2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu doğumdan itibaren yapılabiliyor. Sadece bebeğe eğim veriyoruz, o kendini deniyor.
Seninki gibi çalışmalar için bizim de 10 günümüz var, ama benim oğlan kendince dönüyor birşeyler yapıyor teyzesi :)
Dogurdur ben bi mesaji gorup bodoslama yazdim
Biz hergun egzersiz yaptiriyrz ancak dedigim sekilde egzersizler galan iki ayda yogun yapiliyor
Oyun halisi falanda cok destekleyici

Alnından öpülecek kadınsın, o halinle nasıl uğraştın bilemiyorum çiş işiyle. Bravo

Alnından öpülecek kadınsın, o halinle nasıl uğraştın bilemiyorum çiş işiyle. Bravo
Dogumdan once halletmek istedim
Cok zordu atlattik cok sukur
Simdi gece bebek harici oglumada alarm kurup cise kaldiriyrm iki kez
Bana uyku yok
8 Eylül'de ise baslayacagim
Allah tan 4 ay yarim gun calisacagim
Halim duman

Bende daha küçüğüz diye çok yormuyorum gazı için kısa süreli yatryrm canm oğlanda pekk sevmiyor yüzüstü yatmayı zaten. Bir hafta sonra falan başlayalım o zamn egzersizlere :)

Kızlar tiny love maymun adası oyun halısını aldm daha birşey anlamadı ama içinde 15 dkka falan oyalanıyor maymun ses çıkarıyor gözlerini pörtletip anlamsız anlamsız bakıyor :).

Eklentiler

• image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 79
Dogumdan once halletmek istedim
Cok zordu atlattik cok sukur
Simdi gece bebek harici oglumada alarm kurup cise kaldiriyrm iki kez
Bana uyku yok
8 Eylül'de ise baslayacagim
Allah tan 4 ay yarim gun calisacagim
Halim duman
Allah kolaylik versin..heyet raporu dusunmuyor musun??bana yrm gun yasasi pek mantikli gelmiyor nedense..giyin soyun cik gel vs..tam gune yakin gider gibi..bi de hic baslayasim yok..

Altına bir yastık koyarsan oluyor:)
Bizde birde şöyle bişey yaparlar;bebek yüzükoyun yatarken arkada sag el sol ayaga sol el sag ayaga degdirilir. Sancısı varsa rahatlatırmış güya bebegi ne alakaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…