2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim oğlumda kolik malesefarabada uyuyor birtek saati dolana kadar ne yaparsam yapayım durmuyo illa saat 1 -2 olucak anca ozaman uyuyor ayakta sallıyorum emzik veriyorum o atıyo ben veriyorum derken bel kalmıyor tabi çok zor kolik bebek

Bende hep diyorum bu oğlan büyüyene kadar kafaya huniyi takmassam iyidir diye valla ben hiç bi yere göndermiyorum sonuçta çocuğu yalnız yapmadım. Birde bizimki 2. 3. Çocuktan bahsediyor.
beatrices arada tabiki gitsin ama çocuk nedensiz ağlıyorsa, derbederliğimi görüpte gidicem diyorsa karşısında eli maşalı beni bulur valla. Onun dışında sağolsun gece kalkar yardıö eder, gazını çıkarır, hakkını ödeyemem. Bir arkadaş grubu var, onlar söz konusı olunca dünya duruyor, önceliğinin artık bebeğimiz olduğunuda bilsin istiyorum

Sinirlerimize hakim olmaliyiz ahh o arada kalmayi cok iyi bilirim benim esimde annemlerin ve benim bebegi hirpaladigimizi o yuzden agladigini dusunuyor deliriyorum hirpalayarak seviyormusuz ne sacma ustune titriyoruz hele annem valla benden iyi bakiyor ama bunu esime anlatamiyrm kendi ailesi daha gormeye bile gelmediler bebegimizi o yuzden diye dusunuyrm altran aliyrm ama dun patladim. Annem esine soyle beni sinirlendiyor diyince tepem atti. Niye boyle dusuncesiz bu erkekler ya

600 cok değil mi 300 diye biliyodum sizin kacıncı cocuk onla mı ilgili?

Doğum parası yatanlar yazarsa tarihimize göre takip ederiz
Teşekkürler
Şehirden şehire değişiyor sanırım adana da 2 ay sonra veriliyor kapısına öyle yazmışlar

beatrices canım kulak arkasında dökülme yok ama doğduğu zamandan itibaren kaş bölgesin katman gibi birşey vardı bu aralar o dökülüyor, de normal demişti.
Canım bu şampuandan oluyor bizde şampuan kalıyor suyu arkadan döktüğümüz için kaslarında kalıyor ben banyoda bide kaşlarını iyice yıkıyorum geçti

Gaynomax xl diye bı fitil kullandim.

Hiç duymadım.Cevap yazmışken donanımına hayranım
Teşekkür ederim Bebeği yüzükoyun yatırıp, kollarını ve göğsüni yastıkla destekliyorsun. Böylece boyun ve kol kasları güçleniyor.
" Tummy time " olarak ingilizce aratırsanız videolar, görseller var.
Benim oğlan başını, vucudunu baya tutuyor bir süredir.

Kv yastık doldurmuş pıtırcık için koyuyoruz Bayadır.Eşim de koş bu kız emekliyor diyor Bakacağım videolara teşekkür ederim

beatrices yüzüstü yatırıyorum biraz debeleniyo kafasını kaldırmaya çalışıyo bu egzersizden sayılırmı :)
Yuzustu yatirmak cok faydalidir
Kaslari gelisir
Mesela annem koltuga yan yatirirdi, iki ayllikken falan
Koltuk minderine ayaklari ile ittirip yukari iterdi oglum kendini
Kolunun bi tanesini altina kivirip digeri serbest birakip donmesini saglamak lazim
Kolu altinda olduguu icin kolayca yuvarlaniyr
Annem yuzustu koyar kendi donsun diye debelenmesini beklerdi
Her sabah egzersizler yapardik
Oglum bes aylik emekledi bnm
Kesinlikle bizim kas gelisimini desteklememiz lazim
Ama yani 50-60 gunluk olmali

Günaydınlar, bebeği idrar yolu enfeksiyonuna yakalanan kimdi hatırlayamadım. Belirtileri nelerdi?

Biz olmuştuk hiçbir belirti yoktu doktor kontrol amaçlı yaptırınca anladık.

Ben memurum acaba bize de var mı bir ödeme? Sonuçta iki bebiş var :))

Canim bende memurum.Bizde maaş tam yatiyor zamaninda SGK li olanlar maaşlarini biraz kesintili olarak toplu alıyorlar
Bize sadece PTT ye yatan doğum parası var

600 cok değil mi 300 diye biliyodum sizin kacıncı cocuk onla mı ilgili?
23 Mayıs tarihleri doğum yaptım ikinci çocuk 400 TL aldım
Doğum parası yatanlar yazarsa tarihimize göre takip ederiz

beatrices canım kulak arkasında dökülme yok ama doğduğu zamandan itibaren kaş bölgesin katman gibi birşey vardı bu aralar o dökülüyor, de normal demişti.
Benimkinin de kasları aynı böyle

Bizimki 7.gun başladı söylemeye biliyorum zor ama sabır bu işin temeli

Hanımlar selam, yeni bir konu ile karşınızdayım:) Bebeklerinize göbek üstü egzersizi başladınız mı:)

Ben arada yaptırıyorum bizim doktor hrergun 20 dakika yatır dedi.cocugun IQ su bir iki puan artiyormus

Bu doğumdan itibaren yapılabiliyor. Sadece bebeğe eğim veriyoruz, o kendini deniyor.
Seninki gibi çalışmalar için bizim de 10 günümüz var, ama benim oğlan kendince dönüyor birşeyler yapıyor teyzesi :)

Cnm valla ben 27 aylik basladim subat ayinda
Oglum haziran ayinda cisim var demeye basladi
Bi hafta heryere cis yapti
Hamile halimle yarim saat bi saat tuvalete oturtmak cok yoruyordu beni
Uzun uzun oturmalar bir ayi buldu
Sonra artik takip ediyorsun
Hareketlerinden belli ediyor
Bide yemekten sonra falan tuvalete oturtuyorduk
Bnm oglum cok su icer
O yuzden 30-40 dk da bir tuvalete oturup bekliyorduk
Simdi rahatladik anca
Ama oyuna dalinca falan kaciriyor
Cocuktan cocuga sure degisiyor, bizimki baya uzun surdu
Sana tavsiyem sabret, sik tuvalete getir, herdefasinda anlat kisaca tuvaletini artik oraya yapmasi gerektigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…