- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Yok canım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor. Ben gazını çıkarsın diye biraz yatırıyorum öyle. Mıkırdanmaya başlayıncada döndürüyorum. Senin kuzu benim gibi yüzüstü yatmayı çok seviyor demekkibebeğin hep mi yüzüstü yatıyor canım, benimki başka türlü uyumuyor da yalnız değilimdir diye sevineceğim evet dersen
Benim oğlanda genellikle memede uyuyor ben dalmadan yatırmıyorum hatta hemen ayağıma alıp birazda orda uyutup sonra yerine yatırıyorum. Yoksa gündüzleri mümkün değil uyumuyorSabahtan beri gogsumde uyumak isteyen bi bebegim var. Uyuyor uyanikta degil ama yataga koydugum anda sanki bosluktan asagi birakmisim gibi ellerini acip ciglik atiyor niye ki ya. Yorulmaya basladim uyuyor olmasina seviniyrm en azindan birimiz dinleniyrz ama niye boyle yapiyor ki hic yapmazdi.
evet ama şu malum susmayan çevreden çok tepki alıyorum neden yüzüstü yatırıyorsun, kafası yamuk olacak yok gece boğulacak, yok sebepsiz ölümler yüzüstünden oluyor filan. Başını dödürmede hiçbir sorunu yok oysaki boğulma riski sıfırYok canım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor. Ben gazını çıkarsın diye biraz yatırıyorum öyle. Mıkırdanmaya başlayıncada döndürüyorum. Senin kuzu benim gibi yüzüstü yatmayı çok seviyor demekki
Ben adet oldum sütüm de kesilmedi... niye ki kesiliyormuymuş adet oluncakızlar aranızda sütü kesilmeden adet gören var mı
Sür kesilince adet başlar diyorlardı ama benim de kesilmedi korktum kesiliyor muyum diye, yalnız değilmişim çok şükürBen adet oldum sütüm de kesilmedi... niye ki kesiliyormuymuş adet olunca
Pttye yatan doğum parası için nereye nasıl başvuruyoruz? Bir de ne kadar yatıyor? Çok cahilim yaw.Biz olmuştuk hiçbir belirti yoktu doktor kontrol amaçlı yaptırınca anladık.
Canim bende memurum.Bizde maaş tam yatiyor zamaninda SGK li olanlar maaşlarini biraz kesintili olarak toplu alıyorlar
Bize sadece PTT ye yatan doğum parası var
23 Mayıs tarihleri doğum yaptım ikinci çocuk 400 TL aldım
Doğum parası yatanlar yazarsa tarihimize göre takip ederiz
Benimkinin de kasları aynı böyle
Bizimki 7.gun başladı söylemeye biliyorum zor ama sabır bu işin temeli
Ben arada yaptırıyorum bizim doktor hrergun 20 dakika yatır dedi.cocugun IQ su bir iki puan artiyormus
CNM rapor almayi ben etik bulmuyrmAllah kolaylik versin..heyet raporu dusunmuyor musun??bana yrm gun yasasi pek mantikli gelmiyor nedense..giyin soyun cik gel vs..tam gune yakin gider gibi..bi de hic baslayasim yok..
Soruyu tam anlamadimkızlar aranızda sütü kesilmeden adet gören var mı
Canım maşallah sen büyütmüşsün büyüdükçe nasıl zorluğu arttı biraz daha rahatlamadin mi mesela gaz sancısı bittimi uykunu alabiliyor musun ne biliyim ilk aylar mi zordu şimdi mi zor biz büyüsün artık gezmelere gidelim diye gözüne bakıyoruzKızlar merhaba:) ben Şubat annesiyim kızım 5,5 aylık şu an, konulara bakarken sizi gördüm bi selam vereyim dedim, sağlıkla büyütün bebişleri.. büyüdükçe güzelliği de artıyor zorluğu da
Şehir içinde çok gezdim, işe bile gittim arabayla ama, dağ bayır gezicez ondanBence de zorlanmazsin..ben de kac tur ciktim bebisle hem de saatlerce..
Yok arada bir:) bıraksam uyur da, güvenemiyorum daha küçük.bebeğin hep mi yüzüstü yatıyor canım, benimki başka türlü uyumuyor da yalnız değilimdir diye sevineceğim evet dersen
O kadar dalgin uyuyorki anlamiyorum nasil yataga koyar koymaz uyaniyor. Saatler gecti koltuga uzandim kucagimda uyuyor bakalim nereye ladar dayanacagimBenim oğlanda genellikle memede uyuyor ben dalmadan yatırmıyorum hatta hemen ayağıma alıp birazda orda uyutup sonra yerine yatırıyorum. Yoksa gündüzleri mümkün değil uyumuyor
evet ama şu malum susmayan çevreden çok tepki alıyorum neden yüzüstü yatırıyorsun, kafası yamuk olacak yok gece boğulacak, yok sebepsiz ölümler yüzüstünden oluyor filan. Başını dödürmede hiçbir sorunu yok oysaki boğulma riski sıfır
Geçen haftasonu arkadaşlarla kahvaltıya gittik, gitmeden önce mama verdik 4 saat hiç uyanmadı, mis gibi kahvaltımızı yaptık.Sağolasın, içim rahatladı. Deneyelim bakalım biz de.
Bu yarım gün çalışma, herkes için geçerli mi ? Çalışanın isteğine mi bağlıdır? Bende araştırayım bu işi.. rapor derken nasıl alıyorlar onuda anlamadım açıkçası, bir sorun yksa nasıl hastane o kadar süre rapor veriyorCNM rapor almayi ben etik bulmuyrm
Yerine ucretsiz izin almak lazim
Maasim dusuk olsa ucretsiz dusunebilirim ama maasim 5500 tl civari
Yarim gun git gel bisey degil hemde para kazanicam
BU arada ben bankaciyim, 8.30 cikar 13.00 evde olurum
YOnetici kadrosundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?