merhaba sen de mi haziran annesisinKızlar merhaba
evet ayakta cok sallamiyorum o yuzden 3 5 dk da bi sicriyo neden bilmiyorum baska zaman yapmiyoKızlar dizinde bebeğiniz sıçrıyor mu.
hepimiz aynı durumdayız anlaşılan uykuyu rafa kaldırdım ben temizlik yemek hepsi aynen devam misafir ordusu ağırladık resmen il dışından yatılı misafirlerimiz de geldi (eşimin amcası ve ailesi). annem doğumdan bir hafta sonra sen artık toparladın biz artık gidelim dedi gitti. o gün bitti benim lohusalık depresyona girsem yeri aslında ama vakit yok ona bile :)Kızlar bu zamana kadar temizlik pazar her işi eşim yaptı sagolsun ama artık yemizlik yapmak istemiyor haklı olarak yüm gün çalıs gel temizle olmuyor
Bende tekim artık evde bebek uudugunda kahvaltı ıvır zıvır işler bi de uyumam gerekiyor temizlik işi cok Zor devamlı temizlikçi çağırma olmaz çünkü cok pahalı siZde durum nasıl?
Birde gelen giden var bebeği görmeye üstünden temizlemede olmuyor
Benim ki se çit sesine sıçrıyor. Korkuyorum bi sıkıntı mi var diye. Aklıma bisey getirmek de istemiyorum.evet ayakta cok sallamiyorum o yuzden 3 5 dk da bi sicriyo neden bilmiyorum baska zaman yapmiyo
gayet normal aklina bisey getirme bazi cocuklar sese daha duyarli oluyorBenim ki se çit sesine sıçrıyor. Korkuyorum bi sıkıntı mi var diye. Aklıma bisey getirmek de istemiyorum.
Yok dedi çağırayım böyle zor oluyor diye. Pek gönüllü değildim ama napim. Ben de annemi çağırdım ablası en fazla iki hafta kalır annem gelinceye kadar. Bizimkilerde kolik çok ağır değil ama yine de zor oluyor ikisi birden.Bizimki başta anlattım burda burnumdan getirdi tam kırk gün..sanırım anca kabullendi..ama tabi ki yine en çok ben ilgileniyorum bebekle akşam yorgun geldiği için yatana kadar yardım ediyor..birde benim oğlan kolik yardıma çok ihtiyacım oluyor..ablasına atmış desene sana sormadanmı çağırmış peki
Hormonlardan canım nasıl oluyorsaSezeryan olanlar ilişki neden zor ya Bn de sezeryan oldum orayla ne alaka anlamadım bende korktum daha hiç denemedik de off
62. Gün bitti.kızlar lohusalık kanamanız kaçıncı günde bitti benim 32. gün hala devam ediyor miktar azaldı ama hala koyu renkli sezeryanla doğum yaptım.
Bize ateş yaptı 40 derecede çıktı malesef. Carpol verdim. sabaha iyileşmişlerdi.2. Ay aşısını yaptıran varmı 3 tane iğne birden yapılacakmiş ateş yapıyormuş hiç kıyamıyorum Bn kızima ya nasıl olup bitecek strese girdim şimdiden
kontrol için 40 bekliyorum. ne dedi doktorun normalmiymiş böyle olması?62. Gün bitti.
He haberin varsa sorun yok..malesef çok zor hele senin iki tane allah kolaylık versin..iki kişi anca yardım eder zaten ben tek bakıyorum gerçe ama iki tane olunca daha zordurYok dedi çağırayım böyle zor oluyor diye. Pek gönüllü değildim ama napim. Ben de annemi çağırdım ablası en fazla iki hafta kalır annem gelinceye kadar. Bizimkilerde kolik çok ağır değil ama yine de zor oluyor ikisi birden.
3 haziranda doğum yaptımmerhaba sen de mi haziran annesisin
KırkumıZ çıkana kadar devam etti benim son 2 hafta çok azdı ama adetin son günleri gibiydikızlar lohusalık kanamanız kaçıncı günde bitti benim 32. gün hala devam ediyor miktar azaldı ama hala koyu renkli sezeryanla doğum yaptım.
Evet 3 aşı birden oluyor malesef2. Ay aşısını yaptıran varmı 3 tane iğne birden yapılacakmiş ateş yapıyormuş hiç kıyamıyorum Bn kızima ya nasıl olup bitecek strese girdim şimdiden
Bende oyle yaptim butun gun koynumda uyuttum suan esimi kovdum yataktan oglumla hala koyun koyunayiz. Anne kokusu iliklerine isledi kuzumun. Tabi kusmuk, ter, kurumuş süt kokusuda dahil:)2-3gün üst üste benim oğlum yaptı aynısı, arkadas paylaşmıştı burada uyku atağı haftalarını bizimki ataktaymış meğer.. bir de anne kokusuna ihtiyaç hissetmiş demek. Boşver yatsın işler kalsın uykusuz olalım perilan olalım ama onlar koynumuzda olsun büyünce sarılmak için yalvarırız belki... tadını çıkaralım hepsi geçecek...
3 kere 8 damla veriyrm canimKızlar sap simlex ı nasıl kullanıyorsunuz ne kadar veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?