Yaa ciddi misin? Bizim de pazartesi aşı. Çok geriliyorum.Bize ateş yaptı 40 derecede çıktı malesef. Carpol verdim. sabaha iyileşmişlerdi.
2. ayda verem aşısı var verem aşısından sonra 3 gün yıkanmıyor bebek hazırlıklı gidinEvet 3 aşı birden oluyor malesefbize ebe erken gelin aşılar yarım saat arayla vuruluyor dedi.ateş bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor umarım çıkmaz bebişlerimizin ateşi
Evet ebe bilgi vermişti ,bakalım nasıl olcak2. ayda verem aşısı var verem aşısından sonra 3 gün yıkanmıyor bebek hazırlıklı gidin
Hastanede 2.ay asisi icin gun aldik. Bizim 2asiyi 2. Ayda verem aşısını da 1hafta sonrasinda yapacaklarEvet ebe bilgi vermişti ,bakalım nasıl olcak
Ya gerçekten mi hiç hastaneye goturmediniz mi 40 çok fazla elim ayağıma dolaşır benim kesin off Allahim sen koru kuzularimizi ya hasta gibi mi oldu iğneden sonra hali nasıldı canım Bn biraz endişeliyim bu 3 iğnedenBize ateş yaptı 40 derecede çıktı malesef. Carpol verdim. sabaha iyileşmişlerdi.
Niye yarım saat de gün gün değil ya 3 ünü aynı gün vurmak zorundalarmı 3 günde vursalar olmuyo mu acaba. . Hangisini ilk vurdular ki verem sanirim en zoruymusEvet 3 aşı birden oluyor malesefbize ebe erken gelin aşılar yarım saat arayla vuruluyor dedi.ateş bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor umarım çıkmaz bebişlerimizin ateşi
Normalmiş. Bitince kontrole gittim bir sıkıntı yok.kontrol için 40 bekliyorum. ne dedi doktorun normalmiymiş böyle olması?
Sabah 11:30 gibi üçünü arka arkaya vuruldular. Gün boyu biraz huzursuzdular ama çok değil. Akşam dokuz gibi ateş çıkmaya başladı. Alından 39 kulaktan 40 ölçtüm. 4 saat arayla iki kere ilaç verdim. Bolca koltuk altlarını alınlarını ıslak bezle ovaladım, tamamen soyup öyle bıraktım sabaha iyileşmişlerdi. Bu arada doktor arkadaşım var onu arayıp sordum falan o yüzden biraz rahattım.Ya gerçekten mi hiç hastaneye goturmediniz mi 40 çok fazla elim ayağıma dolaşır benim kesin off Allahim sen koru kuzularimizi ya hasta gibi mi oldu iğneden sonra hali nasıldı canım Bn biraz endişeliyim bu 3 iğneden
O bazisinda oyle oluyorSür kesilince adet başlar diyorlardı ama benim de kesilmedi korktum kesiliyor muyum diye, yalnız değilmişim çok şükür
Gecmis olsunSabah 11:30 gibi üçünü arka arkaya vuruldular. Gün boyu biraz huzursuzdular ama çok değil. Akşam dokuz gibi ateş çıkmaya başladı. Alından 39 kulaktan 40 ölçtüm. 4 saat arayla iki kere ilaç verdim. Bolca koltuk altlarını alınlarını ıslak bezle ovaladım, tamamen soyup öyle bıraktım sabaha iyileşmişlerdi. Bu arada doktor arkadaşım var onu arayıp sordum falan o yüzden biraz rahattım.
Ahh ne guzel bi tabloBende oyle yaptim butun gun koynumda uyuttum suan esimi kovdum yataktan oglumla hala koyun koyunayiz. Anne kokusu iliklerine isledi kuzumun. Tabi kusmuk, ter, kurumuş süt kokusuda dahil:)
Gerilme cnmYaa ciddi misin? Bizim de pazartesi aşı. Çok geriliyorum.
Pttye yatan doğum parası için nereye nasıl başvuruyoruz? Bir de ne kadar yatıyor? Çok cahilim yaw.
eshma ilaç verdi mi peki bebeğe?
Emzirirken kullanmakta sakınca yok ozaman dimi
Bizim saglik ocagi veremi farkli gun vuruyor sadeceNiye yarım saat de gün gün değil ya 3 ünü aynı gün vurmak zorundalarmı 3 günde vursalar olmuyo mu acaba. . Hangisini ilk vurdular ki verem sanirim en zoruymus
Elma yağıda etkili canım dene bir istersen ayak tabanlarına özellikle topuklarına sürüyorsun...kimi bebekte işe yarıyor bir dene isterssenCanım geçecek inşallah Allah hepimize sabır bebeklerimize de güç versin. Onlar da çok zorlanıyor kıyamam. Biz sub simplex damla kullanıyoruz. Günde 4 defa 8 damla verdi doktorumuz. Ben günde 2 defa kullanıyorum ama normalden daha fazla gaz çıkarıyor geğiriyor. Faydası olacaktır inşallah
30 gunde koyulasti bnm adet mi dedim ama megwr aarstirdim lohusa sonu kanamasiymiskızlar lohusalık kanamanız kaçıncı günde bitti benim 32. gün hala devam ediyor miktar azaldı ama hala koyu renkli sezeryanla doğum yaptım.
Uykuluyken gogsune almayi denedin mi hic?Of canım çok sıkılıyor benim kız memeden hiç emmek istemiyor ne yollar deniyorum olmuyor hazır biberon dan içmek istiyor zorluyorum artık ağlamaktan durmuyor o zaman bıberon veriyorum ama resmen o arada için gidiyor aglamasina.ne yapsam bilmiyorum çok üzülüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?