2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hiç korkma canım çok kolay. Hayırlı doğumlar diliyorum.

O bahsettiğin ağrıları geçen hafta ara ara bu hafta hergun yasiyorum cnm.az sonra adet olacakmisim gibi belim kasiklarim ağrıyor terliyorum ama hala dogurmadim. Bunlar hazırlık ağrılarıymis
ben de epeydir yasiyorum hep gece olurdu sabaha gecerdi bu sefer gecmedi geceki gibi siddetli degil ama hala belimde kasiklarimda agri var kesilmedi simdi yürüyüşe cikiyorum.belki artar diye ne nazli cocuklarmis bi cikmak bilmediler

@LoveMuffin hadi hayirlisiyla dogur gel, senibenimgibi guzel haberle gel insallah. kelebekmrve sende durumlar ne ben bugun dogurmazsam goksu yollari gorunuyo,dun gittim bayagi yakinlasmisim,5 dk yuruyorum oraya
Vala gelen giden yok attim kendimi disari hic dogurcak gibi degilim ama gorenib karnima erkek demesinden fenalik gecirecegim

Evet o iş çok önemli, belli ki SGK sistemine tanımlayamıyorlar. Kopyasını alıp hem muhasebe hem insan kaynakları hepsine yolla canım, sonra da alo 187'den bakarsın, işlemişler mi:)
Muhasebecim bana dediki sen zaten 32.haftanda 8 hafta sonra doğum var, 5 hafta daha çalışabilir raporu almıştın. Zaten 8hafta tarihi gelince otomatik olarak SGK senin iznini başlatıyor. Dolayısıyla bir daha hastaneye gidip çalışamaz raporu almana gerek yok . Ben de bu yüzden almadım. Yanlış mı yaptim

Şimdi sgkyi aradım. Tekrardan rapor almama gerek yokmuş. Peki sistemde çalışamaz olduğum görünüyormuş diye sordum.32.haftada aldığım rapor görünüyormuş. Ne zaman işbaşı yapmam gerektiğini sordum.o henüz görünmüyor. Doğum gerçekleştikten sonra önceki çalıştığınız haftalarda ekleniyor ve öyle hesaplanıyor. Yani dogumun gerçekleşmesini bekliyorlar. Tdogumdan sonra raporun işleyip işlemediğini hem sgkya hem işyerini arayıp sorun dedi teyit amaçlı .

Kızlar açılmam başlayalı 10gün oldu (1cm) hala bende bi değişiklik yok kontrole de gitmedim benim gibi olan var mı? Ne önerirsiniz.

daha dun bi teyze bu erkek erkek diyo kizim olacak diyorum inanmadi bi turlu doktorlar bilememistir diyo :)
Bana da başka bi doktor kız dedi. Nsl ya dedik. 3 doktor erkek demişti amaaa. Yeri dar ya görünmüyor cinsiyet diye çevirdi sonra

Cokkk sasirdim..nasil yan doner?kanal girmemis miysi sizinki?

Şirketin SGK şifresi bizde olmuyor. İdari işler rapor işlerini hallediyor. Senin bahsettiğin doğuma kadar olan süre değil mi?

Kızlar bebişleri nasıl giydiriyorsunuz artık havalar ısındı..biz daha bir haftalığız o yüzden ince giydirmeye korkuyorum mutlaka bir penye battaniyeye sarıyorum
İçine kısa kollu badi üstüne uzun kol bluz altına patikli pijama üstüne çorap giydiriyor uyandığında bazen yelek giydiriyorum bazen de battaniyeye sarıyorum.dün Dr a sordum böyle iyi dedi daha fazla kalın giydirip terletmeyin dedi bu arada adana da yaşıyorum sıcaklık 30 derecenin üstünde

A
Aaa geldiii kizz hani ayni gun dogurcaktikk guzel haberlerini bekliyorum saglicakla gelsn bebisin

Adanada olmana rağmen doktor böyle iyi dediyse bizimde normal ozaman bende o şekilde giydiriyorım bursada yaşıyorum ben ama evim sıcak oluyo baya benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…