Çıktı varsa sorun yok, yine de bakarsın şirketin sgk şifresi ile, bir işveren onayı gerekiyor, raporlu olduğu sürece çalışmamıştır diye bir tık var, onun tıklanması lazım. Asıl önemli olan o.SGK'da otomatik olarak çıkıyormuş. Ben yine de yazılı aldım ama sistemden kontrol ettiler. Yasal izin başlamış dediler. Yazılı almak gerekli mi?
Baha'da suyun fazla derdi bugün, karbonhidratlı yemicem. Protein sebze ağırlıklı yücemi. Cuma yine kontrol var bakalım arttık.. Herkese sezeryan diyorlar artık Napalım ya olursa olsun kendimizi ve bebeği riske atmaya gerek yok, en fazla 1 hafta acısını çekeriz heraldeBenimde dün kontrolüm vardı,ilk kez nst ye girdim,yolda kıpır kıpır olan kız orda uyudu nasıl olduysa.. aç mı geldin dediler,kendi drum baktı sonra diğer doktora da bi göstereyim dedi Yolda kızımı hissetmeseydim Emin'im çok korkardım.. Bir de nst için Doğumhanenin kapısından beni alıp eşimi almamaları çok koydu.ilk defa Doğumdan korktum sanırım
Bebek genel olarak iyi baş gelişli,önceki kontrolümde suyu fazla demişti bu sefer normal dedi,plesanta alt yerleşim ama çok problem değil dedi..en büyük sıkıntımız yine epey kilo almış.. haftaya cuma tekrar gideceğim doktor bişey demedi ama sanki böyle giderse bana da sezeryan yolları gözükecek gibi
Kontrol.pazartesi tam dolmuş oluyor 40 hafta canım. Bakalım ne dicek ne su geliyor ne nisan. Kız bebek erken gelir demişti doktor 37. Haftada bebek kanala indiğini görüncecanim kordon dolanmasi binde bir olan bisey Allah in izniyle olmaz korkma hareketlilik sanci baslatmakta degil de dogumda kolaylik sagliyor ilk kizimda neler yapmadim kac km yürüdüm sallandim gelmedi sanci ama dogumum birden ilerledi oyle iyi oldu kontrolun ne zaman benim gittigim devlet hastanesinde 40 i geçince 2 gunde bir cagiriyolar
Bende 2 tane kv var. Biri cumartesi doğumdan önce gelip bir kaç gün kalacak. Diğeri doğum zamanı gelecek o en fazla 1 hafta kalacak, eşime söyledim yoksa sonuçları iyİ olmaz. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum kısa kalıp gitsin. Sen bunu eşinle hallet Can'ım, sütüm kesilir stres olurum gibi şeyler söyleBeni şimdi Doğumdan çok sonrası düşündürmeye başladı,öncekş gün eşimle ilk defa ailelerle ilgili konuştuk.. benim tahminim kv gelip Doğumdan 1 hafta 10 gün sonra gider diye düşünüyordum.. kendisi de öyle aman aman kalmaya meraklı biri değil ama eşim 40 gün kalsa falan dedi,ay Yok ne gerek var ben alışırım ilk hafta yardımcı olsun birileri yeter dedim ama maalesef eşim aynı düşünmüyor. Ve annesine gitme kal dese kv gönülsüz de olsa kalır,oğlunu hiç kıramaz.. kendisini severim ama o kadar uzun süre aynı ortamda bulunamam sanırım, gece rüyama bile girdi bu durum. Gelmiş,evde birşeyleri düzeltirken bana soruyormuş neden böyle yaptın kızım diye kadına bir patladım ,uyanınca bile yaptığımdan utandım.. şimdiden dolduruyorum galiba kendimi.
Umarım sorunsuz atlatırız bütün süreçleri
doktorlar bari boyle demese benim kizimda da 38 i gecmez demişlerdi simdi de oyle dediler insan beklemekten yoruluyo gucu kalmiyoKontrol.pazartesi tam dolmuş oluyor 40 hafta canım. Bakalım ne dicek ne su geliyor ne nisan. Kız bebek erken gelir demişti doktor 37. Haftada bebek kanala indiğini görünce
İlac niyetineBuZlukta uzun sure saklansa da soyle bi durum var belirtmek isterim
Mesela bebegimizin simdiki sutu suanki ihtiyaclarina uygun
Mesela uc ay sonra kullanilacak olsa ayina uygun degil
Tabi bende sakladim fazla olan sutumu belki kesilirim diye ama
Kullanmadik
Evet gerçekten öyle o zamandan beri bekliyoruzdoktorlar bari boyle demese benim kizimda da 38 i gecmez demişlerdi simdi de oyle dediler insan beklemekten yoruluyo gucu kalmiyo
Hadi bakalım bebeklerimiz yavaş yavaş geliyorlar demekki. Allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla dilediğin gibi doğum gercekleştirirsin. Güzel haberlerini bekliyorum.Kizlar buraya mji yazdim esimi uyandirmaya girdim ,altimdan bisey akti hissettim. Wc ye gittim pecetem kan olmus. Aradim dr u nisanmis gelen.su gelirse,dayanilmaz agrim olursa ve regl kanamasi gibi olursa gel dedi.. cok heycanli ya, garip bisey,ped koydum simdi. Cok az girip cikan agrim var.
Hayırlısı olsun günün belli oldu en azindan çok sevindim allah kavustursunSelam canım, ben de yazmak için açtım. Sağolasın merak ettiğin için
Benim oğlan yan dönmüş, zaten kıpırdayıp duruyordu, derdi buymuş. Kafa da olmuş 10 cm. Kilosu 3580gr. Suyu azalmaya başlamış, plasenta da azıcık yaşlanmış.
Yani 12 Haziran'da sezaryen randevumuzu aldık.
NST filan yapmadı, sezaryenden önce yaparız dedi. Bir göremedim ne biçim bişimiş.
Çatı muayenesi yaptı ultrasondan önce, parmakla oranı buranı kurcalıyolar, bende açıklık çıkmadı, rahim ağzı kapalı ve sert dedi.
Ben 7. Kilomu almışım, yine un tuz şeker yasak. Günde 6 öğün yiyeceksin, az ve sık. Ekmek vs bir dilim olsa bile yeme dedi benim Nazi subayı
Anestezi şekline testle karar vereceğiz uzmanla beraber dedi.
Doğum ücreti merak eden olursa, sezaryen 5000, bebeğin ilk bakımı 1000tl civarı dediler. Bende özel sigorta var, kalan limitim çoğunu karşılıyor.
Sgk olursa 4500 liraymış fark.
Yani haftaya enikli olacağım ben de.
Maşallah bu ne hız. Allah yardımcın olsun inşallah. Birazdan bebegine kavusacaksin ne güzel. Darısı başımızaKizlar gecmisi okuyamadim.kahvaltidan sonra suyum geldi.dus aldim.hastanedeyim. cati muayenemde dar cikti. Serum aliyorum suan.bugun spinal olacagim.yalvariyorum dua edin. Cok korkuyorum...kimseye de haber vermedik.bos yere onlari bekletmeyelim diye. Esim doguma girmek istiyor.bakalim neler olacak....yazarim mutlaka.
hic korkma cok kolay meraketme.dualarimiz seninle kolay bir dogumun olsun Allah saglikla kucagina versin bebisini sende bol bol dua et cnmKizlar gecmisi okuyamadim.kahvaltidan sonra suyum geldi.dus aldim.hastanedeyim. cati muayenemde dar cikti. Serum aliyorum suan.bugun spinal olacagim.yalvariyorum dua edin. Cok korkuyorum...kimseye de haber vermedik.bos yere onlari bekletmeyelim diye. Esim doguma girmek istiyor.bakalim neler olacak....yazarim mutlaka.
O bahsettiğin ağrıları geçen hafta ara ara bu hafta hergun yasiyorum cnm.az sonra adet olacakmisim gibi belim kasiklarim ağrıyor terliyorum ama hala dogurmadim. Bunlar hazırlık ağrılarıymisbenim hep belimde esas agri canim.bence istahin varsa karnini doyur sıcak biseyler ic her yerini sicak tut terle hatta duzenli olursa anlariz galiba
Canım güzel haberlerini bekliyoruz, huzurla güzel bir doğun olsun.Kizlar gecmisi okuyamadim.kahvaltidan sonra suyum geldi.dus aldim.hastanedeyim. cati muayenemde dar cikti. Serum aliyorum suan.bugun spinal olacagim.yalvariyorum dua edin. Cok korkuyorum...kimseye de haber vermedik.bos yere onlari bekletmeyelim diye. Esim doguma girmek istiyor.bakalim neler olacak....yazarim mutlaka.
Can'ım Allah yardımcın olsun.. bir avazda kurtulursun hayırlısıyla inşallah,güzel haberlerini bekliyoruzKizlar gecmisi okuyamadim.kahvaltidan sonra suyum geldi.dus aldim.hastanedeyim. cati muayenemde dar cikti. Serum aliyorum suan.bugun spinal olacagim.yalvariyorum dua edin. Cok korkuyorum...kimseye de haber vermedik.bos yere onlari bekletmeyelim diye. Esim doguma girmek istiyor.bakalim neler olacak....yazarim mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?