- 15 Aralık 2012
- 1.090
- 1.371
- 133
Dün benim de migrenim tuttu sezeryan sonrası verdikleri ağrı kesici yi içtimKızlar dişim ağrıyor ağrı kesici kullansam olmaz dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün benim de migrenim tuttu sezeryan sonrası verdikleri ağrı kesici yi içtimKızlar dişim ağrıyor ağrı kesici kullansam olmaz dimi
allah şafi ismi ile şifa versin inşallahHastaneye yatırdılar bebeğimi... sarılık değeri 24 çıktı... doktorlar inanamadı en fazla 11-12 bekliyorlardı bebeğimin görüntüsüne göre... fototerapi alıyor şimdi. Kan uyuşmazlığının bir alt çeşidinden şüpheleniyorlar. Nokur dua edin bize
Canim kolay gelsin Allah yardimcin olsun nasil gidiyor iki cocuklu hayat?İyiyim cok sukur
Emzirme ugrasmalari devam ediyor
İlk dogumumdaki kadar dikislerim acimiyor
Ama uyuyamiyrm hic
Yoruldum yaa valla
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inşHastaneye yatırdılar bebeğimi... sarılık değeri 24 çıktı... doktorlar inanamadı en fazla 11-12 bekliyorlardı bebeğimin görüntüsüne göre... fototerapi alıyor şimdi. Kan uyuşmazlığının bir alt çeşidinden şüpheleniyorlar. Nokur dua edin bize
Hadi gozun aydin canim enikle size saglikli gunler diliyorumHanımlar selam, çıktık biz enikle iyiyiz. Toparlanayım yazacağım. Hepinize sevgiler.
Çok çok geçmiş olsun.Hastaneye yatırdılar bebeğimi... sarılık değeri 24 çıktı... doktorlar inanamadı en fazla 11-12 bekliyorlardı bebeğimin görüntüsüne göre... fototerapi alıyor şimdi. Kan uyuşmazlığının bir alt çeşidinden şüpheleniyorlar. Nokur dua edin bize
Hadi gözün aydın.Hanımlar selam, çıktık biz enikle iyiyiz. Toparlanayım yazacağım. Hepinize sevgiler.
Parol yada minoset kullanabiliyosun canım
Çok sağol canım şimdilik iyi ama parol aldırayım ne olur ne olmaz dayanabildiğim kadar dayanayımBende geçen dayanamadım parol içtim iyi geldi
Evet benim de aklıma geldi yarısı duruyor haplarınDün benim de migrenim tuttu sezeryan sonrası verdikleri ağrı kesici yi içtim
Allah şifa versin inşallahHastaneye yatırdılar bebeğimi... sarılık değeri 24 çıktı... doktorlar inanamadı en fazla 11-12 bekliyorlardı bebeğimin görüntüsüne göre... fototerapi alıyor şimdi. Kan uyuşmazlığının bir alt çeşidinden şüpheleniyorlar. Nokur dua edin bize
Hadi bekliyoruz güzel haberleri..Hanımlar selam, çıktık biz enikle iyiyiz. Toparlanayım yazacağım. Hepinize sevgiler.
Bizim ilk bebeğimiz birde..razamanın yorgunluğuna veriyorum şimdilik ramazandan sonra nasıl olcak çok merak ediyorumYok canım hepsi öyle değildir ama benimki hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım.![]()
Youtubdan yıkama videoları izle inan cok cesaretleneceksin. Ben ilk bebegimde cok korkuyıdum. Üç aylık olana kadar komsum yıkadı. Çünkü kızım cok aglıyodu ve bayılacak korkusu hep oluyodu. İkincide daha tecrübeli ve cesaretliyim.Kızlar dün ev boşaldı.
Dün 18.30 itibariyle kızımla baş başa kaldık.
Bugün eşim de işe başladı.
He bir de dün akşam göbeği düştü kızımın.
11.gün düşmüş oldu bu durumda.
Dün çok ağladım kızlar.
O kadar çok ağladım ki kayınvalidemi bugün aradığımda bana ağlamamam gerektiğini, eğer üzersem kendimi sütümün kesileceğini söyledi.
Ağlama sebebim öz annemin alınganlıkları sonucu dün aniden evi terk edip kimseyle vedalaşmadan gitmesi.
Eşime karşı çok mahçup oldum.
Peşine yolladım durağa bırakması için.
Eşimle Bile vedalaşmamış.
Ne bir saygısızlık yaptım.
Ne de başka bişey.
Of kızlar çok dertliyim.
Kızımı tek başıma yıkamaya cesaretim yok.
Hafta sonunu bekleyip kayınvalideme gidip orada yıkayım diyorum.
Tek başına yıkayanınız oldu mu bebeğini ?
Bende tek başıma yıkamadım ama zor değil canım kendine güven eşin gelince su döksün sende yıka youtube'da videolar var benim bi üst katta eltim var o geliyor beş dk günaşırı yıkıyoruz ama bide tek başıma yıkamak istiyorum ilk çocuk olmasına rağmenKızlar dün ev boşaldı.
Dün 18.30 itibariyle kızımla baş başa kaldık.
Bugün eşim de işe başladı.
He bir de dün akşam göbeği düştü kızımın.
11.gün düşmüş oldu bu durumda.
Dün çok ağladım kızlar.
O kadar çok ağladım ki kayınvalidemi bugün aradığımda bana ağlamamam gerektiğini, eğer üzersem kendimi sütümün kesileceğini söyledi.
Ağlama sebebim öz annemin alınganlıkları sonucu dün aniden evi terk edip kimseyle vedalaşmadan gitmesi.
Eşime karşı çok mahçup oldum.
Peşine yolladım durağa bırakması için.
Eşimle Bile vedalaşmamış.
Ne bir saygısızlık yaptım.
Ne de başka bişey.
Of kızlar çok dertliyim.
Kızımı tek başıma yıkamaya cesaretim yok.
Hafta sonunu bekleyip kayınvalideme gidip orada yıkayım diyorum.
Tek başına yıkayanınız oldu mu bebeğini ?