• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeği hala emmeyen var mı, ben hala sağarak veriyorum pes etmedim ama bu gidişle etmek zorunda kalacağım. sütünüz bi sağımda kaç cc oluyor
Ben varım canım az önce kan ter içinde kaldım silikon uçla azcık emdi..değişiyor sağarak bazen 60 bazen sabahları daha çok oluyor

Mama veren arkadaşlar bebeğiniz kaç günlük ve ne kadar mama veriyorsunuz?benim oğlum 19günlük ilk hafta doktor 45cc vermemi söyledi şıann 45yetmiyor sütte veriyorum gündüz

21 günlük ve 60 cc veriyorum 2-3 gündür
Daha önce 30 cc veriyordum ama artik 30 cc yetmiyor 60 cc yapıyorum bazen hepsini iciyor bazen 50 cc falan.

Kızlar bebeği hala emmeyen var mı, ben hala sağarak veriyorum pes etmedim ama bu gidişle etmek zorunda kalacağım. sütünüz bi sağımda kaç cc oluyor

ben varım.. bazen emiyor bazen emmiyor
mesela şimdi yarım saat uğraştım meme alması için ..almadı ağzından sütler taşıyor yutmuyor

süt ise değişiyor
bazen ikisini sağınca 30 cc çıkıyor
yani bir öğünlük süt bazen bekleyince 60 cc değişiyor yani
sütün birikme süresine göre

Kızlar emzirirken iki göğsünüzüde veriyomusunuz bir seferde ben birini veriyorum acaba yalnışmı
.

Ben ikisini de veriyorum ikiside verilmeli dedi doktor 15 er dakika

Merak ettigim bi konu var
Dogum fotolarina bakiyrm
Dogum
Yapan hatunlarin fistik gibi
Kendime bakiyrm, sanci cekmekten dunya umrunda degil, saclarim berbat, dudaklarim sismis, yuzum kizarmis, gozlerimin alti mor
Cok cirkinim:)
Nasil guzel olabiliyorlar yahu?
O an en son dusundugum sey guzeligim zaten

Bi ben mi boyleyim
Siz guzelmisiniz hadi itiraf edin:p

İlkte ben öyleyim makyajlı girdim doğuma.suni sancı ve epidural olunca makyaj falan bozulmadı

İkincide bir buçuk gün sancı çektim bide çok agladim o sebeple fotoğraflarda bitap bitap haldeyim
Sen birde kendi sancinla dogum yaptın seninki normal olan
Ben varım canım az önce kan ter içinde kaldım silikon uçla azcık emdi..değişiyor sağarak bazen 60 bazen sabahları daha çok oluyor

En son msj ımı yazdıktan sonra eşim geldi eve. Hastaneye sonucu almaya gitmişti.
Sonuç daha kötü çıktı geçen haftadan.
Bu defa 66 çıkmış sonuç :KK43:
Üst sınır 11 olmalıymış :KK43:((((((
Dr marmara üni çocuk endokrinoloji bölümüne acilden giriş yapın hemen demiş.
EşimLe apar topar gittik hemen.
Bir sürü şey yaşadım orada.
Kızımın iki elinin üstü de morardı kan alındığı için.
Dosya açtılar ve hiç iç açıcı şeyler söylemediler.
Ultrasonla troidlerine baktılar.
Normal çıktı.
Ama kan değeri aşırı yüksek olduğu için ilaç tedavisine başladı Dr.
Sabah aç karnına suda eritip içir ve 45 dk aç kalsın sonra Besle dedi.
3 hafta sonra yine randevu verdiler.
Benim masum meleğim ömür boyunca 14 günlükten başlayıp hep ilaç mı içecek ?
Bugün çok ama çok zor bir gündü benim için.
Kafam allak bullak.
Doğum yaptığım hastanede a dan Z ye muayeneden geçti benim kızım.
Eğer bir sorun olsaydı orada da çıkmaz mıydı ?
Çünkü benim yanımda sanki ben yokmuşum gibi konuşuyorlar benim kızım hakkında.
Yok down sendromluya benzetmiş miş. Öteki yok ne alaka diyor. Bu sefer bi diğeri göbek deliğine bakıp göbek fıtığı bu diyor.
Bıngıldağındaki kemik yapısına bile kulp bulundu. Ve TSH yüksekliğinde zeka geriliği olurmuş o yüzden bizi direk acile yönlendirmiş Dr.
Daha bi sürü şey çok yoruldum kalben yıprandım tavırlarına.

Allah a tevekkül ediyorum.
Herşey bir sınav evet.
Benim de sınavım sanırım bu olacak 3 haftada 1 sürekli minicik ellerinden damar yolu açılıp kan alınması.

Canım Allah şifa versin mübarek günlerde. Allah herkesin evladını korusun. Herşey geçecek merak etme. Dualarimiz minik kizinla.

Kızlar ben pzt doğum yaptım. Yok zor bir doğumdu. Sezeryana dönmek durumunda kaldık. Süt mucadelesi veriyoruz. Ayrintilari vakit buldukça yazayım. Yarım saatte bir uyanan bi minik adamla uğraşıyorum. beatrices beatrices ve diğer arkadaşlar da doğum yaptı inş. lilipit lilipit sağol sorduğun için. Bi ara inş geçmişi okuyabilirim .

Merak ettigim bi konu var
Dogum fotolarina bakiyrm
Dogum
Yapan hatunlarin fistik gibi
Kendime bakiyrm, sanci cekmekten dunya umrunda degil, saclarim berbat, dudaklarim sismis, yuzum kizarmis, gozlerimin alti mor
Cok cirkinim:)
Nasil guzel olabiliyorlar yahu?
O an en son dusundugum sey guzeligim zaten
Bi ben mi boyleyim
Siz guzelmisiniz hadi itiraf edin:p
Hayır tabiki koca bir surat şişko bir.vücut hazırlıksız yakalandığım için fönsüz bir saç sıfır makyaj solgun bir yüz nasıl güzel görünsün bu kadın

En son msj ımı yazdıktan sonra eşim geldi eve. Hastaneye sonucu almaya gitmişti.
Normal çıktı.
Kafam allak bullak.
Yok down sendromluya benzetmiş miş. Öteki yok ne alaka diyor. Bu sefer bi diğeri göbek deliğine bakıp göbek fıtığı bu diyor.
Bıngıldağındaki kemik yapısına bile kulp bulundu. Ve TSH yüksekliğinde zeka geriliği olurmuş o yüzden bizi direk acile yönlendirmiş Dr.

Herşey bir sınav evet.
Benim de sınavım sanırım bu olacak 3 haftada 1 sürekli minicik ellerinden damar yolu açılıp kan alınması.
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah düzelecektir üzme kendini sütün kesilmesin bebeğini güzelce besle büyüt. O hemşirelerin de ağzının payını verseydin keşke onlar işlerinden dolayı mıdır nedir ruhsuz ve soğuklar hepsi için geçerli değil tabi. Ama çoğunlukla öyleleri ile karşılaştım.

lilipit lilipit alemsin vesselam :KK49:hastanede bizim de foto çekimi vardı paketin içinde, Doğumdan sonraki gün için randevu vermişlerdi... kadın çekim için geldiğinde eşim de ben de vazgeçtik... çünkü aynen dediğin gibi uykusuz gözler, bakımsız suratlar pek de hoş birer anı olarak kalmayacaktı... kendine gelebilmen için bir kere duş kesin şart ama ameliyatın ilk günü de o olmuyor anacım... neyse yalnız değilsin yani :dua: eve gelir gelmez duş yapınca kendime gelebilmiştim ben, evde çekindik fotoları da sonrasında...

Biz bugün 19 günlük olduk, yarı kırkmış :halay: ne kırkmış arkadaş, herkesin ağzında walla... fenalık geldi... "kırkın çıksın bi" ile başlayan cümleler silsilesi... :KK47: neyseki hiçbirini dinlemeyip 5.gün kontrolüne gittiğimizde kahve içmeye giderek bozduk bu oyunu :rapci:ardından sarılık kontrolleri için 1-2 kez daha hastaneye gittik sonrasında da yemek falan yedik her çıkışta... en son Pazartesi okula gittik kızımla... 3-4 saat dışarıda olmakta sıkıntı yok şimdilik... en büyük dert arabadaki sıcak... klima açamıyoruz haliyle, bir de trafik sıkışırsa bunalıyor evlatçık sıcaktan pusette...
buna bir çözüm bulan var mı kızlar...?

evet takmamaya çalışıyomda kalp kırılcak sonunda elimde değil onlarda evlat gibi benim için hatta biri dedi ki sen kedilere zafın var zarar versede saklamaya çalışırsın yuh dedim ya canavar mı var evimde herkez kendine baksın zararın nerden geleceğini kimse bilemez
İyi demişsin valla.

21 günlük ve 60 cc veriyorum 2-3 gündür
Daha önce 30 cc veriyordum ama artik 30 cc yetmiyor 60 cc yapıyorum bazen hepsini iciyor bazen 50 cc falan.

60 cc mi bebeklerimizin günü aynı
ben bebeğimi aç mı bırakıyorum acaba?
kaç saatte bir besliyorsun? o kadar sütün olması için kendin ne yiyorsun?

Normal çıktı.
Kafam allak bullak.

Herşey bir sınav evet.
Çok geçmiş olsun cnm rabbim acil şifa versin inş

Kızlar ben pzt doğum yaptım. Yok zor bir doğumdu. Sezeryana dönmek durumunda kaldık. Süt mucadelesi veriyoruz. Ayrintilari vakit buldukça yazayım. Yarım saatte bir uyanan bi minik adamla uğraşıyorum. beatrices beatrices ve diğer arkadaşlar da doğum yaptı inş. lilipit lilipit sağol sorduğun için. Bi ara inş geçmişi okuyabilirim .

canım gözün aydın Allah analı babalı büüyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Bebek ilk iki gün maşallah çok az ağlıyordu. Kaka yaptığında altını değiştiriyorduk susuyordu. Acıkınca memeyi alıyordu herşey çok güzeldi. Ama sonraki 2 günde bebek uyanmıyor, memeyi almıyor, kilo kaybı yaşıyor, sürekli ağlıyor susmuyor. Hırıltılı nefes alıp vermeye başladı artık koşa koşa hastaneye geldik küveze aldılar. Ciğerlerinde sorun yok tek sorunu beslenememek. Bugün emzirmeye geldik, bir gögsümden emdi diğerini emmedi gayet iyi görünüyprdu. 2. Defa girdiğimde yine emmedi, ağlama krizi yine devam ediyor. Sürekli ağlıyor me yaparsak yapakım geçmiyor. 2 gündür kaka yapmadı, ilk iki gün yapmıştı. Kaka yapmaması sorun değil dediler. Şımarıklık yapıyor bizimkisi galiba. Sizinkilerin aplaması ne alemde

canım çok geçmiş olsun. Küvezde biraz toparlar da tekrar evine döner inşallah kuzucuğun..
ilk günler beslemek gerçekten çok zor oluyor..

@TuruncuHayal geçmiş olsun..
seni ne kadar iyi anlıyorum inan
benim kızımı da delik teşik ettiler hastanede
ağlaya ağlaya bir hal oldum küçük elleri mosmor
en son ayaktan damar yolu açacaklardı izin vermedi
açılmış damar yolundan küçük küçük serumlar gitsin dedim

tsh için bizim de tahlil yapıldı.. kötü çıkmadı ama çıksaydı endokrin uzmanına gitmemiz gerektiğini söylemişti

inşallah şu mübarek ay hatrına bebeğin tez zamanda şifa bulur..annesin dayanamıyor yüreğin ama kuzucuğunun en çok sana ihtiyacı var moralini yüksek tutmaya çalış sütün gider Allah korusun..

Kadın doğum doktoru da 45 günlük olunca kontrolle çağırdı normal doğumda rahim ağzında yara olabilir mis ona bakicak
45 gunluk olunca ilişki serbest artık dedi
Birde ben başka gebelik düşünmedigimi soyleyince spiral takariz dedi
Sizce spiral iyi mı çevrenizde kullanan varmi

annem kardeşime spiralle hamile kaldı
kuzenim de 3. kızına spiralle hamile kaldı
yani kayma durumu olunca koruma ortadan kalkıyormuş
tabi herkeste durum aynı olacak diye bir kural yok

İyi akşamlar kızlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Rabbim doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarıma kolay doğum nasip etsin inşallah hep dua ettim. Bol bol sütümüz olsun diyede. Çok zordu ama yavrumu kucağıma aldığım o an herşeye değerdi. Şimdi aşk yaşıyoruz :KK200:

Back
X