- 22 Ocak 2016
- 251
- 196
- 23
E daha 10 gün var gününün dolmasına neden bu kadar önceden bu kadar moralini bozuyorsun ki..
Kalp atışlarını beğenmiyor doktor. Yavaş normale göre

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E daha 10 gün var gününün dolmasına neden bu kadar önceden bu kadar moralini bozuyorsun ki..
Ben 34.haftamda calisamaz raporu aldim oyuzden oyle oldugunu soyledi musavir doktor bana 1gunluk rapor yazmis sadece 37.haftamda tekrar almama gerek yoktu heralde 170 i aradim sadece 32.haftamda aldigim rapor gozukiyo calisamaz raporum dogumdan sonra guncellencekmis bi yerde bi yanlislik varmiMüşavir sistemden mi bakmış onu kontrol etmek lazım. Ama 2'si görünüyorsa rapor başlangıcı, tamamen müşavirin suçu olabilir. 170'i arayıp kontrol eder misin onlarda kaçı görünüyor? Öyle kafasına göre raporlu insanı 20 eksik gün gösteremez.
Kaç çıkıyor cnm kalp atislariKalp atışlarını beğenmiyor doktor. Yavaş normale göreşimdilik bekliyor ama olmazsa başlatacak doğumu. Kendi gelsin istiyorum
Kizlar birşey sorucam size bende kızımi emzirdikten sonra mama yada sut veriyorum.ama beslenmesi yeterli mi anlayamıyorum.emziriyorum ama tam ememedigi için arkasindan 30-40 cc sut yad mama veriyorum bunu içince baska bişey istemiyor .denedim çekmiyor.siZce yeterli midir yediği.2-3 saatte bir veriyorum.internette günde 700 cc içebilir diyor bız anca yarısını iciyoruz
Kaç çıkıyor cnm kalp atislari
Oyy cnm kiyamamCanım bugün doktor yatış verdi
1 hafta hastanede kalacakmışız
2.haftaya uzayan sarılık enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı
Çok Üzgünüm minicik haliyle damar yolu açtılar
İnşallah doğumun kolay geçer
Sut derkenDoğum yapanlar gozunuz aydın allah anali babali buyutsun insallah.bekleyenler sizede Allah Sabır versin inşallah herkesin doğumu kolay olur
Sanci sankiKızlar bek ağrısı kasılma ve alta baskıyla sancı Doğum belirtisi olabilir mi yoksa normal mı ?? Çocuk aşağıya acayip baskı yapıyor
Hadi bakalim120 130larda genelde.
Bir dakika önce nişan geldi![]()
Ben işte onu unuttum:) O yüzden bugün yakındaki bir pastahaneden sipariş ettim. Normalde çikolatası iyidir, bu da iyi olur umarım.Ben hacı şerif ten sipariş verdim. Hiç yemedim çikolatasından da. İyidir inşallah
Normalde 32. Haftadan sonra alınan raporlar çalışabilir raporunu bozuyor. Bir yanlışlık gözükmüyor durum böyleyse. Yine de takip edelim, bir karışıklık olursa bana yaz olur mu?Ben 34.haftamda calisamaz raporu aldim oyuzden oyle oldugunu soyledi musavir doktor bana 1gunluk rapor yazmis sadece 37.haftamda tekrar almama gerek yoktu heralde 170 i aradim sadece 32.haftamda aldigim rapor gozukiyo calisamaz raporum dogumdan sonra guncellencekmis bi yerde bi yanlislik varmi
Tesekkurler canim 34.haftadan sonra zaten calisamaz diye ben istemistim 37 ye kadar beklemek istemedim demekki usul boyleymisNormalde 32. Haftadan sonra alınan raporlar çalışabilir raporunu bozuyor. Bir yanlışlık gözükmüyor durum böyleyse. Yine de takip edelim, bir karışıklık olursa bana yaz olur mu?
Zaten sıkıntı farklı tarih gözükmesi. Şimdi şöyle oluyor, sen raporu alıyorsun, mali müşavir beyanname verirken, rapor süresinde çalışmamıştır diye bir beyan veriyor. O linke tıklamazsa, rapor parası alınamıyor. Çözümü var ama çok uzun sürüyor. Hatta Ek-8 diye de bir beyan veriyoruz fiziki olarak SGK'ya postalıyoruz.Tesekkurler canim 34.haftadan sonra zaten calisamaz diye ben istemistim 37 ye kadar beklemek istemedim demekki usul boyleymis
Musavir dedi ki senin 37denalman gerekiyodu calisamaz raporunu dedi sen keyfi olarak 34 de aldigin icin o aradaki 3 hafta seni ucretli izinli gibi gozukceksin dedi yani 2 mayista verdi raporu 22 mayista da benim calisama raporum baslamis oldu
170 deki kadin da rapor da ve sistemde farkli tarihler gozukurse odenek alamassiniz dedi iste burda kafam karisti
Bana dedigi mayistan 10gunluk para alacaksin 3 ayin sonuna eklenecek kalan kisim dediZaten sıkıntı farklı tarih gözükmesi. Şimdi şöyle oluyor, sen raporu alıyorsun, mali müşavir beyanname verirken, rapor süresinde çalışmamıştır diye bir beyan veriyor. O linke tıklamazsa, rapor parası alınamıyor. Çözümü var ama çok uzun sürüyor. Hatta Ek-8 diye de bir beyan veriyoruz fiziki olarak SGK'ya postalıyoruz.
Mali müşavirle tekrar görüş bence, hatta mail at. Bak 170 böyle böyle dedi diye.
Ben ilke olarak rapor tarihlerini kullanıyorum, sorun yaşamamak için kendi mükelleflerimde.
BUGün benimde aşagıda baskı hissi olustu dogum yapanlar yorumlayabilir mi?Kızlar bek ağrısı kasılma ve alta baskıyla sancı Doğum belirtisi olabilir mi yoksa normal mı ?? Çocuk aşağıya acayip baskı yapıyor
Ne guzel anlatmissin ya o ani tekrar yasadim sanki ama benim carpintim baslayinca 5 dakka uyutulmusum bebegimi cikarken goremedim uyandigimda uzerini giydiriyrlardi hemen yanima getirdiler kokladim optum ellerini agladim sevincten :) keske dayanabilseydimde bebegimi cikarkende gorebilseydimİlki daha iyiydi uyuşukluk geçince yürüyen gerekiyor ilk bir kaç yürümen ağrılı sonra hafif ağrı oluyor o kadar da olacak sonuçta bir ameliyat. Uyuştuktan 1-2 dk sonra bebeği çıkardı ben daha dokunma falan hissedeceğim diye bekliyordum hemen kızımın sesini duydum. Çok güzel sonra dikiş işlemi var içe dikiş atıyorlar o yarımsaat sürüyor onda biraz sallanıyorsun ama asla acı falan hissetmiyorsunuz hiiç endişe edilecek bir.şey yok bebeğinizi görünce zaten kendinizi unutup onu izliyorsunuz bir taraftan sevinç göz yaşı döküyorsunız böyle işte çok korkar kötü hissederseniz söyledipşnizde sakinleştirici yapıyorlar kısa bir uykuya dalıyorsunuz