• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar birşey sormak istiyorum. Sanki benin koltukaltlarımın rengi hafifden koyulaştı. Yaşayan var mı?
Acaba diyorum bu pigmentler koyulaşıyor ya göbek çizgisi ve göğüs ucu koyulaşıyor onunla mı bağlantılı. Yani çok değil ama önceden dikkatimi çekmeyen şey dikkatimi çekiyor artık demek birşey var.
Yazdıktan sonra baktım da netten, normalmiş olabilirmiş ve zqmanla eski rengine dönecekmiş sanırım dediğim sebepten. Bu arada lazerle renk açılabiliyor ama elma sirkesi de etkiliymiş. Bilginize

merhaba kızlar biz de eşimle kordon kanını duyduğumuzda çok üzülmüştük. Sadece İstanbul Ankara İzmir de varmış çünkü. Biz kayserideyiz. O kadar önemli ki bence dogumumu ankarada yapmayi bile dusundum. Sonra Ankara'daki Yaşam Bankasını aradım. İlla Ankara'da olmaya gerek yokmuş. Size bir kit veriyorlarmış. Doğumdan sonra doktor kordondan kanı kolayca alıyormuş. Vallahi çok rahatladım. En çok bildiğimiz Allah korusun Lösemi ama 80 çeşit hastalıkta belki de ilerde çaremiz bu olacak. Allah her şeyden önce sağlık versin kızlar. Gebelikten mi bilmiyorum duygularım alt üst oldu yine. Allahım sen hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip et.
Benimde çok duyarlı olduğum bir konu bu. Ama hamilelik sürecinde bu konuyu doktorla konuşmayı unuttuğum için, ameliyathane de kordonu kesip götürürkerken birşey diyemedim ama içim gitti. Allah muhtaç etmesin ama ya ileride ihtiyaç duyulursa diye.

İnşallah ömür boyu hiiç ihtiyaç duymayız..

Kızlar birşey sormak istiyorum. Sanki benin koltukaltlarımın rengi hafifden koyulaştı. Yaşayan var mı?
Acaba diyorum bu pigmentler koyulaşıyor ya göbek çizgisi ve göğüs ucu koyulaşıyor onunla mı bağlantılı. Yani çok değil ama önceden dikkatimi çekmeyen şey dikkatimi çekiyor artık demek birşey var.
Canim dogum yapmadin degil mi koltuk alti kararmasi bendede var kilo aldigimiz icin ten tene temas daha fazla oluyor ve haliyle terliyrz kararmaya sebep olabilir hormonlarla da alakali olabilir. Bi hamile kaldim vücudumun tum anatomisi bozuldu sanki:)

Babalar günü hediyemiz geldi süper hızlı ve çok güzeldi. Babamız da çok beğendi. Tavsiye ederim kızlar hediyemen.Com

Ben işte onu unuttum:) O yüzden bugün yakındaki bir pastahaneden sipariş ettim. Normalde çikolatası iyidir, bu da iyi olur umarım.
Ama Hacışerif'i çok beğeniyorlar. İyidir bence.
Bugün verdim yarın yada cuma günü gelir. Pazartesiye yetişirdi. Neyse vermişsin zaten :)

Canım doğumum oldu kizim çok şükür iyi hiç güzel bi doğum hikayem olmadı .. ağrıyla hastaneye geldiğimizde 2 cm açılma varmış sevindik normal olacak diye artık 41 hafta olduğum için direk yatisim yapıldı suni sanciyla dogumu hizlandirdilar ağrılar çok siddetliydi acılmam 5 cm oldu açılma hizlansin diye iki kez iğne yapıldı nst ye bağladılar bi anda bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı 30 a kadar düştü bi ara hiç kalp atışı yoktu tüm doktorlar ebeler benim odaya koşmaya başladı acil sezeryan sesleri yükseliyordu korku endişe bise olacak diye sadece olup biteni hiç konuşmadan seyrediyordum beni apar topar ameliyata aldılar tamamen uyuttular ve uyandigimda allahima çok şükür kızım iyiydi odama gelince ağladım çok farklı bi duygu Rabbim herkese tattirsin şuan hiç hareket bile edemiyorum karnım nasıl agriyo anlatamam bebeğimı kucagimda bile tutamadım :KK43:

Kızlar iyi geceler. Haziran anneleri forumunu uzun zamandır takip ediyorum. Bende Haziran annesiyim. Sabah 8buçukta 38+2 de spinal anestezi ile kızımı kucağıma aldım Allaha şükür. Anlatmayı size borç bilirim. :kahve: anestezi iğnesi olayı çok kolay. Sizi cimcirsem inanın daha çok acır. Anında uyuşukluk başlıyor sonra yatırıyolar ameliyat başlıyor. Sıfır acı. Sadece biraz baskı ve sallantı oluyor. Bebek hemen çıkıyor. Ağlıyor diye rahatlığın arkasından ağlasammı gülsemmi şaşırıyorsunuz. Yarım saat dikiş olayı 15 dk uyandırma servisinden sonra odanızdasınız. Memeye kadar his hala yok. Ama hiç korkunç değil. 2 saat sonra karıncalanma başlıyor zaten. Ve ilk emzirme olayları falan... Ağrı kesiciler çok yardımcı... Terleme çok oldu bende. Askılı falan giymek istiyorsunuz hep. Depend kilot harika bişey. Göğüs kremi kullanılıyor illa ki. Neskafe meyvesuyu su çorba şeklinde beslenme hep sıvı... Hiç korkmayın her şey çok kolay. :dondurma: gözünüzde büyütmeyin akışına bırakın cahil olmak bu konuda,çok iyi.  Rabbim herkese yardım etsin inşaallah.

Canım doğumum oldu kizim çok şükür iyi hiç güzel bi doğum hikayem olmadı .. ağrıyla hastaneye geldiğimizde 2 cm açılma varmış sevindik normal olacak diye artık 41 hafta olduğum için direk yatisim yapıldı suni sanciyla dogumu hizlandirdilar ağrılar çok siddetliydi acılmam 5 cm oldu açılma hizlansin diye iki kez iğne yapıldı nst ye bağladılar bi anda bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı 30 a kadar düştü bi ara hiç kalp atışı yoktu tüm doktorlar ebeler benim odaya koşmaya başladı acil sezeryan sesleri yükseliyordu korku endişe bise olacak diye sadece olup biteni hiç konuşmadan seyrediyordum beni apar topar ameliyata aldılar tamamen uyuttular ve uyandigimda allahima çok şükür kızım iyiydi odama gelince ağladım çok farklı bi duygu Rabbim herkese tattirsin şuan hiç hareket bile edemiyorum karnım nasıl agriyo anlatamam bebeğimı kucagimda bile tutamadım :KK43:
Rabbim bebegini ve seni korumus hayirli omru olsun kuzunun. Bebegin iyiyse tum acilar unutuluyor.

evet benimde dogum yapacagim tarih belli oldu.12 haziran pazartesi 8 otuzda ac olarak hastanede olucaz insallah.38 arti 2 oluyor kizim kilosu 3200 du 5 haziranda bir hafta da kac giram alirsa artik.heyecan dorukta geri sayiyoruz.ben genel anestezi li olucam spinal de cok korkmustum insallah sorunsuz saglikla alirim kucagima.bazen cok korkuyorum bazen hic umurumda olmuyor dogum.bir an evvel dogurup bu koca gobekten kurtulmak istiyorum.en tirstigim da aniden sancilanmak ozellikle gece yarisi.cok agirlastim hep idrara sıkısik hissi var bebek assa baski yapiyor ve cok ittiriyor delecek sanki karnimi.
son uc gun gecmiyor sanki ya.27 aylik kizimda bizimle kalacak annem de kalacagi icin birakacak kimse yok.esim bakamaz guvenemem kizimi gozumun onunden ayiramam zaten.acaba kalan varmi kucuk cocuguyla hastanede.oda ayirtamadim oda sorunu yasadinizmi hanimlar.genis oda istiyorum dar verirlerse koparicam kiyameti.
bide sonda olayi var tabi.ben de anestezi aldiktan sonra taksinlar cok can yakiyor ya israr edicem sezeryan olanlar siz nasil taktirdiniz sonda yi.cok uzattim ya.dogum yapanlar bebeklerini gule gule buyutun yapacaklara kolay dogum diliyorum ayni zamanda kendim icinde dua istiyorum saglikla alalim kucagimuza bebislerimizi
cok heyecanliyim coookkk...

evet benimde dogum yapacagim tarih belli oldu.12 haziran pazartesi 8 otuzda ac olarak hastanede olucaz insallah.38 arti 2 oluyor kizim kilosu 3200 du 5 haziranda bir hafta da kac giram alirsa artik.heyecan dorukta geri sayiyoruz.ben genel anestezi li olucam spinal de cok korkmustum insallah sorunsuz saglikla alirim kucagima.bazen cok korkuyorum bazen hic umurumda olmuyor dogum.bir an evvel dogurup bu koca gobekten kurtulmak istiyorum.en tirstigim da aniden sancilanmak ozellikle gece yarisi.cok agirlastim hep idrara sıkısik hissi var bebek assa baski yapiyor ve cok ittiriyor delecek sanki karnimi.
son uc gun gecmiyor sanki ya.27 aylik kizimda bizimle kalacak annem de kalacagi icin birakacak kimse yok.esim bakamaz guvenemem kizimi gozumun onunden ayiramam zaten.acaba kalan varmi kucuk cocuguyla hastanede.oda ayirtamadim oda sorunu yasadinizmi hanimlar.genis oda istiyorum dar verirlerse koparicam kiyameti.
bide sonda olayi var tabi.ben de anestezi aldiktan sonra taksinlar cok can yakiyor ya israr edicem sezeryan olanlar siz nasil taktirdiniz sonda yi.cok uzattim ya.dogum yapanlar bebeklerini gule gule buyutun yapacaklara kolay dogum diliyorum ayni zamanda kendim icinde dua istiyorum saglikla alalim kucagimuza bebislerimizi
cok heyecanliyim coookkk...
Benim de 12 Haziran sabah 9da ameliyatım. Aynı gün kavuşucaz bebeklerimize. Benimki spinal olacak kısmetse. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

gercektenmi cnm ayni gun hatta ayni satte dogacak bebislerimiz cok sevindim.ikimizde saglikla alalim kucagimiza insallah ay cok heyecanli seninki kizmi erkek mi.hayirli dogumlar diliyorum saglikla insallah.

Canim dogum yapmadin degil mi koltuk alti kararmasi bendede var kilo aldigimiz icin ten tene temas daha fazla oluyor ve haliyle terliyrz kararmaya sebep olabilir hormonlarla da alakali olabilir. Bi hamile kaldim vücudumun tum anatomisi bozuldu sanki:)
Evet yapmadım henüz. Ama geçiciymiş. Bir süre sonra düzeliyormuş. Normalmiş. Aklında olsun seninde

gercektenmi cnm ayni gun hatta ayni satte dogacak bebislerimiz cok sevindim.ikimizde saglikla alalim kucagimiza insallah ay cok heyecanli seninki kizmi erkek mi.hayirli dogumlar diliyorum saglikla insallah.
Amin hepimize inşallah. Bizimki erkek. Sağlıkla gelsinler inşallah

Sanki bu hafta normal doğumluların haftası haftaya da sezeryanlıların haftası. :) 15 Haz benim günüm. Bir kaç ark daha hatırlıyorum öyle. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz :)
Benim de 12 Haziran sabah 9da ameliyatım. Aynı gün kavuşucaz bebeklerimize. Benimki spinal olacak kısmetse. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Canım benim cok sukur kizin iyi inşallah hemencecik toparlarsin. Ciktiniz mi hastaneden kac kilo dogdu prenses ismini ne koydunuz

Benim 6. Aydan itibaren hem kolaltım gem bikini bölgem koyulaşmayı geçti resmen siyahlaştı:((hamilelikten diye birşey yapmadım umarım kalıcı deeğildir

Oyy cnm kiyamam :KK43:
Insallah cabucak atlatir
Kiz bebeklerde alt degistirme ve temizlik olayini ben vurgulamistim
Cok kolay idrar yolu enfeksiyonu olabiliyorlar
Bide sarilikla birlesince kombo oldu desene
Neyse ki annesi onlarin bunyeleri cok guclu
Sen uzulme hic, canida acimiyordur yeni dogan daha o, acimaz cani
Atlatirsiniz bu gunleri
Allah beterinden saklasin
Coook gecmis olsuun

Canım o konuşmanı hatırlıyorum
Her seferinde ellerimi yıkıyorum