verebilirsin benimki küvezdeyken öle yaptılarKızlar nolur yardım edin banabebeğimin 3. Günü bugün dünyaya geleli.. sürekli uyuyor.. uyandırmak için soyuyorum ayaklarının altına vuruyorum topuklarına vuruyorum.. burnunu sıkıyorum yok uyanmıyor.. az çok sütüm geliyor.. ama bi iki çekince hemen uyuyakalıyor..annem şekerli su vermek istedi karşı çıktım ama doktor sarılık başladığını söyledi.. doktora kalsa sürekli emzir diyor ama emmiyor napayım sütümü sağıp kaşıkla mı versem ağzına bi de şekerli su mu versem bi yardım edin
Bekleme şansım yok diyemiyorum çünkü suan sorun yok ki. Eşler risk sevmez canım dr ne derse okey der:)Canım seni anlayabiliyorum senin yerinde olsam bende allak bullak olurdum ama bekleme şansın yoksa bi karar vermende lazım eşin ne diyo
Pardon canim nasıl olduysa gün yazmissin ben onu güven okumusum :) gün her daim musait valla bugün yarın diğer gün ne zaman olursa:)Ee gun verdi mi
Kısmet :) hastanedeki diğer Dr ları da araştırdım onlar da çok iyi drlar o yüzden sıkıntı etmiyorum. Hayırlısı bakalım, kızım ne zaman isterse gelecek :)) Ama doğru bulmuyorum Dr ların bu davranışını yolun sonuna kadar birlikte geliyoruz sonuçtaBenim Dr da yurt dışında konuşma yapmak için bir seminere katıldı aynı şeyleri o da bana söyledi benim sezeryandı tarih belliydi dönüşünün ertesi günü sabah olacaktı maalesef dönüş gününde suyum geldi yetişemedi.başka bir Dr doğumu yaptırdı.
Allah sifa versin.Kızlar nolur yardım edin banabebeğimin 3. Günü bugün dünyaya geleli.. sürekli uyuyor.. uyandırmak için soyuyorum ayaklarının altına vuruyorum topuklarına vuruyorum.. burnunu sıkıyorum yok uyanmıyor.. az çok sütüm geliyor.. ama bi iki çekince hemen uyuyakalıyor..annem şekerli su vermek istedi karşı çıktım ama doktor sarılık başladığını söyledi.. doktora kalsa sürekli emzir diyor ama emmiyor napayım sütümü sağıp kaşıkla mı versem ağzına bi de şekerli su mu versem bi yardım edin
Canım 7/24 emzirmeye çalış. Sütünü sağ, kaşıkla ver. Bütün işin gücün emzirmeye çalışmak olsun. Ağlamasından korkma. Olmazsa Şekerli su yerine, kaşıkla mama vermeyi dene. Allah kolaylık versin.Kızlar nolur yardım edin banabebeğimin 3. Günü bugün dünyaya geleli.. sürekli uyuyor.. uyandırmak için soyuyorum ayaklarının altına vuruyorum topuklarına vuruyorum.. burnunu sıkıyorum yok uyanmıyor.. az çok sütüm geliyor.. ama bi iki çekince hemen uyuyakalıyor..annem şekerli su vermek istedi karşı çıktım ama doktor sarılık başladığını söyledi.. doktora kalsa sürekli emzir diyor ama emmiyor napayım sütümü sağıp kaşıkla mı versem ağzına bi de şekerli su mu versem bi yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?