2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Oncelikle gecmisolsun.
Bendensin. Benimki de oyle yapsa aynisini yapardim.
Evde bebegi var,ne gezmesiymis.gezilecekse hepberaber gezilsin.yok oyle arkadasiymis,akrabasiymis.oncelik bebekler vede biziz.
Helebir aksatsin eve almam valla.
Saka bir yana,arkadaslarina gondermediginiz cok hosuma gitti.birakin evde kapris yapsin.gerci anneniz alinmis ama siz onun gonlunu alirsiniz

Neyyy daha 2 aylik
Saka saka.
Allah kolaylik versin gecici bir surec .alisacak elbet,biraz sabir

Haa ondan yapiyoruz.beni.ki elinden gelse emekleyecek.ayaklariyla bi tepiniyor cok guluyoruz o haline,hele kafasini kaldirip etrafa bakinca cok tatli oluyor.tabi biz artik buyuduk abla olduk koskoca 60 gun

Calisanin istegine bagli..4 ay boyunca yarim gun calisip tam maas aliniyor.ancak rapor vs almadan dogum izni bitimi hemen baslamak sartiyla..

Canım geçecek inşallah Allah hepimize sabır bebeklerimize de güç versin. Onlar da çok zorlanıyor kıyamam. Biz sub simplex damla kullanıyoruz. Günde 4 defa 8 damla verdi doktorumuz. Ben günde 2 defa kullanıyorum ama normalden daha fazla gaz çıkarıyor geğiriyor. Faydası olacaktır inşallah

Bugün doktorum da acıyabilir ilk gece gibi dedi. Bebe yağı sür mutlaka dedi. Hiç de yapasım yok bende kaçıyorum

İnş cnm bende bugün başladım . Neden iki defa kullanıyosun

mavimli aci fenaydiii. Anlatilmaz yasanir. Odum kopuyo esim yanasacak diye .pufgfg
Evet benimde spinal sezeryan.
daha vaktim var ama korktum şimdi bende..sezeryanlı olanlarda problem olmaz zannediyordum..

Hanımlar selam, yeni bir konu ile karşınızdayım:) Bebeklerinize göbek üstü egzersizi başladınız mı:)
o ne ki diye soracaktım ama sonraki msjlardan öğrendim.. bende bizimkini emzirme yastığına koyuyorum,epey debeleniyor,gazı da kolay çıkıyor ama daha küçük olduğu için çabuk yoruluyor..en fazla 5 dk tutuyorum

seninbenimgibi canımsonradan gördüm mesajını.. Allahıma binlerce kez şükür olsunki benim ağrılar dönmedi geri.. Ayhan hoca lohusalık dönemi tetikleyebilir ama komple silinedebilir demişti şimdilik birşeyim yok inşallah komple silinmiştir.. sana da kolaylıklar diliyorum,ağrı sızı yokken bile bebekle uğraşmak zorken romatizma ağrısıyla nasıl uğraşılır düşünemiyorum

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Evet erkeklerin yardımcı olması cık onemli ama zorla yapmayacak, içinden gelicek. Hamileyken eşim bana ben lohusa depresyonuna girecem dedi haberin olsub dedi, her önüne gelen uykusuz gecelerden bahsetti, daha neler neler... ve girer de ben tanıyorum eşimi... geyikle falan geçti.. inan ona hiç yük yapmamaya calısıyorum o kadar yardımcı olmaya calışıyorki, ben yoruluyorum diye elinden ne gelirse yapmaya calısıyor. Ama ben boyle davrandugım için tabi insanın çileden çıktıgı zamanlar oluyor burada bahsetmişimdir 1 günlük lohusa depresyonuna girdim akşam çıktım o gün iyi ağladım ama ne oldu adam daraldı bunaldı babam yazlıktaydı, bir baktık sevgili kocam toplanmış ben babamın yanına gidiyorum biraz denize giricem dedi.. bıraktı gitti beni... ben biliyorum kendi kocamı onu daraltırsam kaçıyor ama ona ilgi gösterirsem karşılığını fazlasıyla görüyorum. Hepsi böyledir değildir bilemem ama biz dengeyi böyle saglıyoruz. @zehrayalcin87

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…