2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cok tesekkurler kizlar. Ultrasonda pazartesi 3200 cikmisti dogunca 3160 cikti.cok yanilma olmadi. Boyu ayni 51 cm. Baba giremedi doguma. Emmede sikinti yok.goktug bebek tipki hayalimdeki gibi uslu bebek.veee esim cok esmer ben cok beyaz tabiki bana benziyor kelebekmrve darisi sana insallh.ameliyat kolay ama uyusmam zor oldu. Hadi darisi size.

Bu raporu almak ve şirkete vermek SGK beyanında unutulmasını engeller. Normalde bu bildirim yapıldığında, beyannameyi veren kişinin rapor döneminde çalışmamıştır diye bir kutuyu tıklaması gerekiyor.
Bu unutulursa rapor parasının alımı sıkıntıya giriyor. Ben soran arkadaşlara elinizde kağıt olsun, teslim edin ve kopyasını alın diyorum.
Emin olamıyorsan alo 170'i arayıp raporum işlenmiş mi diye sorabilirsin.

Aynısını tavsiye etmiştim :) iyi yapmışsın. Raporun olması, işlendiği anlamına gelmiyor çünkü.

Çok sevindim canım, huzurlu günleriniz olsun. Sevgiler

Allah anali babali buyutsun..normal mi dogum yaptiniz

Cokk guzell canim yaa valla birden geldi kendim dogum yapmis gibi oldum bende istiyoooruuummbol bol sutlu gunler canim annenin tepkilerinide bi ara anlat meraklardayi

Meraba bugun r attan muayne etti acilma yok dedi. Sonr lavobada hafif kAn geldi peceteye. Bu nisan olbilir mi

Meraba bugun r attan muayne etti acilma yok dedi. Sonr lavobada hafif kAn geldi peceteye. Bu nisan olbilir mi

Çatı muayenesinden sonra lekelenme ve hafif ağrı olabiliyor yinede tekrar kontrole gitmende fayda var.

Ellerimde ve ayaklarımda şişlik yoktu 2 gündür şiş ve ayak bileklerimde aynı şekilde şişti normal mi? İyice pimpirikli oldum dr yüzünden

Kızlar spinal sezeryan ve epidural ne demek oluyor farkları ne
Cnm bnm bildigim kadariyla, farkli yontemler, spinalde igne vurulan yer ile epiduraldeki farkli
Epidural daha uzmanlkk gerektiren bir uygulama
Ayilirken yani uyusukluk giderken falan sikinti yasamiyorsun, spinalde bas agrisi gibi sorunlar oluyor
Bol kahve tuketmek gerekiyor
Ben neden spinal yaptiklarini anlayamiyrm
Risk almak istemiyorlar herhalde
Bnm hastanemde epidural yapiyorlar
Ben bel agrisi sikintilari falanda yasamadim cok sukur
Bu arada bu bilgileri arkadasimin esi anestezi doktoru, o anlatmisti bana

Amanin çok degil mi. Buralar yanıyor gerçi 40 ı çıktıktan sonra daha az giydirilir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…