2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sabahtan beri gogsumde uyumak isteyen bi bebegim var. Uyuyor uyanikta degil ama yataga koydugum anda sanki bosluktan asagi birakmisim gibi ellerini acip ciglik atiyor niye ki ya. Yorulmaya basladim uyuyor olmasina seviniyrm en azindan birimiz dinleniyrz ama niye boyle yapiyor ki hic yapmazdi.

bebeğin hep mi yüzüstü yatıyor canım, benimki başka türlü uyumuyor da yalnız değilimdir diye sevineceğim evet dersen
Yok canım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor. Ben gazını çıkarsın diye biraz yatırıyorum öyle. Mıkırdanmaya başlayıncada döndürüyorum. Senin kuzu benim gibi yüzüstü yatmayı çok seviyor demekki

Benim oğlanda genellikle memede uyuyor ben dalmadan yatırmıyorum hatta hemen ayağıma alıp birazda orda uyutup sonra yerine yatırıyorum. Yoksa gündüzleri mümkün değil uyumuyor

evet ama şu malum susmayan çevreden çok tepki alıyorum neden yüzüstü yatırıyorsun, kafası yamuk olacak yok gece boğulacak, yok sebepsiz ölümler yüzüstünden oluyor filan. Başını dödürmede hiçbir sorunu yok oysaki boğulma riski sıfır

Pttye yatan doğum parası için nereye nasıl başvuruyoruz? Bir de ne kadar yatıyor? Çok cahilim yaw.

Allah kolaylik versin..heyet raporu dusunmuyor musun??bana yrm gun yasasi pek mantikli gelmiyor nedense..giyin soyun cik gel vs..tam gune yakin gider gibi..bi de hic baslayasim yok..
CNM rapor almayi ben etik bulmuyrm
Yerine ucretsiz izin almak lazim
Maasim dusuk olsa ucretsiz dusunebilirim ama maasim 5500 tl civari
Yarim gun git gel bisey degil hemde para kazanicam

BU arada ben bankaciyim, 8.30 cikar 13.00 evde olurum
YOnetici kadrosundayim

Son düzenleme:
Canım maşallah sen büyütmüşsün büyüdükçe nasıl zorluğu arttı biraz daha rahatlamadin mi mesela gaz sancısı bittimi uykunu alabiliyor musun ne biliyim ilk aylar mi zordu şimdi mi zor biz büyüsün artık gezmelere gidelim diye gözüne bakıyoruz

Benim oğlanda genellikle memede uyuyor ben dalmadan yatırmıyorum hatta hemen ayağıma alıp birazda orda uyutup sonra yerine yatırıyorum. Yoksa gündüzleri mümkün değil uyumuyor
O kadar dalgin uyuyorki anlamiyorum nasil yataga koyar koymaz uyaniyor. Saatler gecti koltuga uzandim kucagimda uyuyor bakalim nereye ladar dayanacagim

Gece ben yüzüsti yatırmıyorum, uyku sarhoşu yüzünü yastığa çevirir allah korusun, o riski alamam.
Gündüz yatırıyorum gözümün önünde uyurken.

Bu yarım gün çalışma, herkes için geçerli mi ? Çalışanın isteğine mi bağlıdır? Bende araştırayım bu işi.. rapor derken nasıl alıyorlar onuda anlamadım açıkçası, bir sorun yksa nasıl hastane o kadar süre rapor veriyor mad1410

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…