2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim bebeğim emdikten sonra üstten gazını rahat çıkarıyor fakat alttan çok gazımız var devamlı alttan gaz çıkarıyor devamlı bi ıkınma halinde kakasını yapsada bu durum değişmiyor malesef 3 tane gaz ilacı denedik sonuç gene aynı malesef bu alttan gaz çok hızursuz ediyor

Evet 3 aşı birden oluyor malesef bize ebe erken gelin aşılar yarım saat arayla vuruluyor dedi.ateş bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor umarım çıkmaz bebişlerimizin ateşi
2. ayda verem aşısı var verem aşısından sonra 3 gün yıkanmıyor bebek hazırlıklı gidin

Bize ateş yaptı 40 derecede çıktı malesef. Carpol verdim. sabaha iyileşmişlerdi.
Ya gerçekten mi hiç hastaneye goturmediniz mi 40 çok fazla elim ayağıma dolaşır benim kesin off Allahim sen koru kuzularimizi ya hasta gibi mi oldu iğneden sonra hali nasıldı canım Bn biraz endişeliyim bu 3 iğneden

Evet 3 aşı birden oluyor malesef bize ebe erken gelin aşılar yarım saat arayla vuruluyor dedi.ateş bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor umarım çıkmaz bebişlerimizin ateşi
Niye yarım saat de gün gün değil ya 3 ünü aynı gün vurmak zorundalarmı 3 günde vursalar olmuyo mu acaba. . Hangisini ilk vurdular ki verem sanirim en zoruymus

Sabah 11:30 gibi üçünü arka arkaya vuruldular. Gün boyu biraz huzursuzdular ama çok değil. Akşam dokuz gibi ateş çıkmaya başladı. Alından 39 kulaktan 40 ölçtüm. 4 saat arayla iki kere ilaç verdim. Bolca koltuk altlarını alınlarını ıslak bezle ovaladım, tamamen soyup öyle bıraktım sabaha iyileşmişlerdi. Bu arada doktor arkadaşım var onu arayıp sordum falan o yüzden biraz rahattım.

Sür kesilince adet başlar diyorlardı ama benim de kesilmedi korktum kesiliyor muyum diye, yalnız değilmişim çok şükür
O bazisinda oyle oluyor
Duzenli emzirme adet olmayi engelleyebiliyor
Adet olunan zamanlarda (gunlerde) sut azaliyor
O acidan gec olmasi daha iyi sanki

Gecmis olsun
Bizim bebikler kadar kucuk bebeklerde ates oldu mu doktor mutlaka geleceksin diyor

Sen danismanlik almissin atlatmissiniz cok sukur

Yaa ciddi misin? Bizim de pazartesi aşı. Çok geriliyorum.
Gerilme cnm
Mavimlinin bebislerinde baya ates yapmis
Bnm oglumda da yapmisti
Ben mumkun oldugu kadar bekledim vucudu savassin diye
38,5 gorur gormez ates dusurucu vermedim
Aksam ates artiyor o yuzden saat onbir gibi vermistim rahat uyudu sabaha birseyi kalmadi
Ben bir kez verdiğimi hatirliyrm ates dusurucuyu

Pttye yatan doğum parası için nereye nasıl başvuruyoruz? Bir de ne kadar yatıyor? Çok cahilim yaw.

Aile bakanlığı nin büroları var oraya başvuru yapıyorsun bir ay sonra PTT ye yatıyor

eshma ilaç verdi mi peki bebeğe?

3 tane iğne ve bir tane antibiyotik kullandık

Emzirirken kullanmakta sakınca yok ozaman dimi

Ben kullandım sonuçta vajinadan kullaniyoruz bir sorun olmaz herhalde

Elma yağıda etkili canım dene bir istersen ayak tabanlarına özellikle topuklarına sürüyorsun...kimi bebekte işe yarıyor bir dene isterssen

Of canım çok sıkılıyor benim kız memeden hiç emmek istemiyor ne yollar deniyorum olmuyor hazır biberon dan içmek istiyor zorluyorum artık ağlamaktan durmuyor o zaman bıberon veriyorum ama resmen o arada için gidiyor aglamasina.ne yapsam bilmiyorum çok üzülüyorum çok

Uykuluyken gogsune almayi denedin mi hic?
Emer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…