2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
SGK'da otomatik olarak çıkıyormuş. Ben yine de yazılı aldım ama sistemden kontrol ettiler. Yasal izin başlamış dediler. Yazılı almak gerekli mi?
Çıktı varsa sorun yok, yine de bakarsın şirketin sgk şifresi ile, bir işveren onayı gerekiyor, raporlu olduğu sürece çalışmamıştır diye bir tık var, onun tıklanması lazım. Asıl önemli olan o.

Beni şimdi Doğumdan çok sonrası düşündürmeye başladı,öncekş gün eşimle ilk defa ailelerle ilgili konuştuk.. benim tahminim kv gelip Doğumdan 1 hafta 10 gün sonra gider diye düşünüyordum.. kendisi de öyle aman aman kalmaya meraklı biri değil ama eşim 40 gün kalsa falan dedi,ay Yok ne gerek var ben alışırım ilk hafta yardımcı olsun birileri yeter dedim ama maalesef eşim aynı düşünmüyor. Ve annesine gitme kal dese kv gönülsüz de olsa kalır,oğlunu hiç kıramaz.. kendisini severim ama o kadar uzun süre aynı ortamda bulunamam sanırım, gece rüyama bile girdi bu durum. Gelmiş,evde birşeyleri düzeltirken bana soruyormuş neden böyle yaptın kızım diye kadına bir patladım ,uyanınca bile yaptığımdan utandım.. şimdiden dolduruyorum galiba kendimi .

Umarım sorunsuz atlatırız bütün süreçleri

Baha'da suyun fazla derdi bugün, karbonhidratlı yemicem. Protein sebze ağırlıklı yücemi. Cuma yine kontrol var bakalım arttık.. Herkese sezeryan diyorlar artık Napalım ya olursa olsun kendimizi ve bebeği riske atmaya gerek yok, en fazla 1 hafta acısını çekeriz heralde

Kızlar benim hiç belirti yok sancı agrı falan yok gelmeyecekmi acaba doktor 41 ci haftaya gecirmicek sağlıkla gelsin insallah benim bebişin dün hareketleri azdı 1 saat yürürdüm ondanmı bilemedim bugün biraz biraz az hareket ediyor belkide Doğum kanalına mi girdi acaba kafamda deli sorular bende acaba kordonmu dolandı kıpırdayamıyormu gbi saçma sorularla bogusuyrm bugünde 1 saat yürürüm artık gelse hayırlısı ile bebişler önceden gelmesin diye dua ediyordum lavobada kan görmediğim icin hergün sükrediyordum şimdi tüh yine bişi yok diyorum ne Garp bir durum sağlıkla kucağımıza alalımda insallah ama normal konusunda çok cesaretliydim boşa gitmese bari

Kontrol.pazartesi tam dolmuş oluyor 40 hafta canım. Bakalım ne dicek ne su geliyor ne nisan. Kız bebek erken gelir demişti doktor 37. Haftada bebek kanala indiğini görünce

Bende 2 tane kv var. Biri cumartesi doğumdan önce gelip bir kaç gün kalacak. Diğeri doğum zamanı gelecek o en fazla 1 hafta kalacak, eşime söyledim yoksa sonuçları iyİ olmaz. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum kısa kalıp gitsin. Sen bunu eşinle hallet Can'ım, sütüm kesilir stres olurum gibi şeyler söyle

Kontrol.pazartesi tam dolmuş oluyor 40 hafta canım. Bakalım ne dicek ne su geliyor ne nisan. Kız bebek erken gelir demişti doktor 37. Haftada bebek kanala indiğini görünce
doktorlar bari boyle demese benim kizimda da 38 i gecmez demişlerdi simdi de oyle dediler insan beklemekten yoruluyo gucu kalmiyo

İlac niyetine

Hadi bakalım bebeklerimiz yavaş yavaş geliyorlar demekki. Allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla dilediğin gibi doğum gercekleştirirsin. Güzel haberlerini bekliyorum.

Hayırlısı olsun günün belli oldu en azindan çok sevindim allah kavustursun

Kizlar gecmisi okuyamadim.kahvaltidan sonra suyum geldi.dus aldim.hastanedeyim. cati muayenemde dar cikti. Serum aliyorum suan.bugun spinal olacagim.yalvariyorum dua edin. Cok korkuyorum...kimseye de haber vermedik.bos yere onlari bekletmeyelim diye. Esim doguma girmek istiyor.bakalim neler olacak....yazarim mutlaka.

Maşallah bu ne hız. Allah yardımcın olsun inşallah. Birazdan bebegine kavusacaksin ne güzel. Darısı başımıza

hic korkma cok kolay meraketme.dualarimiz seninle kolay bir dogumun olsun Allah saglikla kucagina versin bebisini sende bol bol dua et cnm

kizlar pompa hakkinda soranlar olmus oglumda manuel almistim ilk acilar icinde sagiyoduk goguslerim cok yara oldu benim zaten sonrasi intihap kapti ve dr kesinlikle emzirmiyceksin dedi kendi karisimi bir ilac yazdi eczane yapti sabah aksam onu kullaniuodum
o yuzden sagip verdim bi sure manuelle olmadigi icin elektrikli almak istedim lansinoh aldim iyikide almisim hic acitmiyidu sagimi cok guzel di 3 aya yakin sagip verdim ama bebek emmeyince sut azaliyo makina sagsa bile sutum gitti
almak isteyen olirsa ki bence her annede mutlaka olmali lansinohu tavsiye ederim

benim hep belimde esas agri canim.bence istahin varsa karnini doyur sıcak biseyler ic her yerini sicak tut terle hatta duzenli olursa anlariz galiba
O bahsettiğin ağrıları geçen hafta ara ara bu hafta hergun yasiyorum cnm.az sonra adet olacakmisim gibi belim kasiklarim ağrıyor terliyorum ama hala dogurmadim. Bunlar hazırlık ağrılarıymis

Canım güzel haberlerini bekliyoruz, huzurla güzel bir doğun olsun.

Can'ım Allah yardımcın olsun.. bir avazda kurtulursun hayırlısıyla inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…