Benim oğlumda kolik malesefSaolun kızlar carsafı denedim onda da cok agladı şimdi yöntem geliştirdim dün işe yaradı bakayım bugün nolur bu arada gz ilacımızı deiştirdik nurse harveys colex e geçtik ii gibi geldi şimdi her emme sonurası uyusa da uyumasa da gegirtmeye calısıyorum sürekli ayaklarını karnına ittiriyorum o esnada acaip cıkarıo bi de aglama saati gelince sıcak havluya sarıp sıcak su torbasını ayaklarına koyup kucakta saatlerce pıspıslıoruz aglamazı azalıo en azından tüm bunların sonunda uyuyo ve ben pert:))
Benim oldu doktor enfeksiyon dedi antibiyotik ile fitil verdi.kullaninca geçti
Canım ne kullandın fitil olarak geçmezse bende kullanıyım doktora gidemicem bu ara çünkü daha doğrusu kendi doktoruma gitmek istemiyorum memnun kalmadım doğumda şuan başka doktorda arayamıcam
Bende hep diyorum bu oğlan büyüyene kadar kafaya huniyi takmassam iyidir diyevalla ben hiç bi yere göndermiyorum sonuçta çocuğu yalnız yapmadım. Birde bizimki 2. 3. Çocuktan bahsediyor.
Sinirlerimize hakim olmaliyiz ahh o arada kalmayi cok iyi bilirim benim esimde annemlerin ve benim bebegi hirpaladigimizi o yuzden agladigini dusunuyor deliriyorum hirpalayarak seviyormusuz ne sacma ustune titriyoruz hele annem valla benden iyi bakiyor ama bunu esime anlatamiyrm kendi ailesi daha gormeye bile gelmediler bebegimizi o yuzden diye dusunuyrm altran aliyrm ama dun patladim. Annem esine soyle beni sinirlendiyor diyince tepem atti. Niye boyle dusuncesiz bu erkekler yaBende konuşmuyorum, sürekli yazıyor işten gönlümü almaya çalışıyor ama çok kızgınım, insan nasıl katil oluyor anlamaya başladım, kafasına pat diye bişey indiresim geldi artık :)
Dün bütün gün ağladı İpek, annemle pert olduk resmen, beyimizde arkadaşlarıyla buluşmaya gidecekmiş iş çıkışı, ben wcye gidemiyorum, rahat rahat banyo bile yapamıyorum beyefendi keyife gidecekmiş. Tabiki göndermedi, eve geldi ve hastaneye gittik. O sırada yok vurdunuz mu, düşürdünüz mü gibi sorular sorduğu için annemde kırıldı. İki arada bir derede kaldım
Şehirden şehire değişiyor sanırım adana da 2 ay sonra veriliyor kapısına öyle yazmışlar600 cok değil mi 300 diye biliyodum sizin kacıncı cocuk onla mı ilgili?
Doğum parası yatanlar yazarsa tarihimize göre takip ederiz
Teşekkürler
Hanımlar selam, yeni bir konu ile karşınızdayım:) Bebeklerinize göbek üstü egzersizi başladınız mı:)
Sırtüstü egzersiz yapmadıkki göbek üstü yapalımHanımlar selam, yeni bir konu ile karşınızdayım:) Bebeklerinize göbek üstü egzersizi başladınız mı:)
Canım bu şampuandan oluyor bizde şampuan kalıyor suyu arkadan döktüğümüz için kaslarında kalıyor ben banyoda bide kaşlarını iyice yıkıyorum geçtibeatrices canım kulak arkasında dökülme yok ama doğduğu zamandan itibaren kaş bölgesin katman gibi birşey vardı bu aralar o dökülüyor, de normal demişti.
Teşekkür ederimHiç duymadım.Cevap yazmışken donanımına hayranım
Evet, altına bir yastık koyarsan tam oluyor:)beatrices yüzüstü yatırıyorum biraz debeleniyo kafasını kaldırmaya çalışıyo bu egzersizden sayılırmı :)
Altına bir yastık koyarsan oluyor:)Sırtüstü egzersiz yapmadıkki göbek üstü yapalım
Ben iki gündür yüzüstü yatırıyorum arada epey debeleniyor... o sayılır mı???
Teşekkür ederimBebeği yüzükoyun yatırıp, kollarını ve göğsüni yastıkla destekliyorsun. Böylece boyun ve kol kasları güçleniyor.
" Tummy time " olarak ingilizce aratırsanız videolar, görseller var.
Benim oğlan başını, vucudunu baya tutuyor bir süredir.
Doğup eve geldiğinden beri yastiksiz yapiyordum fakat 3 gündür yastık koyuyorum bir ismi olduğunu bilmiyordum ama baslamisim bilmedenAltına bir yastık koyarsan oluyor:)
Yuzustu yatirmak cok faydalidirbeatrices yüzüstü yatırıyorum biraz debeleniyo kafasını kaldırmaya çalışıyo bu egzersizden sayılırmı :)
Günaydınlar, bebeği idrar yolu enfeksiyonuna yakalanan kimdi hatırlayamadım. Belirtileri nelerdi?
Ben memurum acaba bize de var mı bir ödeme? Sonuçta iki bebiş var :))
23 Mayıs tarihleri doğum yaptım ikinci çocuk 400 TL aldım600 cok değil mi 300 diye biliyodum sizin kacıncı cocuk onla mı ilgili?
Benimkinin de kasları aynı böylebeatrices canım kulak arkasında dökülme yok ama doğduğu zamandan itibaren kaş bölgesin katman gibi birşey vardı bu aralar o dökülüyor, de normal demişti.
kizlar ya cocugunu tuvalete alistiran anneler bi yardim edin kizim 28 aylik tuvalet egitimine basladim 4 gun oldu hic bez takmadim gece altina kacirmiyo ama tuvalette yarim saat bekliyoruz su oynuyoruz yapmiyo cikinca altina yapiyo lazimlik klozet her seyi denedim en iyi normal tuvalete comelerek yapiyo tuvaletinin geldigini söylemesi icin ne yapmaliyim butun gun tuvaletteyiz yorulmaya basladim artik
Hanımlar selam, yeni bir konu ile karşınızdayım:) Bebeklerinize göbek üstü egzersizi başladınız mı:)
Bu doğumdan itibaren yapılabiliyor. Sadece bebeğe eğim veriyoruz, o kendini deniyor.Yuzustu yatirmak cok faydalidir
Kaslari gelisir
Mesela annem koltuga yan yatirirdi, iki ayllikken falan
Koltuk minderine ayaklari ile ittirip yukari iterdi oglum kendini
Kolunun bi tanesini altina kivirip digeri serbest birakip donmesini saglamak lazim
Kolu altinda olduguu icin kolayca yuvarlaniyr
Annem yuzustu koyar kendi donsun diye debelenmesini beklerdi
Her sabah egzersizler yapardik
Oglum bes aylik emekledi bnm
Kesinlikle bizim kas gelisimini desteklememiz lazim
Ama yani 50-60 gunluk olmali
Cnm valla ben 27 aylik basladim subat ayindakizlar ya cocugunu tuvalete alistiran anneler bi yardim edin kizim 28 aylik tuvalet egitimine basladim 4 gun oldu hic bez takmadim gece altina kacirmiyo ama tuvalette yarim saat bekliyoruz su oynuyoruz yapmiyo cikinca altina yapiyo lazimlik klozet her seyi denedim en iyi normal tuvalete comelerek yapiyo tuvaletinin geldigini söylemesi icin ne yapmaliyim butun gun tuvaletteyiz yorulmaya basladim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?