2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Biogaia diye bi damla var o iyi geliyor biraZ.yuzde yuz gecirmiyor ama biraz rahatlatiyor.birde ben bir kac damla rezene cayi veriyordum
Hatta 20 gunluk olunca 20 cc ye kadar icirebiliyorsun demisti doktor

Maşallah ne çabuk olmuş. Darısı başımıza.
İlk doğumun muydu senin?

Maşallah, Allah bağışlasın
Güle güle büyütün inşallah

Luluuu94
Ben de kantaron yağından getirttim. Bulabiliyorsanız bir deneyin bence.
Hatta doğumdan sonra şu otoban gibi olan çatlaklarıma da süreyim diyorum. Belki iyi gelir. Bebek karnımdayken sürmek istemedim ben de ama Doğumdan sonra süreceğim. Göğüs için de kullanılıyormuş, yara olursa diye özellikle onun için aldım.

Luluuu94
Kantaron yağı da zeytinyağı ile yapılıyor zaten bu arada. Kantaron çiçeğini zeytinyağı içinde bekletip yapılıyor.

Bende bir tane emzikli uyku arkadaşı vardı, onu çamaşırlarıyla yıkadım. Yastık falan yıkanır sadece şekli bozulmasın istersen düşük devirde soktırırsın. Havalar sıcak zaten kurur hemen.

Kızlar demin lavobaya diye kalktim baya bişey geldiğini hissettim hemen camasirima baktım bildiğin balgam gibi büyük bi akıntım gelmiş bu nisan mi sizce kan felan yoktu

Valla aklim almiyor diyecek bisey bulamiyrm. Seni anliyrm aslinda. Benimde esimin ailesi görmeye bile gelmedi bebegimi. Ama hic uzulmuyrm dunya tatlisi bebeklerimiz boyle guzellikler sevilmez mi. Kalplerindeki iyi niyettn suphe ediyrm boyle insanlarin

Ben sürekli kullandım hamileliğimde zeytinyağından yapılıyor sonuçta. Sizde evde de hazırlayabilirsiniz otunu bulursanız aktarlardan.

Ça
Biogaia diye bi damla var o iyi geliyor biraZ.yuzde yuz gecirmiyor ama biraz rahatlatiyor.birde ben bir kac damla rezene cayi veriyordum
Hatta 20 gunluk olunca 20 cc ye kadar icirebiliyorsun demisti doktor
Çayı bebeğe mi içiriyorsun? Sütten başka birşeyi sindiremiyorlar gerçekten faydası olur mu yoksa daha da sıkıntı yapar mı acaba?

Korkum o başka doktora mı gitsem diyorum oda öyle derse ozaman kabul ederim paşa paşa
Ben başka dr a da gittim canim. Aynısını söyledi. Rahminde hiç baski yok iki gün yürü yine açılma olmazsa bakalim dedi.

Kızlar kaşlarıma microblading yaptırmak istiyorum. Kaş kontürü gibi. Doğumdan sonra süt verirken sıkıntı olur mu sizce.

seninbenimgibi İnsan sezaryen ihtimali ve haberi alınca bir acayip oluyor, haklısın.
Ben de sabahtan beri sezaryen bakımı filan araştırıyorum, bakalım neler olacak. Sonuçta ben kendime iyi bakmalıyım ki, bebek de iyi bakılsın.
Bugün yardımcım geldi, kışlık ayakkabıları kaldırıp dolabı toparlayalım dedik, iki dakikada enerjim bitti, sanırım sezaryan bu açıdan iyi olacak. Yorgunum çünkü.
Sen nasılsın, evdesin değil mi?

@zehrayalcin87 Ben oyuncakları makinaya attım tül perde ayarında yıkandı fazla sıkılmadan.
Varsa makinada narin ayarı, onunla oluyor.
Bizim makinede narin ayarı 37 dk, haşet olmasın
durulama + sıkma var ona atsam daha iyi olcak galiba o da 17 dk
Sezeryanla ilgili önerebileceğin şeyler varsa, paylaşmanı rica ederim. Her türlü olasılığa kendimi hazırlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…