• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hastaneye yatırdılar bebeğimi... sarılık değeri 24 çıktı... doktorlar inanamadı en fazla 11-12 bekliyorlardı bebeğimin görüntüsüne göre... fototerapi alıyor şimdi. Kan uyuşmazlığının bir alt çeşidinden şüpheleniyorlar. Nokur dua edin bize

Hastaneye yatırdılar bebeğimi... sarılık değeri 24 çıktı... doktorlar inanamadı en fazla 11-12 bekliyorlardı bebeğimin görüntüsüne göre... fototerapi alıyor şimdi. Kan uyuşmazlığının bir alt çeşidinden şüpheleniyorlar. Nokur dua edin bize
allah şafi ismi ile şifa versin inşallah

İyiyim cok sukur
Emzirme ugrasmalari devam ediyor
İlk dogumumdaki kadar dikislerim acimiyor
Ama uyuyamiyrm hic :KK43:
Yoruldum yaa valla
Canim kolay gelsin Allah yardimcin olsun nasil gidiyor iki cocuklu hayat?
Dun biz besigi kurduk hosuna gitti oglumun degisik geldi icine girmek istedi hemen :-)korkuyorum valla bebegin de yanina yatmak isterse diye tahminimdrn daha zor olacak gibi senin oglun nasil ne tepki veriyor kardesine

Çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inş

Çok çok geçmiş olsun.
Dua edeceğim gözde bebek için.
Rabbim tez zamanda iyileştirsin.
Habersiz bırakma.

Parol yada minoset kullanabiliyosun canım

Bende geçen dayanamadım parol içtim iyi geldi
Çok sağol canım şimdilik iyi ama parol aldırayım ne olur ne olmaz dayanabildiğim kadar dayanayım
Dün benim de migrenim tuttu sezeryan sonrası verdikleri ağrı kesici yi içtim
Evet benim de aklıma geldi yarısı duruyor hapların

Allah şifa versin inşallah

Kızlar dün ev boşaldı.
Dün 18.30 itibariyle kızımla baş başa kaldık.
Bugün eşim de işe başladı.
He bir de dün akşam göbeği düştü kızımın.
11.gün düşmüş oldu bu durumda.

Dün çok ağladım kızlar.
O kadar çok ağladım ki kayınvalidemi bugün aradığımda bana ağlamamam gerektiğini, eğer üzersem kendimi sütümün kesileceğini söyledi.

Ağlama sebebim öz annemin alınganlıkları sonucu dün aniden evi terk edip kimseyle vedalaşmadan gitmesi.
Eşime karşı çok mahçup oldum.
Peşine yolladım durağa bırakması için.
Eşimle Bile vedalaşmamış.
Ne bir saygısızlık yaptım.
Ne de başka bişey.
Of kızlar çok dertliyim.
Kızımı tek başıma yıkamaya cesaretim yok.
Hafta sonunu bekleyip kayınvalideme gidip orada yıkayım diyorum.
Tek başına yıkayanınız oldu mu bebeğini ?

Kızlar dün ev boşaldı.

Dün çok ağladım kızlar.
O kadar çok ağladım ki kayınvalidemi bugün aradığımda bana ağlamamam gerektiğini, eğer üzersem kendimi sütümün kesileceğini söyledi.

Ağlama sebebim öz annemin alınganlıkları sonucu dün aniden evi terk edip kimseyle vedalaşmadan gitmesi.
Ne de başka bişey.
Of kızlar çok dertliyim.
Youtubdan yıkama videoları izle inan cok cesaretleneceksin. Ben ilk bebegimde cok korkuyıdum. Üç aylık olana kadar komsum yıkadı. Çünkü kızım cok aglıyodu ve bayılacak korkusu hep oluyodu. İkincide daha tecrübeli ve cesaretliyim.

Akşam eşini bekle birlikte yıkayın canım. Hiç korkma biiznillah bişi yokkı @TuruncuHayal böle böle alışacaksın inşallah kendin yapmaya. Bende annemde uzun süre kaldım ilk hamileliğimde ama bunda kimseyi istemiyorum iki çocuk olmasına rağmen. Göbeği de düşmüş zaten. Yıka ki rahatlasın bebekte

Kızlar dün ev boşaldı.

Dün çok ağladım kızlar.

Ne de başka bişey.
Of kızlar çok dertliyim.
Bende tek başıma yıkamadım ama zor değil canım kendine güven eşin gelince su döksün sende yıka youtube'da videolar var benim bi üst katta eltim var o geliyor beş dk günaşırı yıkıyoruz ama bide tek başıma yıkamak istiyorum ilk çocuk olmasına rağmen

Kızlar bugün bebeği kontrole götürdük sarılığı bitmiş çok şükür ama Bebek çok az kilo almış. Yalnızca anne sütü ile mi besleniyor dedi yetmediğini mama takviyesi verdiğimi söyledim. Madem mama veriyorsun azar azar verme verdin mi 40 cc den aşağı verme deri. Ben mama vermenin suçluluk hissi ile azar azar veriyordum kızlar siz de aynı hataya düşmeyin benim gibi. Veriyorsanız tam verin de bebiş doysun

Back
X