Arkadaşlar hiç giremedim foruma. Pazar günü doğum yaptım. Cumartesi akşamı sancılarım başladı hastaneye gittik açılmam yoktu. Yatışım yapıldı sabaha kadar sancı çektim ama hiç açılmam olmadı. Öğleden sonra 12 gibi doktorum geldi açılmam yine yoktu ultrasonda baktı, 2700 gözüküyo, nst de kalp atışı yavaş yorulmuş bu bebek normali kaldıramaz dedi. 1 saat içinde acil sezeryana alındım. Genel anestezi olmak zorunda kaldım. Bebeğim 2890 doğdu öyle minik ki. Ama çok şükür sağlık problemi yok. Gelişim geriliğinden dolayı önlem olsun diye en başta küvezde tutmuşlar doğduktan sonra 3-4 saat. Ben o arada uyanıp bebeğim nerde bişey mi oldu diye ağlayınca beni yine uyutmuşlar bikaç kez. Sonra bebeğimi getirip göğsüme koymuşlar emzirmişim ama ben narkozdan dolayı hiç hatırlamıyorum

zaten ilk 2 gün hastanede kızıma annem ve eşim baktı diyebilirim. İnanılmaz ağrım oldu ağladım hep. Gaz sancım omzum ve kaburgalarıma vurdu yalvardım ağrı kesici diye. Sütüm gelmedi bebeğime 2 gün mama verdiler

neyseki strestenmiş. Eve gelip duş alınca geldi sütüm. Ama bebeğim çok küçük olduğu için ağzı minik mememi tam olarak alamıyo yarısını falan alıyo o yüzden meme ucum yara oldu. Göğüs kremi ve kalkanıyla düzeldi. Çok ödemim vardı ayaklarım davul gibi oldu doktorum maydonoz suyu iç dedi işe yaradı indi bugun. Ama yara yerim hala çok kötü acıyo. Gece bebeğim ağladığında kalkarken canımın acısından gözümden yaş geliyor ve çok hızlı hareket edemediğim için bebek baya çenesi titriyor ben kalkıp kucağıma alıp memeye koyana kadar. Ama buna da şükür bebeğim sağlıklı doğdu ya gerisi önemli değil. Şimdi kilo aldırmaya çalışıyorum bebeğe ama ilk kontrolde almamış gözüküyodu. Sanırım göğsümü emiyo ama tam olarak süt gitmiyo. Yine de şimdilik mama takviyesi vermedi doktor cumartesi gene çağırdı o zaman karar vericek. Doğum bekleyen arkadaşlar umarım en kısa zamanda siz de kavuşursunuz bebeklerinize. Deneyimli anneler size sorum olucak benim bebek yeşil kaka yapıyor aranızda bunu yaşayan oldu mu ? Bir de uyurken bi anda korkmuş gibi irkiliyo sıçrıyo elleri ayakları titriyo bu normal mi ?