- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 37
Canım eve yabancı birini alacaksan ufak bir tavsiye vermeden geçemedim. Bebeğin uyuduğunda yanına al kapıyı kilitle sende uyu. Sakın bebeğe biraz bak ben yatim deme. Ne kadar kendini güvendirsede sakın unutma. Ben bu konularda çok korkuyorum.Esimde aslinda cok yoruldu benimle.
Kesinlikle isleri bana atan biri asla degil.ama iste ben dayanamiyorum.
Foruma girmedende onu dusunuyordum. Hem kimseye minnet etmem hemde bir ay beni idare etse yeter...
Herkes cocuk olunca aileler degisir cok severler falan demisti ama malesef hakli ciktim. ... kimse bir kere opmedi bebegimi;(
Ay kıyamam sana, dünyanın en çirkin bebeği olsa bile bebek sevilir. Bebeğini sevmek istemişlerdir ama var bir sıkıntı senin ailelerde. Madem öyle birşey bekleme, beklentin olmazsa birşeyler yaptıklarında şaşırıp mutlu olursun. Tut bir yardımcı en azından yaraların iyileşinceye kadar. Seni anlıyorum bebim eşimde çok titiz başak burcu bir işi çok iyi yapar ama uzun uzun yapar bir de en basit işte bile beni asistan olarak tutar. :)Esimde aslinda cok yoruldu benimle.
Foruma girmedende onu dusunuyordum. Hem kimseye minnet etmem hemde bir ay beni idare etse yeter...
Herkes cocuk olunca aileler degisir cok severler falan demisti ama malesef hakli ciktim. ... kimse bir kere opmedi bebegimi;(
Nasıl bir ses, ciğerlerden hırlama gibi mi, burundan mı geliyor?Kızlar benim bebeğim uyurken çok fazla ses çıkarıyor sürekli ses halinde bazen korkuyorum nesefmi alamıyo falan diye ama normal diyo internette araştırdım yeni doğan bebekler gürültülü uyurmuş..sizin bebekleriniz nasıl uyuyor?
Burnundan çıkarıyo sanırım hırlama değilNasıl bir ses, ciğerlerden hırlama gibi mi, burundan mı geliyor?
Ay ne zaman babalar günü benim eşiminde ilk olucak ne alsak acabaQUOTE="uzines, post: 51649024, member: 816205"]Arkadaşlar günaydın.
Birşey soracağım. Eşimin ilk babalar günü olacak şimdi. Özel olacak bir hediye almak istiyorum. Aklınızdan birşey geçiyor mu
Ahhhj canimm yaa yazmim yazmim dedim ama icimi acittin su lohusa halinle ne dim ki cok dua et canim cok cok utanmasam kalkip gelicem yanina yardima Rabbim herkese hidayet versn nedim kiEsimde aslinda cok yoruldu benimle.
Aaayyyyyyy cokkk guzel bi tabloo Rabbim bozmasin darisi basimiza bak ne guzel bi aile oldun bosver gerisini canimEki Görüntüle 2004831 Bunlar benim tostikler
O zaman dr bekletmez ilk kontrolde randevuyu verir büyük ihtimal:)Amin insalalh ama doktor beklemek istemiyor işte keşke bebek kilosu 4 ü bulucak simdiden daha fazla bekleyemeyiz diyor çatıdada darlık varmış
http://www.hediyemen.com/ilk-babalar-gunun-kutlu-olsun-yastikArkadaşlar günaydın.
Birşey soracağım. Eşimin ilk babalar günü olacak şimdi. Özel olacak bir hediye almak istiyorum. Aklınızdan birşey geçiyor mu
İnceliyeyim tatlım sağolhttp://www.hediyemen.com/ilk-babalar-gunun-kutlu-olsun-yastik
Ben de az önce bu siteden kupa, anahtarlık ve yastık siparişi verdim :)
Korkum o başka doktora mı gitsem diyorum oda öyle derse ozaman kabul ederim paşa paşaO zaman dr bekletmez ilk kontrolde randevuyu verir büyük ihtimal:)
Bizimkiler niye doğmuyor yaw peki kanala girmişmi senin bide çatına baktımı şartlar hemen hemen aynı çünkü beni bekletmeyecek geçen haftadan sinyal verdi suni sancı düşünmüyormusnzKızlar 39+5 ten merhaba,
Kontrolden geldim şimdi. Nişanım gelmişti cuma günü, ama haaala doğum belirtisi hazırlığı yokmuş.
Nst de dümdüz, ağrı samcı yok.açılma yine yok. Rahim duvarında incelme yok. Yok oğlu yok :)
Bebeğim de 3,850 gr civarıymış, büyüyo gitgide.
Bir hafta daha beklicez normal olur belki diye. Bebeğin durumu iyi diye bekleyebiliyoruz.
Cuma kontrolüm var, en olmadı önümüzdeki salı bu işi karara bağlıcakmışız.
Sanırım bana da sezaryen yolları görünüyo gibi..
Bizimkiler niye doğmuyor yaw peki kanala girmişmi senin bide çatına baktımı şartlar hemen hemen aynı çünkü beni bekletmeyecek geçen haftadan sinyal verdi suni sancı düşünmüyormusnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?