Dogurdur ben bi mesaji gorup bodoslama yazdimBu doğumdan itibaren yapılabiliyor. Sadece bebeğe eğim veriyoruz, o kendini deniyor.
Seninki gibi çalışmalar için bizim de 10 günümüz var, ama benim oğlan kendince dönüyor birşeyler yapıyor teyzesi :)
Tamam canım sağol hamilelikte kullanmıştım sanki bu fitildenGaynomax xl diye bı fitil kullandim.
Alnından öpülecek kadınsın, o halinle nasıl uğraştın bilemiyorum çiş işiyle. BravoCnm valla ben 27 aylik basladim subat ayinda
Oglum haziran ayinda cisim var demeye basladi
Bi hafta heryere cis yapti
Hamile halimle yarim saat bi saat tuvalete oturtmak cok yoruyordu beni
Uzun uzun oturmalar bir ayi buldu
Sonra artik takip ediyorsun
Hareketlerinden belli ediyor
Bide yemekten sonra falan tuvalete oturtuyorduk
Bnm oglum cok su icer
O yuzden 30-40 dk da bir tuvalete oturup bekliyorduk
Simdi rahatladik anca
Ama oyuna dalinca falan kaciriyor
Cocuktan cocuga sure degisiyor, bizimki baya uzun surdu
Sana tavsiyem sabret, sik tuvalete getir, herdefasinda anlat kisaca tuvaletini artik oraya yapmasi gerektigini
Halının markası nedir? Ben emzirme yastığıyla çalıştırıyorum.Biz yapıyoruz bir haftadır. Oyun halısının boyun yastığı var onun üzerinde debeleniyor. Kafasını kaldırıp tutmada etkisi olduğunu düşünüyorum. Eki Görüntüle 2024010
Sanmıyorum 3 saatlik yolculuk yaptık kendi arabamızla çoğunda uyudu acıkınca emzirdim uyumaya devam etti. Zaten bebeler arabayı seviyorYarın oğlanı alıp 2 saatlik yola ve araziye gideceğiz. Ne dersiniz zorlanır mıyız?
Alnından öpülecek kadınsın, o halinle nasıl uğraştın bilemiyorum çiş işiyle. Bravo
Arazi derkenYarın oğlanı alıp 2 saatlik yola ve araziye gideceğiz. Ne dersiniz zorlanır mıyız?
Bende daha küçüğüz diye çok yormuyorum gazı için kısa süreli yatryrm canm oğlanda pekk sevmiyor yüzüstü yatmayı zaten. Bir hafta sonra falan başlayalım o zamn egzersizlere :)Yuzustu yatirmak cok faydalidir
Kaslari gelisir
Mesela annem koltuga yan yatirirdi, iki ayllikken falan
Koltuk minderine ayaklari ile ittirip yukari iterdi oglum kendini
Kolunun bi tanesini altina kivirip digeri serbest birakip donmesini saglamak lazim
Kolu altinda olduguu icin kolayca yuvarlaniyr
Annem yuzustu koyar kendi donsun diye debelenmesini beklerdi
Her sabah egzersizler yapardik
Oglum bes aylik emekledi bnm
Kesinlikle bizim kas gelisimini desteklememiz lazim
Ama yani 50-60 gunluk olmali
Emzirme yastığı vAr onu koyuyorm cnmEvet, altına bir yastık koyarsan tam oluyor:)
Sağolasın, içim rahatladı. Deneyelim bakalım biz de.Sanmıyorum 3 saatlik yolculuk yaptık kendi arabamızla çoğunda uyudu acıkınca emzirdim uyumaya devam etti. Zaten bebeler arabayı seviyor
Allah kolaylik versin..heyet raporu dusunmuyor musun??bana yrm gun yasasi pek mantikli gelmiyor nedense..giyin soyun cik gel vs..tam gune yakin gider gibi..bi de hic baslayasim yok..Dogumdan once halletmek istedim
Cok zordu atlattik cok sukur
Simdi gece bebek harici oglumada alarm kurup cise kaldiriyrm iki kez
Bana uyku yok
8 Eylül'de ise baslayacagim
Allah tan 4 ay yarim gun calisacagim
Halim duman
Aa güzelmişAlmayanlara ben boyle jimnastik merkezlerine de oneririm
Bizde birde şöyle bişey yaparlar;bebek yüzükoyun yatarken arkada sag el sol ayaga sol el sag ayaga degdirilir. Sancısı varsa rahatlatırmış güya bebegi ne alakaysaAltına bir yastık koyarsan oluyor:)
Bence de zorlanmazsin..ben de kac tur ciktim bebisle hem de saatlerce..Sağolasın, içim rahatladı. Deneyelim bakalım biz de.
Tiny love gym maymun adasıHalının markası nedir? Ben emzirme yastığıyla çalıştırıyorum.
bebeğin hep mi yüzüstü yatıyor canım, benimki başka türlü uyumuyor da yalnız değilimdir diye sevineceğim evet dersenbeatrices yüzüstü yatırıyorum biraz debeleniyo kafasını kaldırmaya çalışıyo bu egzersizden sayılırmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?