• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
seninbenimgibi seninbenimgibi kolay bir doğum olur inşallah.
Sabah sabah aklıma gelen şeyi sorayım hemen.
Uzman kişi görüşüne ihtiyacım var.
Bizim yeğenin kulakları pislik dolmuş. Kulak nasıl temizlenir. Belki yıkarken su şampuan kaçırmışlardır bilemiyorum ama kulal çöpü de zararlı değil mi? O işi nasıl hallederiz?

Doktoru bekliyoruz 8,30 da gelecekmiş, nst de çok hafif düzensiz ağrı çıktı. Sabah karar verilcek doğum şekline. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. Çok değişik duygulardayım. Hakkımızda hayırlısı
Güzel haberlerini bekliyoruz, nasıl olursa olsun güzel bir doğum dilerim.

Kalp atışlarını beğenmiyor doktor. Yavaş normale göre :KK43: şimdilik bekliyor ama olmazsa başlatacak doğumu. Kendi gelsin istiyorum

Anladım canım :110: Ben de herşey normalse kendini strese sokma gelir daha zaman var nasılsa dicektim. Durumu bilmediğim için tabii. İnşallah hayırlısıyla gelir miniğin bir an önce

evet benimde dogum yapacagim tarih belli oldu.12 haziran pazartesi 8 otuzda ac olarak hastanede olucaz insallah.38 arti 2 oluyor kizim kilosu 3200 du 5 haziranda bir hafta da kac giram alirsa artik.heyecan dorukta geri sayiyoruz.ben genel anestezi li olucam spinal de cok korkmustum insallah sorunsuz saglikla alirim kucagima.bazen cok korkuyorum bazen hic umurumda olmuyor dogum.bir an evvel dogurup bu koca gobekten kurtulmak istiyorum.en tirstigim da aniden sancilanmak ozellikle gece yarisi.cok agirlastim hep idrara sıkısik hissi var bebek assa baski yapiyor ve cok ittiriyor delecek sanki karnimi.
son uc gun gecmiyor sanki ya.27 aylik kizimda bizimle kalacak annem de kalacagi icin birakacak kimse yok.esim bakamaz guvenemem kizimi gozumun onunden ayiramam zaten.acaba kalan varmi kucuk cocuguyla hastanede.oda ayirtamadim oda sorunu yasadinizmi hanimlar.genis oda istiyorum dar verirlerse koparicam kiyameti.
bide sonda olayi var tabi.ben de anestezi aldiktan sonra taksinlar cok can yakiyor ya israr edicem sezeryan olanlar siz nasil taktirdiniz sonda yi.cok uzattim ya.dogum yapanlar bebeklerini gule gule buyutun yapacaklara kolay dogum diliyorum ayni zamanda kendim icinde dua istiyorum saglikla alalim kucagimuza bebislerimizi
cok heyecanliyim coookkk...
Bu konulari hastanenle mutlaka konusmAlisin bence
Sonda uygulamasi ve dogum sonrasi oda tahsisi hastaneye gore degisiklik gosteriyor

Canım o konuşmanı hatırlıyorum
Her seferinde ellerimi yıkıyorum
Temizliğini Önden arkaya doğru yapıyorum
Islak mendil hiç kullanmadım
Unibaby saf sulu mendil leri ile temizledim
İpek temizlenme pamuğu ile kuruladım
Bir buçuk iki saatte bir değiştirdim altını
Nerede hata yaptım anlamadım
Doktor sizin kadar titiz olmayan annelerin bebekleri yakalanmayabiliyor dedi
Gerçekten sakınan göze çöp batıyor
Neyse bu da geçecek inşallah.
Dogrudur cnm
Tam hakim dgilim konuya kizim olnadigi icin ancak cok yasanan bi durum oldugunu biliyrm
DedigIn gibi hic dikkat etmeyene olmuyordur belki bisi
Senin kuZu hassas olabilir
Gececek insallah

Kizlar tecrubelianneler nebf nebf eshma eshma nutellaa32 nutellaa32 Cgkfte Cgkfte D Degemen vs
Bana akil verin lutfen mala bagladim
Esim hasta oldu
Oglumabulasti
Hapririp duruyordu aksam
Su an hafif atesi var
Tam dogum zamanii
Kisa surede toparlamasi lazim
Ne yapsam
Cnm cok sikildi
Bende hasta olmaktan korkuyorum

Back
X