2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sezeryan olanlar ilişki neden zor ya Bn de sezeryan oldum orayla ne alaka anlamadım bende korktum daha hiç denemedik de off

hepimiz aynı durumdayız anlaşılan uykuyu rafa kaldırdım ben temizlik yemek hepsi aynen devam misafir ordusu ağırladık resmen il dışından yatılı misafirlerimiz de geldi (eşimin amcası ve ailesi). annem doğumdan bir hafta sonra sen artık toparladın biz artık gidelim dedi gitti. o gün bitti benim lohusalık depresyona girsem yeri aslında ama vakit yok ona bile :)

evet ayakta cok sallamiyorum o yuzden 3 5 dk da bi sicriyo neden bilmiyorum baska zaman yapmiyo
Benim ki se çit sesine sıçrıyor. Korkuyorum bi sıkıntı mi var diye. Aklıma bisey getirmek de istemiyorum.

2. Ay aşısını yaptıran varmı 3 tane iğne birden yapılacakmiş ateş yapıyormuş hiç kıyamıyorum Bn kızima ya nasıl olup bitecek strese girdim şimdiden

kızlar lohusalık kanamanız kaçıncı günde bitti benim 32. gün hala devam ediyor miktar azaldı ama hala koyu renkli sezeryanla doğum yaptım.

Yok dedi çağırayım böyle zor oluyor diye. Pek gönüllü değildim ama napim. Ben de annemi çağırdım ablası en fazla iki hafta kalır annem gelinceye kadar. Bizimkilerde kolik çok ağır değil ama yine de zor oluyor ikisi birden.

He haberin varsa sorun yok..malesef çok zor hele senin iki tane allah kolaylık versin..iki kişi anca yardım eder zaten ben tek bakıyorum gerçe ama iki tane olunca daha zordur

kızlar lohusalık kanamanız kaçıncı günde bitti benim 32. gün hala devam ediyor miktar azaldı ama hala koyu renkli sezeryanla doğum yaptım.
KırkumıZ çıkana kadar devam etti benim son 2 hafta çok azdı ama adetin son günleri gibiydi

2. Ay aşısını yaptıran varmı 3 tane iğne birden yapılacakmiş ateş yapıyormuş hiç kıyamıyorum Bn kızima ya nasıl olup bitecek strese girdim şimdiden
Evet 3 aşı birden oluyor malesef bize ebe erken gelin aşılar yarım saat arayla vuruluyor dedi.ateş bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor umarım çıkmaz bebişlerimizin ateşi

Bende oyle yaptim butun gun koynumda uyuttum suan esimi kovdum yataktan oglumla hala koyun koyunayiz. Anne kokusu iliklerine isledi kuzumun. Tabi kusmuk, ter, kurumuş süt kokusuda dahil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…